bunlar kız mı şimdi

o ne yaaa bi insanın agzından öyle kelımeler nasıl cıkar anlayamıyorum ciiddenvalla allah akıl fikir versn baska dıck bısey yok

Ben de küfürden nefret edenlerdenim... Sinir oluyorum.. Koca kızlar ne ki.. Bir gün yolda yürüyorum ilkokulun çıkışına denk geldim, öğrenciler her yerde.Bir çocuk ama ufacık, bacak kadar 1.sınıftadır en fazla.. öndeki arkadaşlarına bekleyin lan diye başlayıp küfürleri bir sıraladı.. şok oldum tam yanımdaydı..Neye uğradığımı şaşırdım valla..

Yeni nesilde küfrü seviyor yaa.. Maalesef böyle..

kapının önüne çöp koyma tartışmasıymış olay
o kız o küfürleri bana etcek küfür etmeden hallederim onu
bu kadar küfürü edebildiğine göre yaşanmışlıklarn sanırım baya derim utansın bidaha edemesin diye
tabi utanırsa kız babasından utanmıyor

Son düzenleme:
Yazıkk çok yazık bide genç kız olacakklar

Son düzenleme:
merak ediyorum

sevmediğiniz siyasetçilere, taciz-tecavüz haberllerinede mi küfretmiyor musunuz?

Son düzenleme:
merak ediyorum

sevmediğiniz siyasetçilere, taciz-tecavüz haberllerinede mi küfretmiyor musunuz?

ben etmiyorum ama içinden edenede karşı değilim
bana garip gelen bi kızın sokak ortasında s....m falan diye bağırması
bu arada etmiyorum derken s...m falan diye değil de biraz daha hafif takılırım :)

Son düzenleme:
Terbiye yoksunu, ailesi terbiye verememiş..

Bende küfür ederim ama; bir bana küfür edene, iki teröristlere, üç çocuk tecavüzcülerine..

Son düzenleme:
kimsenin yuzune kufur etmemismdir ama yalnızken cok söverim bende ulu orta kufur eden insanlardan hoslanmam kadınlarda daha bir adi duruyor toplum icinde kufur etmeleri tabi her insan sinirlenince icinden sıralar ama dısarıya vurmamak lazım

sinirliyken deşarj olmak ıcın küfür etmek guzel oluyor ama her şeyin de bır ayarı var yahuuu...
millet içinde oyle itici küfürler cok kotu duruyor.ben senın derdını bılıyorum yanıyorsun bılmem ne ne biçim bir mahalle agzı.Allah boyle kadınlardan uzak tutsun...

merak ediyorum

Günlük hayatta hiç küfür etmem.
Hatta lan'lı bile konuşmam.

Fakat verdiğin örneklerde en fazla ş....sizler derim :)
O da ancak eşimin ya da yakın arkadaşlarımın yanında

içinden küfür edenler illaki vardır . haber izlerken ben en çok se...siz derim mesla ammaaaaaa okulda çok cıvık kızlar var cidden benm yanımda sevgilime tavuk ekmek görmüş küçük emrah gibi bakan bi kız vardı ayy ona ettim ama öyle biz kızkızayken kendi arkadşlrmlayken de s....m filan demedm tabi :) ama şunu farkettim insanlar genelde trafikte baya coşuyolar o yüzdem ben en iyisi araba filan sürmiym bana küfr edlmesnden de hoşlanmam ama araba sürme konusunda pek becrkli olabilceğimi düşünmyorum çnkü

Ben yerini uygun bulursam ederim ; gerizekalı, aptal, pislik, adi, mal, öküz filan derim. Çok kafam kızarsa şerefsiz derim (o da erkeklere) Bir de durumlara çok sinirlenirsem b.k derim kendi kendime Böyle çok küfür edermişim gibi oldu ama aslında ben çok naif bir kzıım bakmayın hehe

ay buna koptum ya bir tanıdıgımda kızdıgında soyler aniden cok komik oluyo

ay bu çok güzelmiiş ya benm küfr anlayışımda aynı sennki gibi hatta öküz benm için hoş bi kelime sevgilime diyorum bazen öküzlük yapıyo " aşkım valla öküzsün benm tatlı öküzümsün " derim :) en çok da kullandığm gerizkalıdır :) habe4r izlerken bende ş..siz derim valla iitrf ediyorum :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…