bunlar kız mı şimdi

kimseye bu kufur durumlari yakismiyor olsa da, her insan sinirlenince kendince kufur kabul edilen kelimeler sarfeder..ancak biri zihinsel engeli olan birisiyle kavga edip kufur ediyorsa hangisinin asil zihinsel engelli oldugu dusundurucu.

Son düzenleme:
Karşısındaki kişi kim olursa olsun buna hakkı yok. Erkekleri bile tolere edemeyen biri olarak, kızların böyle küfürler etmesinden nefret ediyorum. :95: Bazen biri yanımda küfür ederken ben utanıyorum.. İnsan içinden söylemeye bile utanıyor bazı küfürleri. Bir de böyle ortalığa savuranlar var.
Aldığı görgü, terbiye, yaşam tarzı o demek ki. Her yerde var bunlardan. Keşke engel olabilmek mümkün olsa.
Allah ıslah etsin.

Son düzenleme:
kız dediğin hanımefendi olur ya leydi havasında gerçi abartmamak gerek cilveyi de çünkü 1 hafta önce sevgilim bana yanlış anlama ama cilven fazla geliyor dedi yaa ve artık sevgilim mi bilmiyorum habersizim hayırlısı

Malesef bir hanımefendi olduklarını unuttular bizden sonra yetişen nesil. Sanırım ailelerde sorun var. Daha küçücükken kız kardeşime salak demiştim. Annem kibrit kutusunu alıp yanıma geldi. Bir daha böyle bir şey duymak istemiyorum diye O zaman korkmuş ve çok ayıp bir şey yaptığımı düşünmüştüm. Üç kızız üçümüzde bu konuda çok dikkatliyiz.

valla kadın da etse erkeke de etse hepsi iğrenç geliyor bana ya.Yani hani çok kızar bişiler söyleriz çoğumuz zaman zaman.genelde de bir kişiye doğru değil içinde bulunduğumuz duruma söyleriz , ama hele bir de zihinsel engelli birine hem de sokağın ortasında böyle şeyler söylemek.... üstelik söylediği şeyler de çok kötü ya.O kız ve babasına üzüldüm.

karşısında 50lili yaşlarda zeka geriliği olan bi bayana ediyor hemde bu küfürleri karşısındaki bayan bin kat daha akıllı ondan diye düşündüm

valla 20 yaşında bir kızın balkonda küfür etmesi vahim, babasının müdahale etmemesi de vahim ama zeka geriliği olan bir insanla böyle tartışmak içler acısı. yazık.

Sinirlenildiğinde bayan-erkek küfür etmiştir ve ederde illaki
Fakat küfürün bile adabı var.

Herkesin seviyesi farklı bunlar olmasa hanımefendiliğin önemi olazdı :))

Dİreksiyonda en kibar insan bile birden küfürbaza dönüşebiliyor İnsan rahatlıyor Ama yüzyüze öyle belden aşağı küfür çok kötü

evet çevremizde ağzı bozuk insanlarla karşılaşıyoruz malesef.yanii erkek yadan kadın olması çirkinliği arttırmıyor değil mi?

iyi de o küfürleri sansürlemiş olsanızda anladık,amacınız ne anlayamadım.sokakta yada başka bir yerde duyunca zaten ayıpladığımız şeyler bunlar..ilginçççç:44::44:

şöyle yirürken azının ortasına bi tane yapıştıracan bakalım bi daha sövüyomu....

Valla küççükken az cimdirilmedim az terlikler yemedim, yeri geldi dayak ta yedim. ne oldu psikolojimmi bozuldu yooo, annemden nefretmi ediyorum yooo, hep zaten bundan kaynaklanıyor aman çocuğa bağırma psikolojisi bozulur, aman vurma hayata küser, yemişim böyle çocuk yetiştirmeyi al işte sonucu böyle oluveriyor.

(Yanlız bir an kendimden korktum cani bir annemi olacağım yoksa)

en sevmedigim seylerden biridir..erkektede hic sevmem ama bayanlarda hic hic sevmem. yakismiyor...

ben de argo konuşurum bazen ama küfür etmek bayan hiç yakışmıyor. çok çirkin buluyorum. ya bi de çok komik yapamayacağın şeyi neden söylüyorsun ki kuru sıkı laf

Bu zamanda malesef çok var böyleleri oğlum 4 yaşında küfür duymuş ediyor kızıp duruyorum çocuğa çocuk anlamıyor ki ne demek olduğunu.. Küfür etmeyi hobi edinmiş resmen bazı insanlar! ne kadar acı

ahh ahhh tatlım 15 yasında kuzenim var arkadaşlarıyla konusmalarına bakıyorum agza alınmayacak onlarca küfür ediyorlar ve kız bunlar.. dediğin kişi büyükmüşte cok ayıp hiç yakışmıyor..

kızlardan pek duymadım ben ama,sureklı dısarda erkeklerın agzından oyle pıs kufurler duyuyorum kı sınırımden oluyorum,atıyorum esımde yolda yururken,edepsızın bırısı,a..na k.....m dıyoya dıbımızdesın be ınsan kılıklı bı agzından cıkanları kulagın duysunerkeklerınde agzında sereklı o 2kelıme a.... k.... sureklı nere gıtsem duyuyorum

ben de normalde biraz argo konuşurum ama hiç ağır küfürbaz biri değilimdir, ağzım bozuk değildir yani, yapım böyle, nedense pek alışkın değilim aşırı ağır küfüre, ancak belki ''salak,aptal, gerizekalı, manyak'' ya da ancak kötü bi suç işleyebilen vs. kişiler ya da haberlerde duyduğum olaylarla ilgili suçlulara falan ''Allah belalarını versin'', ''Allah kahretsin'' vs., buna benzer normal, ufak tefek, ''küfürümsü'' diyebileceğimiz laflar ederim o kadar:)))

ne amacım olabilir ayıpladım şaşırdım yazdım
konu açarken size mi danışmalıyım?

ne amacım olabilir ayıpladım şaşırdım yazdım
konu açarken size mi danışmalıyım?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…