karşısında 50lili yaşlarda zeka geriliği olan bi bayana ediyor hemde bu küfürleri karşısındaki bayan bin kat daha akıllı ondan diye düşündüm
içinden küfür edenler illaki vardır . haber izlerken ben en çok se...siz derim mesla ammaaaaaa okulda çok cıvık kızlar var cidden benm yanımda sevgilime tavuk ekmek görmüş küçük emrah gibi bakan bi kız vardı ayy ona ettim ama öyle biz kızkızayken kendi arkadşlrmlayken de s....m filan demedm tabi :) ama şunu farkettim insanlar genelde trafikte baya coşuyolar o yüzdem ben en iyisi araba filan sürmiym bana küfr edlmesnden de hoşlanmam ama araba sürme konusunda pek becrkli olabilceğimi düşünmyorum çnkü
az önce kavga sesleri duydum camdan bi baktım girişte 20li yaşlarda ailesiyle oturan kız karşı komşusuyla kavga ediyor..karşı komşusunda zeka geriliği var 9 yaşlarında bi çocuk gibi..kız babasının yanında s....m senin a....n yanmış sen ne istiyon biliyorum ben o.... diyor babası kıza sadece hadi gidelim kızım diyor şok oldum resmen..durmadan s....m diye bağıran genç bir kız..bu da kızsa biz neyiz acaba? ayıp denen bişey kalmamış utanma duygusu kalmamış..ya babası? bu kız nişanlı yarn birgün çocuk yetiştirecek şoktayım
evet çevremizde ağzı bozuk insanlarla karşılaşıyoruz malesef.yanii erkek yadan kadın olması çirkinliği arttırmıyor değil mi?
iyi de o küfürleri sansürlemiş olsanızda anladık,amacınız ne anlayamadım.sokakta yada başka bir yerde duyunca zaten ayıpladığımız şeyler bunlar..ilginçççç:44::44:
evet çevremizde ağzı bozuk insanlarla karşılaşıyoruz malesef.yanii erkek yadan kadın olması çirkinliği arttırmıyor değil mi?
iyi de o küfürleri sansürlemiş olsanızda anladık,amacınız ne anlayamadım.sokakta yada başka bir yerde duyunca zaten ayıpladığımız şeyler bunlar..ilginçççç:44::44:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?