bunlar kız mı şimdi

meltem88

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
10 Haziran 2012
1.224
3
46
Ankara
az önce kavga sesleri duydum camdan bi baktım girişte 20li yaşlarda ailesiyle oturan kız karşı komşusuyla kavga ediyor..karşı komşusunda zeka geriliği var 9 yaşlarında bi çocuk gibi..kız babasının yanında s....m senin a....n yanmış sen ne istiyon biliyorum ben o.... diyor babası kıza sadece hadi gidelim kızım diyor şok oldum resmen..durmadan s....m diye bağıran genç bir kız..bu da kızsa biz neyiz acaba? ayıp denen bişey kalmamış utanma duygusu kalmamış..ya babası? bu kız nişanlı yarn birgün çocuk yetiştirecek şoktayım

Son düzenleme:
valla yolda yürürken bende duyuyorum o tür şeyler . nasıl şaşırıyorum anlatamam. ben küfürden hoşlanmayan bi insanım hemde hiç herşeyi geçtim bayanın ağzına hiç yakışmıyor küfürlü konuşmalar bayan dediğin kibar olur alımlı cilveli olur tatlı konuşur .

Ne erkek ,ne bayan hiç kimsenin ağzına küfür yakışmıyor ki ama naparsın çok densiz,kavga meraklısı var işte

Son düzenleme:
benim oturduğum sokaktaki kadınların hepsinin ağzı bozuk
nasıl hanımefendi! böyleleri bilemiyorum!

ben bir komşuyla kavga etsem annem babam beni parçalar kaldıki küfür etmeyi düşünemiyorum bile.

terbiyesiz işte yoldan adamlar gülerek baktılar..nasıl yapacaksa artık o dediklerini :)

bide bu var tabi o kadar küfür ediyosun neyine güveniyosun karşısılarına öyle biri çıksa ki öyle söyledğnde hadi gel yap dese ne yapcak çok merak ediyorum :)))

gençlerin ağzında çok küfür var liseli hatta ortaokul çağındaki çocukların ağzından küfür düşmüyor
en nefret ettiğim huydur küfür hele de bayanlara özellikle de bir genç kıza kesinlikle yakıştırmıyorum

ben bir komşuyla kavga etsem annem babam beni parçalar kaldıki küfür etmeyi düşünemiyorum bile.

aynen ya babam yanımda olsa benim kavgama bile müsede etmez hele küfür etsem hiç tahmin edemiyorm napar ben babamın yanında kardeşime salakmısın dediğimde açtı ağzını yumdu gözünü

aynen ya babam yanımda olsa benim kavgama bile müsede etmez hele küfür etsem hiç tahmin edemiyorm napar ben babamın yanında kardeşime salakmısın dediğimde açtı ağzını yumdu gözünü

bilemiyorum cnm insanlar evlatlarını yetiştirirken terbiyeden mahsun bırakıyorlar demekki bunun için küfretmeleri için yapıyorlar küfür edi,ncede rahatlıyorlar...ben öyle yetişmedim benim gibi yetiştirilmeyen bir yığında bayan da var. bzlerde evlatlarımızı düzgün ahlakla yetiştirelim ne olur butür hoş olmayan şeylerden uzak duralım

Şoke edici ama çok var böylesi. Ben de geçen gün şahit oldum. Kavgacı, kompleksli, ruh hastası insanlar bunlar.
Küfrü geçtim birilerine kafa göz girişen çok cani kızlar var. Hiç acımaları da yok.
Ayrıca aileleri de başa çıkamıyor ki bunlarla.
Allah iyi insanlarla karşılaştırsın herkesi.

Son düzenleme:
karşısında 50lili yaşlarda zeka geriliği olan bi bayana ediyor hemde bu küfürleri karşısındaki bayan bin kat daha akıllı ondan diye düşündüm

kızlar bende biraz agresifimdir hatta bir aralar baya agresiftim hele söz konusu kardeşim olursa gözüm kimseleri görmez gidip kapısına kavga ettiğim komşular da olmuştur ama haklıysak haksızsak kardeşme kendm cezasını verirdim haksızlığa hiç gelemiyorum ben ama küfür de edemem bağırır çağırırım annemler bişey demez bana çünkü tahammül edemediğimi bilir ama küfür etmiyeceğimi gereksiz yere saygısızlık yapmayacağımı da bilir.

Değil değil bunlar kız değil..
Ben doğma büyüme Ankaradayım... ve bilirler Ankaralı olanlar, doğru düzgün konuşan birini bulmak o kadar zor ki.. Bazı insanların yaşayış tarzları çok çok yanlış.. Kibarlıktan yoksun.. Marifet sanıyorlar bir de o tarz konuşmaları.. Sanki bir artıları oluyormuş gibi..

Küfür etmeyen insanları samimi bulmuyorum bende.

Hatta hep merak ederim, iç dünyalarında bile kızınca küfür basmıyor mu bu naif, nazik insanlar?

Tabi bu ana avrat dümdüz gitmek değil.

Amaç kavga ederken bu şekilde davranmak hiç değil. Kavga anında küfür eden insan diyeceği olmayan insandır.

Onun dışında küfür, argo bana çok samimi gelen bir şey.

Kullanıyorum, zira çevremdeki herkes de öyle. Bunun kızı erkeği olmaz.

ne yazikki biz türklerin ürettigi küfürlerin yarisi kadar hic bir toplumda yok
bu konuda kötü örnegiz
erkege bile yakismayan küfür kadina hic yakismaz
cok utanc verici birsey bu

bu güne kadar hiç küfür etmedim desem yeridir küfür edenlerden de nefret ederim kardeşimi ve çevremdekileri bile sürekli uyarırım kendine gel diye

işte bunları duydukça gördükçe ve yarın 2.defa kürtaj olcam mecburiyeten ama yine Allah ım hadi ver demiyorum..Allah ım HAYIRLISINI ver diyorum....

valla ben haberleri izlerken sayıp, sövüyorum yalan yok... napim hak ediyorlar-şu ülkede haberleri izleyip söylenmeyen yok-

sokakta kimseye bağırmam tabi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…