- Konu Sahibi Milicholito
Teker teker izah edeyim.
1 öyle tip filan okumadım. fen edebiyat mezunuyum. Univ meselesini eşimin ailesi hep basıma kaktı. Univ de gençler neler yapıyorlar nasıl güvenip evleniyorlar filan diye hep laf sokuldu. sadece kayınvalidm ve k.pederm memnundu univ okumus olmamdan.
2.Ben doğum yaptıktan sonra tekrar eski halime 34 bedene döndüm. Görümcemin gelini aldığı kiloları verememiş. o benden 1 ay sonra doğum yaptı. Beni görünce kızın morali bozulmus. Ertesi gün görümcem geldi, "kadın dediğin azicik etli olur yoksa zayıfların yüzüne bakılmıyor, Milicholito ya bak kupkuru kaldı, şunu kardeşim ne yapsın, benim gelin gibi olamaz" falan gibi konuştu. Kv de dayanamadı bu kadar lafa öyle söyledi.
3Baştan okumus iseniz burada kapalı bayanlara birşey demedim. ben açık olduğum için pantolon giydiğim için, facebook açtığım için hatla devlet yurdunda(üniversitede) kaldığım için o.. diye hakaret edildi. Başım açık diye bana güven olmazmis filan hep bu şekilde ignelendim. Oysa kapaliyiz diye hava atanlarin ne olduğu belli oldu.Kastettiğim buydu. zira benim en başta annem kapalı
Gelin de benden küçük ki ben onun yengesi sayılırım kaynanasıyla(görümcemle) birleşti o da bana o şekilde davrandı. Hakaret laf sokma sırayla. Ben 34 bedene indim diye benden kadın da anne de olmazmış. bunu ima eden bir insan duyacaklarından rahatsz olmamali