Bunlar yaayan siz olsaydnz aklamanz ne olurdu?

Zeynep28 maras

Guru
Kayıtlı Üye
18 Ocak 2009
2.507
19
358
kızlar çoğunuz biliyosunuz kaynanam ile aramın bozuk olduğunu ama bilmeyenler için özet geçeyim sizi sıkmadan..beni tanıdğı günden beri istemedi annem babam ayrı diye (oda 2evlilik yaptı) ayırmak için eşimi evden bile kovdu..nişanla istemede düğünde yaptıklarına elalem bile ne biçim kadın bu insan içinde ne var tepkisini verdi derken doğum yaptım şimdi 7aylık bi bebeğim var..
bana olan hırsından kızıma zarar vermeye başladı ne yaptıysam önüne geçemedim ve 2 aydır görmüyorum...
belki hatırlayan olur iftara kaynanamı ve eşimin dayısını beraber çağırdık onlar konuşmuyorlarmış kaynanam gelmedi tabi ve beni arayıp gelmicem bile demedi zaten hiçbi zaman hiç bişeyi açıklamadı bana adam yerine koymadı ve son olarakta onun evlerinden birinde oturuyoruz bizi evden kovdu s..gidin orası benim evim satıp yazlık alcam dedi bunun üzerine bende eşime artık yeter bi daha gitmem h-bayramda bile dedim tamam dedi..neyse kısacası 2 aydır onu görmüyorum çok huzurluyum..
gerçekten elimden geleni yaptım onunla iyi anlaşmak için ama olmadı evliliğimi bozmaya kalkıştı kızıma zarar vermeye başladı vs vs...vicdanım rahat ama sizce bayramda gitmemin nedenini insanlara nasıl açıklıcam...
tek tek anlatamam yaptıklarını siz olsaydınız bunları yaşadıktan sonra ne deyip sözü kestirip atardınız?

canım valla ben okudum ama bir şey anlamadım.evli misin ? sözlü mü ? seni neden istemediler ? eşini kim evden kovdu ? biraz daha açıklarsan , anlayamadım valla.

evliyim canım..7 aylık kızım var..kaynanam biz nişanlıyken ayrılmamız için eşimle defalarca tartıştı o zamanlar eşimde hayır evlenicem diye diretince evden kovdu 3 gün dışarda kalmıştı...
annem ve babam ayrı diye beni istemedi kaynanam..ama herşeye rağmen evlendik bebeğimiz oldu fakat kadın hala benimle uğraşmaya devam ediyo...

böyle uygun gördüm derdim.
çok yakınlarıma da böyle kendimi daha iyi hissedicem açıklaması ilerisi gerisi yok birşey duymak istemiyorum derdim.. yada yoruldum çok gidemem artık derim....

kimseye bir açıklama yapmak zorunda değilsiniz..

kadını herkes tanıyordur zaten ne olduğunu biliyorlardır..

zaten kendi erkek kardeşi ile bile görüşmeyen birine bayramda niye gitmediğinizi birilerine açıklamak zorunda kalacağınızı zannetmiyorum..

millete ne...açıklama gereğinde bile bulunmazdım

benim aile hayatıma kim ne karışır ki

çok yakın çevremede böyle olması daha iyi derdim

Hatirliyorum konunu canim....Su senin hirsini bebeginden alan kaynana müsfettesi...:umursamaz:

2 aydir görüsmüyorsun huzurlusun Allah bozmasin...amma velakin Bayram catti geldi...ne yapiyim simdi diye düsnüyorsun degilmi?

Vallaha güzelim samimi söylüyorum ben olsam gider en fazla 5-10 dakika oturur bayramina kutlar hadi eyvallah der giderdim....Nedenmi?

Ne kaybedicem?

Aksine Allahin (C.C.) yaninda kazanan ben olmazmiyim?

Tabikide yasananlari sen yasadin....gidermisin gitmezmisin bilmiyorum ama bana göre gitmek lazim....ki o utansin...a.s
Yine görüsmek samimi olmak zorunda degilsinki..

sana bu kadar kötülük yapan birinin ne olursa olsun bayramda bile evine gitme
sen ona değer verdikçe o nazlanıp tuzlanıyor kimin ne düşündüğüde umrunda olmasın
sen kocan ve bebeğin varsınız birbirinize daha bir sıkı sarılın sarılın ki bu büyük sevgiyi yuvayı yıkamayacağını anlasın

eşim yanımda..
bayramda gitsem şunlar olacak o hiçbişey olmamış gibi davranıp kızımı hırpalamaya devam edecek ben müdahale ettiğimde elif bana bebeği sevdirmiyo olayı olucak yine..ve bunca yaptığı şeyden sonra yine ayağına gittiğim mecbur kaldığım için bi yerleri havaya kalkıp her zamanki hareketlerini yapacak..
evet herkes onun ne olduğunu biliyo ama onu böyle kabullencez deli işte deyip geçiyo ama ben artık kabullenmek istemiyorum..deliyse akıl hastanesine kapatsınlar dimi ama..
saygısızlığın edepsizliğinin adını deli koyup istediği gibi borazanını öttürüyo

Bence bayramda gitmemekte haklısın bende gitmiycem etrafındakilere ne söylersen söyle herkes inanmak istediğine inanıyor .soranlara öyle gerekiyordu de . gitmenden yüz bulup kötülüklerine yenisini eklemesin.eşini bayramda annesine gönder isterse

gitme canım.kimseye hesap vermek dert anlatmak zorunda değilsin.yaşadıkların kolay değilmiş.bence gitme.

bak ne güzel görüşmüyorum rahatım diyosun ne gerek var bu rahatı bozmaya kimseyede açıklama falan yapma yada görüşmüyoruz dersin olur biter

madem görüşmemeyi kafana koymuşsun senin adına böyle daha iyi olacağına inanıyosun bayramdada gitme derim

bu defa seninde dediğin üzere yüz bulacak yine aynı tavırlarına devam edecek belkide

iki insan tüm çabalara rağmen anlaşamıyorsa bunun ayrı kalmaktan başka yolu yoktur zaten

herkes aklını başına toplasın..kimsenin kimseye eziyet etmeye terbiyesizce davranmaya hakkı yoktur

Son düzenleme:

Zaten başımıza ne geliyosa büyüktür saygı göster yüzünden geliyo saygı karşılıklı olmalı.analık babalık hakkı varsa evlat hakkıda var.hepimiz öbür tarafa gidince ayrı hesaba çekilcez.ben küçük olsun büyük olsun karşımdakine yanlış yaptığını söylüyosam o buna devam ediyosa onun bulunduğu ortama tabiiki gitmiycem.ne karşımdaki günaha girsin ne ben .herkes kendi çöplüğünde huyuna devam etsin

O zaman sen kararini zaten vermissin güzelim....gitmezsin olur biter!

Merak ettim....nasil hirpaliyor bebegni ya...ne yapiyor mesela?

söyledikleri çok ağır olmuş canım,hem siz nerden bilecektiniz onun kardeşi ile küs olduğunu...
bir insan oğlunu evinden bu şekilde kovar mı,ayıp olmuş bence
bayramda ne kadar zor gelse de bana çok uzun kalmamak kaydıyla giderdim,iyi bayramlar,iyi bayramlar okadar...çünkü bayramlarda küslük olmaz bildiğim kadarıyla,ayrıca ölümlü dünya...
1 saatliğine uğrasanız...

hiçbir açıklama yapmam ben...
beni tanıyanlar açıklama bile beklemez.seni tanıyanlarda onu tanıyanlarda bilir sormazlar bile..kimseye uzun uzadıya bişey anlatma...
sen sonuna kadar haklısın..kaldıki torun çocuktan tatlıdır ona bile seni kocanı geçtim ben o bebeciğine bile bunları yapan caninin cenazesine bile gidilmez...
Allahtan kocan yanında anladığım kadarıyla size sahip çıkıyor..Annemde annem diyebilirdi..
soranlarada BÖYLE OLMASI GEREKİYORDU EŞİMİN VE BENİM KARARIMDIR.. derim

moral verdiniz kızlar...ama bişey itiraf edeyim dayısıyla ve yengesiyle küs olduğunu biliyodum ben huzursuz olcam oda olsun diye ikisini aynı gün davet ettim....
yaptığı tutarsız hareketler daha doğumdan sonra ilk saatlerde başladı kızımı yanıma getirdiler azcık emdi elien dokunabildim sadece zaten zor nefes alıyodu aldı hemen gazını çıkarıcam dedi sırtına pat pat vurmaya başladı kızım komaya girmiş o sıra nefesi kesildi inlemeya başladı morardı derken yoğun bakıma alındı...1 hafta kaldı eve geldiğimizzde de devam etti..2300gr dı eve geldiğinde ben dokunmaya kıyamazken uyurken yavaşça yanına gelip kulağına gamzee diye bağırıyorudu kızım ağlıyodu korkudan oda ne güzel ağlıyo deyiğ gülme krizine giriyodu...uyurken üzerini açıp bırakıyodu aniden beşiği hızla sarsıyodu...neler neler daha....
bende müdalale diyodum yapma anne diye o zamanda herkese elif bebeği sevdirmiyo bana diyordu

A aaaaa....manyakmi ne?
:1shok:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…