- 18 Ocak 2009
- 2.507
- 19
- 358
- Konu Sahibi Zeynep28 maras
evet tatlım manyak...
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
moral verdiniz kızlar...ama bişey itiraf edeyim dayısıyla ve yengesiyle küs olduğunu biliyodum ben huzursuz olcam oda olsun diye ikisini aynı gün davet ettim....
yaptığı tutarsız hareketler daha doğumdan sonra ilk saatlerde başladı kızımı yanıma getirdiler azcık emdi elien dokunabildim sadece zaten zor nefes alıyodu aldı hemen gazını çıkarıcam dedi sırtına pat pat vurmaya başladı kızım komaya girmiş o sıra nefesi kesildi inlemeya başladı morardı derken yoğun bakıma alındı...1 hafta kaldı eve geldiğimizzde de devam etti..2300gr dı eve geldiğinde ben dokunmaya kıyamazken uyurken yavaşça yanına gelip kulağına gamzee diye bağırıyorudu kızım ağlıyodu korkudan oda ne güzel ağlıyo deyiğ gülme krizine giriyodu...uyurken üzerini açıp bırakıyodu aniden beşiği hızla sarsıyodu...neler neler daha....
bende müdalale diyodum yapma anne diye o zamanda herkese elif bebeği sevdirmiyo bana diyordu
okuyunca tüyleri gectim kafamdaki tüm sac tellerim diken diken oldu......bir daha o kadını evime sokmam ve evinden de cıkmam otururum oturabildiğim kadar o da hasetliğinden catlasın eşime de annesi ne yapıyosa aynısını yapardım demekki eşinde annesinin davranışıyla hareket ediyor aynı hareketleri yapardım bak bakalım nasıl oluyormuş......moral verdiniz kızlar...ama bişey itiraf edeyim dayısıyla ve yengesiyle küs olduğunu biliyodum ben huzursuz olcam oda olsun diye ikisini aynı gün davet ettim....
yaptığı tutarsız hareketler daha doğumdan sonra ilk saatlerde başladı kızımı yanıma getirdiler azcık emdi elien dokunabildim sadece zaten zor nefes alıyodu aldı hemen gazını çıkarıcam dedi sırtına pat pat vurmaya başladı kızım komaya girmiş o sıra nefesi kesildi inlemeya başladı morardı derken yoğun bakıma alındı...1 hafta kaldı eve geldiğimizzde de devam etti..2300gr dı eve geldiğinde ben dokunmaya kıyamazken uyurken yavaşça yanına gelip kulağına gamzee diye bağırıyorudu kızım ağlıyodu korkudan oda ne güzel ağlıyo deyiğ gülme krizine giriyodu...uyurken üzerini açıp bırakıyodu aniden beşiği hızla sarsıyodu...neler neler daha....
bende müdalale diyodum yapma anne diye o zamanda herkese elif bebeği sevdirmiyo bana diyordu
okuyunca tüyleri gectim kafamdaki tüm sac tellerim diken diken oldu......bir daha o kadını evime sokmam ve evinden de cıkmam otururum oturabildiğim kadar o da hasetliğinden catlasın eşime de annesi ne yapıyosa aynısını yapardım demekki eşinde annesinin davranışıyla hareket ediyor aynı hareketleri yapardım bak bakalım nasıl oluyormuş......
allahhhhhhhh o kadının ıslah etsin...allahından bulsun cani rhlu pislik .... ne ister daha yeni doğmuş sübyandan rabbim de o sübyana yaptığının aynısını ölüm döşeğinde ona yaşatsın ...
kusuruma bakmayın delirdim okuyunca yaaaaaaaaa
moral verdiniz kızlar...ama bişey itiraf edeyim dayısıyla ve yengesiyle küs olduğunu biliyodum ben huzursuz olcam oda olsun diye ikisini aynı gün davet ettim....