Bunlar yaayan siz olsaydnz aklamanz ne olurdu?

ben olsam şöyle derdim soran her kimse
"SANANE"

kimseye hesap vermek zorunda değilsin :delphin:

hay allahım yaa el kadar bebekten ne ister bu kadın,çocuğum yok ama ben olsam ilk uyarıyla birlikte sağlam haddini bildirirdim,dokunmaya kıyamadığım bebeğime böyle davranmasına asla tahammül etmem,hatta evime sokmam bir daha.uzak dur canım ondan,belli psikoljik sorunları hat safhaya ulaşmış,uzağım görüşmüyorum rahatım diyorsun,böyle devam et,kimseyede açıklama yapmak zorunda değilsin,önemli olan senin yuvan ve mutluluğun...

moral verdiniz kızlar...ama bişey itiraf edeyim dayısıyla ve yengesiyle küs olduğunu biliyodum ben huzursuz olcam oda olsun diye ikisini aynı gün davet ettim....
yaptığı tutarsız hareketler daha doğumdan sonra ilk saatlerde başladı kızımı yanıma getirdiler azcık emdi elien dokunabildim sadece zaten zor nefes alıyodu aldı hemen gazını çıkarıcam dedi sırtına pat pat vurmaya başladı kızım komaya girmiş o sıra nefesi kesildi inlemeya başladı morardı derken yoğun bakıma alındı...1 hafta kaldı eve geldiğimizzde de devam etti..2300gr dı eve geldiğinde ben dokunmaya kıyamazken uyurken yavaşça yanına gelip kulağına gamzee diye bağırıyorudu kızım ağlıyodu korkudan oda ne güzel ağlıyo deyiğ gülme krizine giriyodu...uyurken üzerini açıp bırakıyodu aniden beşiği hızla sarsıyodu...neler neler daha....
bende müdalale diyodum yapma anne diye o zamanda herkese elif bebeği sevdirmiyo bana diyordu

bukadarınada pes

kapatsınlar onu akıl hastanesine bencedelikafadulden

tabiki kimseye hesap vermek zorunda değilim canlarım ama ben gitmicem herkesi kapı kapı gezip bak ben bayramda bile gelmedi çocuğu saklıyo gibi laflar etcek onun için ne desem diye düşünmüştüm..

aa nasılo yaptın canım evleniğin günden beri hemde..ben 2 aydır görüşmüyorum o olmadan çok huzurluyum tlf açıp eşimi doldurması da olmasa çok daha iyi olcam ama olsun en azından yüzünü görmüyorum..

bende de bir görümce var öyle deli napalım diyolar deliyse akıl hastanesine ....

edepsizin adı dedli olmuş
seni kıskandığı için yapıyo bunları madem görüşmüyorsun böyle devam et işte
telefonla doldurmalarda bir süre sonra biter yeni konu olmadığı için hep eski konuları dinleyen eşin sıkılır mutlaka veeee yeter anne bunları daha önce anlatmıştınder konu da böylece kpanııır biter
biz hep görüşmek zorunda olduğumuz için bizde konular hep taze evlendi gitti hala yetiyo buraya .....

moral verdiniz kızlar...ama bişey itiraf edeyim dayısıyla ve yengesiyle küs olduğunu biliyodum ben huzursuz olcam oda olsun diye ikisini aynı gün davet ettim....
yaptığı tutarsız hareketler daha doğumdan sonra ilk saatlerde başladı kızımı yanıma getirdiler azcık emdi elien dokunabildim sadece zaten zor nefes alıyodu aldı hemen gazını çıkarıcam dedi sırtına pat pat vurmaya başladı kızım komaya girmiş o sıra nefesi kesildi inlemeya başladı morardı derken yoğun bakıma alındı...1 hafta kaldı eve geldiğimizzde de devam etti..2300gr dı eve geldiğinde ben dokunmaya kıyamazken uyurken yavaşça yanına gelip kulağına gamzee diye bağırıyorudu kızım ağlıyodu korkudan oda ne güzel ağlıyo deyiğ gülme krizine giriyodu...uyurken üzerini açıp bırakıyodu aniden beşiği hızla sarsıyodu...neler neler daha....
bende müdalale diyodum yapma anne diye o zamanda herkese elif bebeği sevdirmiyo bana diyordu
okuyunca tüyleri gectim kafamdaki tüm sac tellerim diken diken oldu......bir daha o kadını evime sokmam ve evinden de cıkmam otururum oturabildiğim kadar o da hasetliğinden catlasın eşime de annesi ne yapıyosa aynısını yapardım demekki eşinde annesinin davranışıyla hareket ediyor aynı hareketleri yapardım bak bakalım nasıl oluyormuş......
allahhhhhhhh o kadının ıslah etsin...allahından bulsun cani rhlu pislik .... ne ister daha yeni doğmuş sübyandan rabbim de o sübyana yaptığının aynısını ölüm döşeğinde ona yaşatsın ...
kusuruma bakmayın delirdim okuyunca yaaaaaaaaa

evet canım görüşmemeye kararlıyım ama o yüzsüzdür bayramda gitmicem evine ama karşılaşırsak eğer hiçbişey olmamış gibi davranıcak o beni sıkıyo ne yapsam gördüğümde?

okuyunca tüyleri gectim kafamdaki tüm sac tellerim diken diken oldu......bir daha o kadını evime sokmam ve evinden de cıkmam otururum oturabildiğim kadar o da hasetliğinden catlasın eşime de annesi ne yapıyosa aynısını yapardım demekki eşinde annesinin davranışıyla hareket ediyor aynı hareketleri yapardım bak bakalım nasıl oluyormuş......
allahhhhhhhh o kadının ıslah etsin...allahından bulsun cani rhlu pislik .... ne ister daha yeni doğmuş sübyandan rabbim de o sübyana yaptığının aynısını ölüm döşeğinde ona yaşatsın ...
kusuruma bakmayın delirdim okuyunca yaaaaaaaaa

ah be canım sen okuyunca bak ne hale geldin ben yaşadım bunları 4 aylıkken ağzından çıkardığı keki yedirmeye kalktı ki sigara içmişti az önce..
artık doğpum yaptığım günlerde duvarları yumrukluyordum sinirimden eşimde hiç destek olmuyordu elim kolum bağlıydım şimdi ise eşim gördü gerçekleri olanları bana istersn gel istersen gelme diyor..

Görüşmek istemiyorsanız, görüşmezsiniz, elaleme ne ki :umursamaz:

Herkeze açıklama yapmak mı zorundasınız?

Ne olursa olsun bayramda gidin diyeceğim ama, elinizi verince kolunuzda gidecek anlaşılan,

Madem deli uzak durun, nedir bu böyle minicik bebeği dövüyormu seviyormu belli değil :oklava:

Çocuğuma zarar veren bir kadına ne giderim ne gelirim... kötükedihüso
Ne biçim babanne bu yaa ...Öncelikle bi dr a görünmesi lazım canım onun...gerçekten hasta...
Soranlara anlatmak zorunda değilsin...Anlaşamıyoruz görüşmüyorum dersin o an için ...
Söyle herkese bilsin zaten ne mal olduğu anlamış herkeste...
Senin çekinecek bi durumun yok. suçlu değilsinki o düşünsün... :1closedeyes:

Son düzenleme:
Kendini hırpalama kaynanan için...böyle sadist bir kişilik olamaz...kafamçokkarıştıtorununa yaptıklarına bak..kötükedihüsoBırak kendi haline...yüreğinin sesini dinle...gitmek istemiyorsan gitme...kimseye de hesap verme durumunda değilsin...yakınların zaten biliodur olayları...burada en önemli karakter eşin bence...o seni koruyorsa gerisi hikaye...:delphin:

Valla ben bayramda ne olursa olsun gider kaynananin karsisinda kahvemi icer tatlimi yerdim :umursamaz:

Elimi bir ise atmadanda hadi hayatim anneme gidelim yemek yapmis bizi bekliyor derdim
:umursamaz:

Ağzından çıkardığı keki mi veriyordu:1shok:
Senin ağzından küfür çıkmadı mı o an,onun ağzından çıkardığı keke karşılık
Ohaaa diyorum:oklava:

akannehir akannehir
aman diim arkadaşım uzak dur bu kadından :mymeka:
kesinlikle problemleri var ..
umarım eşinin tavrıda bı konuda sana tam destektir :teselli:
hiçte kendini vicdanen rahatsız filan hissetme bayramda gitmedim diye
nasılsa senin bu insani vazifeni anlıcak kapasitede değil :olmaz:

Back
X