Bunlar yaayan siz olsaydnz aklamanz ne olurdu?

evet eşim bişey demedi ama yüzünden belliyidi o günde çok iyi davrandı bana halada öyel çok şükür..çorbayı gelir gelmez döktüm içime sinmedi ne yapayım :)

çorbayı dökmen çok iyi olmuş canım kimbilir nasıl bir vitamin varsa içinde.....
biz hiçbir bayram gitmiyoruz eşimin ailesine benim evime 1 kere olsun gelmediler eşimede babası iş yerinde bir duvar saati vermiş gecenlerde al demiş eşimde gerek yok istemiyorum demiş tabi kayınpederim nerden bilcek evimde saat varmı yokmu hiç evimi görmediki neyse eşime ya al al diye ısrar etmiş eşimde getirdi hayrola dedim her odaya 2 saatmi takcaz bundan sonra dedim aman babam tutuşturdu dedi hemen eline tornavidayı alıp saati sökmeye başladı napıyorsun bee dedim bunlar içine bi kağıt falan sokmuşlardır bu kadar ısrar ettiğine göre dedi yok bee dedim mutfaga gittim 1 dk sonra eşim yanıma geldi napcaz bu kagıdı dedi içinde minicik minicik yazılar ne olduğuda belli değil ayy dedim hemen sirkeli suya koydum sonra eşime dedim al bunu git göle at sahile yakın oturuyoruz eşimde gitti attı saatide çöpe attı bi fenalıktan daha kurtulmuş olduk.

birinin varlığından rahatsızlık duyuyorsan onunla görüşmemen en iyisi olacak belliki birbirinizden hoşlanmıyorsunuz takma sen rahat ve sakin ol kendinden ödün verme ve görüşmemek seni huzurlu kılıyorsa da görüşme onunla sen eşin ve kızınla mutluluğun tadını çıkar gerisi boş

biz hiçbir bayram gitmiyoruz eşimin ailesine benim evime 1 kere olsun gelmediler eşimede babası iş yerinde bir duvar saati vermiş gecenlerde al demiş eşimde gerek yok istemiyorum demiş tabi kayınpederim nerden bilcek evimde saat varmı yokmu hiç evimi görmediki neyse eşime ya al al diye ısrar etmiş eşimde getirdi hayrola dedim her odaya 2 saatmi takcaz bundan sonra dedim aman babam tutuşturdu dedi hemen eline tornavidayı alıp saati sökmeye başladı napıyorsun bee dedim bunlar içine bi kağıt falan sokmuşlardır bu kadar ısrar ettiğine göre dedi yok bee dedim mutfaga gittim 1 dk sonra eşim yanıma geldi napcaz bu kagıdı dedi içinde minicik minicik yazılar ne olduğuda belli değil ayy dedim hemen sirkeli suya koydum sonra eşime dedim al bunu git göle at sahile yakın oturuyoruz eşimde gitti attı saatide çöpe attı bi fenalıktan daha kurtulmuş olduk.

:1shok::1shok::1shok: allah korusun yaCADIARZU

Allah yardımcın olsun canım....İnanamıyor insan....bunu yapan aile.....mafoldumbenmafoldumben

valla kızlar allah yardımcım olsun yüzyüze görüşmüyoruz ama uzaktan bile bizi sinir ediyorlar ya işte istemiyorsunuz beni bende sizi ne güzel görüşmüyoruz niye halen uğraşıyorsunuzki ben sizinle hiç uğraşıyormuyum demekki allahtan da korkmuyorlar ama o kadar gülüyorumki onların haline yüzlerini görmüyorum ama her yaptıkları şeyden sonra biz halen evliyiz ya kimbilir ne hale giriyorlarkaydirigubbakcemile3ve bugüne kadar yaptıkları herşeyden sıyrıldık kesin benim için şeytan bu falan diyorlardır ama esas şeytan kendileri bilmiyorlar....

ay inanmıyorum yaa Allahından bulsunlar daha ne diyeyim sirkeli su ve göl iyi aklına gelmiş pislikler...
iyiki açmışsınız saati benim kocam olsa aptal anlamaz bile helal olsun eşine ne mal olduklarını biliyomuş...
ben görüşmeyince daha mutluyum kızımda kocamda en azından kavga etmiyotruz...
şimdi kızına geldi yukarıda bakalım bana inecekmi neler olacak bu akşam?

yuhhh diyorum yaaa....annemle bende konuşmuyoruz babamın ailesiyle..anlayabiliyorum sizleri...ama bu kadrını da beklemezdim..beklemek lazımmış demek ki...

10dk önce geldi kızlar kızına geldi yaa akşam akşam banada uğramış kapıyı çeldı yüzüne bile bakmadım kapıyı açtım mutfağa geçtim kızım eşimin kucağındaydı aldı oynadı ama zarar vermedi tabi başında eşin var..braz oynadı arada bi bana bakıyo bıyık altından bende tık yok sonra kızımı verdi eşimin kucağına ben gidiyorum dedi gitti...
ama ben bi tuhaf oldum ilk kez evime gelen birine böyle davrandım..:çok üzgünüm:

benimde öz annem bu davranislari yapti..benimde yuvam dagilmadan kontagimi kestim..bayramlarda falan bende arayip sormam...soranada lafi ya degistir yada ..o konuda konusmak istemiyorum dersin..bende öyle yapiyorum

10dk önce geldi kızlar kızına geldi yaa akşam akşam banada uğramış kapıyı çeldı yüzüne bile bakmadım kapıyı açtım mutfağa geçtim kızım eşimin kucağındaydı aldı oynadı ama zarar vermedi tabi başında eşin var..braz oynadı arada bi bana bakıyo bıyık altından bende tık yok sonra kızımı verdi eşimin kucağına ben gidiyorum dedi gitti...
ama ben bi tuhaf oldum ilk kez evime gelen birine böyle davrandım..:çok üzgünüm:

bıyık altından bakmak nasıl oluyorkine fisfisfis

öaktırmadan gizli gizli bakıyor yani..canım benim bu lafamı takıldın sen..
bilmiyorum bugünde gelirmi yada ondan gelecek olan tepki ne olur kimbilir neler yapıcak..
kendimi kötü hissettim dün gece ama mecburdum ben böyle yapmasam huzurum hiç kalmıcaktı..
eşimde bari bi hoşgeldim deyip güleryz gösterseydin ne biçim karşıladın öyle tamam sevmiyosun ama ayıp yani dedi iyice sinirimi bozdu dün gece..bende hala öyle davran böyle davran diyebiliyosun yani yuhhh be dedim kızımı uyutup gidip yattım...sabah işe giderkende kapıdan göndermedim bile..hoş onunla aram düzelir akşam gelince büyütmez bence ama nebilim keşke bunları yapmak zorunda kalmasaydım..

başkalarına acıklama yapmak zorundamsıın?
kaynanan sorarsada s.ktir etmiştin unuttunmu de ..
eger onu öldürmek istersen cocumu dogurayım yardıma geleyimm

kızlar bugün eşimden kaynanamın yeni mutfak yaptırdığını 2milyarda para harcadığını öğrendim..
bide eşimden para istemiş aşağı katın kirasını alıyoruz 300tl onu ben alıcam artık mutfak dolabı yaptırdım demiş utanmadan eşimde bebeğimiz var bizimhem kış geliyo borçlarımızda var 700tl ile nasıl geçinicez deyince o benim sorunum deil demiş...
o gün hoşgeldin demediğim için kendimi garip hissetmiştim ama az bile yapmışım bunu öğrendikten sonra içim rahatladı şimdi bu sene 5 tatiline çıkmış izmire gitmiş dün gece...
kadındaki olaya bak yaaaa...
Allahından bulsun...

Back
X