Bunlar yaayan siz olsaydnz aklamanz ne olurdu?

evet canım görüşmemeye kararlıyım ama o yüzsüzdür bayramda gitmicem evine ama karşılaşırsak eğer hiçbişey olmamış gibi davranıcak o beni sıkıyo ne yapsam gördüğümde?

nasılsa karşılaşacağınız yer ne onun evi ne senin evin ..
hiçbir sorumluluğun yok..
sadece bir insan evladı olarak merhaba der bayramlaşırsın :umursamaz:
bazen kişileri yokmuş gibi davranmak en büyük hakaret ve cezadır yerimseniben

eger hayatınızı mahveden ve ailenize zarar veren kaynananızda olsa hayatından uzaklaştırmanız lazım.. kimse ne der düşünmenize gerek bile yok kimse sizinle yaşamıyor o sorunları.. en dogru kararı vermişsiniz artık sizinde bir aileniz var eşinizn annesi diye gereken iyiligi göstermişsiniz ama o haketmemiş.. boşverin artık hayatınıza bakın kurtulmuşşsunuz daha cok sevinmek lazım ne demek küçücük cocugun sırtına vurmak gaz cıkarcam diye..! zaten o cocugu torunu olarak görse sırf o bebegin hatrına size yine ses cıkarmazdı ama ondan intikam almaya kalkıo ruh saglıgı bozulmuş ıonun..!! cok iyi yapmamışsınız valla görüşmeyin hiç benim sinirlerim bozuldu yaptıklarına..

kızlar çoğunuz biliyosunuz kaynanam ile aramın bozuk olduğunu ama bilmeyenler için özet geçeyim sizi sıkmadan..beni tanıdğı günden beri istemedi annem babam ayrı diye (oda 2evlilik yaptı) ayırmak için eşimi evden bile kovdu..nişanla istemede düğünde yaptıklarına elalem bile ne biçim kadın bu insan içinde ne var tepkisini verdi derken doğum yaptım şimdi 7aylık bi bebeğim var..
bana olan hırsından kızıma zarar vermeye başladı ne yaptıysam önüne geçemedim ve 2 aydır görmüyorum...
belki hatırlayan olur iftara kaynanamı ve eşimin dayısını beraber çağırdık onlar konuşmuyorlarmış kaynanam gelmedi tabi ve beni arayıp gelmicem bile demedi zaten hiçbi zaman hiç bişeyi açıklamadı bana adam yerine koymadı ve son olarakta onun evlerinden birinde oturuyoruz bizi evden kovdu s..gidin orası benim evim satıp yazlık alcam dedi bunun üzerine bende eşime artık yeter bi daha gitmem h-bayramda bile dedim tamam dedi..neyse kısacası 2 aydır onu görmüyorum çok huzurluyum..
gerçekten elimden geleni yaptım onunla iyi anlaşmak için ama olmadı evliliğimi bozmaya kalkıştı kızıma zarar vermeye başladı vs vs...vicdanım rahat ama sizce bayramda gitmemin nedenini insanlara nasıl açıklıcam...
tek tek anlatamam yaptıklarını siz olsaydınız bunları yaşadıktan sonra ne deyip sözü kestirip atardınız?

bak canım en iyisini yapmışsın kimseye birşey açıklamak zorunda da değilsin beni çok üzdü çok kırdı bende görüşmeme kararı aldım dersin aaa ne oldu ya bu kadar derlerse bu konu hakkında konuşmak istemiyorum çünkü hatırladıkça üzülüyorum sinirleniyorum dersin.
bu konuda yalnız değilsin bende 2 yıllık evliyim ve eşimin bütün ailesi boşanmamız için ellerinden ne geliyorsa yaptılar istemeye istemeyerek geldiler sözlüyken bi ayırdılar tabi biz birbirimize aşık olduğumuz için fazla ayrı kalamadık ve herşeyi benim ailem ve eşimle ben yaptık eşim aileme kızınızı çok seviyorum onsuz yapamam lütfen evlenmemize yardım edin onu hiç üzmicem dedi ve babamda aşka inanan bi insan olduğu için beni verdi eşimdende allah razı olsun beni hiç üzmedi.kına geceme eltim ve sadece 1 görümcem geldi öyle misafir gibi oturdular nikahıma hepsi geldi yüzüme bakmadılar öpmediler bile gerekte yok zaten ben yapacağımı bilirim dedim içimden ve yaptımda 1 yıl zar zor görüştük artık eşimide bezdirdiler ağır hakaretler hem eşime hem bana bizim çocuğumuz olmuyor benim cinsiyetime bile laf ettiler bende eşime artık bitmiştir aileni tanımıyorum dedim acaba senmi benmi dedi tam 1 yıldır hiçbir şekilde görüşmüyoruz gecen bayramlardada gitmedik eşimin yiğeni ile haber salmışlar niye gelmiyorlar sor diye bende dedim kime niçin gitcem gitsem domuz gibi surat yapıyorlar başım açık diye el öptürmüyorlar onlara söyle z.... ve beni unutsunlar ben zaten duydum bi laf eşimi evlatlıktan reddetmişler şimdi ne sıfatla gidecezki dedim eşimin yiğeni sende haklısın inan ailemden bende utanıyorum dedi ben bu kadar şeye rağmen 1 yıl gittim geldim her istedikleri yaptım sonuç bana eşime ve en önemlisi aileme dil uzatmalar hiçkimse kusura bakmasın ama onları insan yerine koyamıyorum soranlarada tiksiniyorum kimseyide ilgilendirmez benim aile ilişkilerim dedim ve artık kimsede birşey diyemiyor.
öylede rahatım ki ohh beee.

ne biçim insanlar varyaa....lanet olsun şunlara aman ne güzel olmuş eşinde gitmiyo sende inş en kısa zamanda büyük aşkınızın bi meyvesi bi yavrunuz olur bebeğinizle çok mutlu olursunuz..

aa nasılo yaptın canım evleniğin günden beri hemde..ben 2 aydır görüşmüyorum o olmadan çok huzurluyum tlf açıp eşimi doldurması da olmasa çok daha iyi olcam ama olsun en azından yüzünü görmüyorum..

canım bizim telefonlarımızı falan bilmiyorlar eşime küçüklüğünden beri çok çektirmişler.biz düğüne de çağırmadık haber vermedik.gelselerdi o düğün düğün olmaktan çıkardı.görüşsek bu evlilik de çoktan bitmişti

canım benim bunu okuyunca dedim ki keşke yanımda olsan da sana uzun uzun anlatsam bu da dert mi diye çok şükür Allaha sen temiz kalpli davran tabiki karşındakine şans ver ama seni kullanmasına kimsenin izin verme çok şükür ki eşin senden yana sanırım. Allah başka dert vermesin tek derdin bu olsun ben bu tarz şeylerle o kadar uğraştım ki şimdi keşke diyorum hiç dert etmeseydim canıma yazık ben de çok duygusalım hep Allahtan korkuma ben yine de alttan alıyım diyodum Ama bazı insanlar gerçekten anlamayabiliyo.sen heba oluyosun senin ömründen gidiyo.kısacası hiç sanş vermediysen herkesin hatası olabilir affet derim . ama artık yaptığı kötülükler sınırı aştıysa kendine zarar verilmesine izin verme

Ya kime ne anlatacaksın ki.Sana ve kızına zarar vermiş.Ondan ne kaynana,ne anne ne de babaanne olamaz.Kimseye birşey açıklamak zorunda değilsin.Zaten neden bu kadar katlandın ki? Eşinde sana hak vermişken milletten sana ne?Sana huzur verecek mi yabancılar ki onlara ne anlatayım diye soruyorsun.Millet için yaşanmaz.Biraz kendin için yaşa ve hayır demeyi de öğren

valla böle bişey olsa benimde senin olduğu gibi eşim yanımda olurdu ve kimseye açıklama yapmazdım yada gider elini öper çok fazla oturmaz gelirdim çünkü nede olsa eşimin annesi yani sen üzerine düeni yapta ama burda anlatıldığı gibi olmayabiliyo olaylar yani dmek istediğim neyin ii olucağını düşünüyosan onu yap zor durumda kalma canım

canım çok sevindim senin adına. epeydir bahsetmiyordun zaten. eşin görüşmeye devam ediyor dimi annesiyle? evinden de kovmuş, birsürü hakaret etmiş peki eşin ne düşünüyor şu an annesi hakkında? kaynananla en son görüşmeniz nasıl oldu? bu evden kovma işi nasıl oldu? o zaman mı en son görüşmeniz? eğer küs ayrıldıysanız, ben olsam bana bu kadar aleni bir şekilde eziyet eden bir insanın evine bir daha gitmezdim. madem eşin de sana bırakmış kararı. kendi gitsin annesini bayramlasın gelsin. ama bu arada annesi eşini etkilemez inşallah sürekli dolduruyormuş ya, demek ki sürekli görüşüyorlar. şimdi atacağın adım çok önemli. eşini bu kadar kazanmışken, o bu kadar annesinin hatalarını görüp kabullenmişken tekrar kendinden uzaklaştıracak bişey yapma. doğru kararı sen verirsin. bence insanların ne düşüneceği de pek önemli değil. zaten anlattığın için biliyorum herkes o kadının nasıl biri olduğunu biliyor. sana hak vereceklerdir. zaten uzun uzun açıklama yapman da şart değil.

ben olsam bir daha görüşmezdim onunla. çünkü görüşünce bişey olmamış gibi davranıcak ve yeniden evinize gelip gitmeye başlar diye korkuyorum. sen önce ayrıntılı bir anlat son görüşmenizi.

ne biçim insanlar varyaa....lanet olsun şunlara aman ne güzel olmuş eşinde gitmiyo sende inş en kısa zamanda büyük aşkınızın bi meyvesi bi yavrunuz olur bebeğinizle çok mutlu olursunuz..

canım işte böyle tuhaf insanlar geldi çattı bizede inş sende rahata kavuşursun inan bak dini açıdan bile bunun yeri böyle ben din öğretmenime sordum hocam günaha girermiyiz dedim eğer anne baba size zarar veriyorsa görüşmek konuşmak zorunda değilsiniz dedi onun için içim çok rahat inş bizimde bir bebeğimiz olurda ailemiz genişler.

eşim annesiyle görüşüyor evinden bizi kovmasın rağmen...kovmasının sebebi ise biz huzursuzluk vermek başka hiçbişey değil ama çıkmıcaz tabi evden....
evden kovdu bizi ama tlf eşime söyleyerek bana değil..ben en son 2 ay önce onun evinde görüştüm onunla ona gitmiştim aramız düzelsin diye kavgalı değilde suratlı ayrıldım evinden bi dahaa ne ben aradım ne o...ama arkamdan laf etmeye devam tabi...en son eşimişn yengesi geldiğinde söyledi senin hakkında nler atıp tutuyo diye...eşim anladı artık olanları sen görüşmek istemyosan görüşme haklısın dedi sonund hak verdi bana....
ama ogörüşücek kadın öyel bi karakterdeki en ufak bişeyde eşime beddua eder öl geber seni doğuruken keşke geberseydin kurtulsam senden bıktım defol git hayatımdan diye eşimde artık alışmış he hee der 3 5 gün konuşmaz sonra yine arar konuşur kadında hiçbişey yok gibi davranır...tuhaf bi tip yani...haklsın eşim bana hak vermişken bu yapacağım olay çok önemli bayramdır büyüklük bende kalsın deyip 2dk bile gitsem hem kızımı huzursuz edecek hemde yüz bulup yine aynı şeyleri yapacak..dün akşam görümcemler geldi ağzımı aradı bende anlattım herşeyi gitmicem dedim oda haklısın ama gamze babaannesini görmücekmi buna hakkın yok dedi bende dlirdim tabi bu çocuk üzerinde tek hakka sahip olan benim gitmicem onu göürp çocuğum hergün ağlayacağına onu görmeden mutlu yaşasın dedim oda annem dengesiz ne yaptığı ne konuştuğunu bilmez çoğu zaman deli işte idare et büyüklük sende kalsın dedi bende deliyse kapatın bakırköye benim yuvamı bozmaya kalkarken benim huzrumu kaçırıken nerdeydiniz şimdi karışmayın dedim tamam haklısın dedi sustu...

bu nasil insan yarabbim yaa.. nasil bir babaanne. torununu sevmeyen insan oglunumu sevecek. bencede asla görüsme kim ne derse desin. o seni sagda solda anlatiyorsa gerekirse sende onu anlat bi kac kisiye bakalim nasil oluyor. allah sabir versin. bu kadarinida hic duymadim resmen delinin zir delisi. allah kimsenin yaptigini birakmaz yanina üzülme canim

aslında babannesi bir yerde onun da hakkı var torununu sevmeye. istersen eşin götürsün bayramda dicem ama sen güvenip yollamazsın sanırım. çocuğa bişey yapar diye korkarsın.

ya pregant böyle bi insana nasıl ben çocuk gönderirim zaten kızımdan uzak dursun diye görüşmüyorum..benim gözümün önünde kızıma neler yaptı düşünsene bide ben yokken neler yapar müdahele eden koruyan yok yavrumu...
asla izin vermem kızımdan uzak dursun..hem babaannesi görmeye hakkı var sözüne hiç katılmıyorum ya bi çocuğun üzerinde söz sahibi olan kişi annedir babannedir görmeye hakkı var yok böyle bişey ben katılmıyorum bu düşünceye...

ya ne torunu böyle insanlara haram torun falan seni sevmeyen eşine hakaret eden bir insan sizin yaptığınız ve özellikle senin içinden çıkan çocuğumu seviyormuş neden acaba zaten baksana çocuğuna zararıda dokunuyormuş boşver bee görmesin belki aklı başına gelir ben çok kızıyorum böyle şeylere gelin gelin değildir evladı önemsizdir ama torun soyismini taşır torundur ne alaka ya sen önce gelinin oğlunu sev sonra torununu bağrına bas valla biz zaten görüşmüyoruz eşimin ailesiyle o yüzden benim çocuğumu hiçbir zaman göremeyecekler ne zaman beni ve eşi kabul ederler bizim evli olduğumuza inanırlar o zaman çocuğumda olursa görürler.

bence çok doğru düşünüyosun..kızımı sevdiğinden değil zaten sırf ben gitmiyorum diye bahane bulup sorun çıkarmak istediği için yapıyo bunları...
zaten 7aylık hamileyken erken doğum için hastanede kalmıştım o gün bile eşime niye özele getirdin okadar para gidicek eve götür evde ne oluyosa olsun demişti dr yanında hemde dr da eve giderse bebekte annede ölür bebek yan duruyo normal doğum yapmaı imkansız zaten öyle bi durumda bile bebeğin solunum cizahına ihtiyacı var ama insan hayatı bukadar önemsizse sizin için bu sorunluluğu alıyosanız götürün ben rapora yazarım deyip odadan çıkmıştı...
yani ben hamileyken bile kızım hiç umrunda olmadı şimdimi kıymate bindi..
lanet olsun şu kadına şu bayram günü bile karşılaşıcam yüzünü görücem diye sinirlerim bozuk...
bu arada hepinizin bayramı mübarek olsun arkadaşlar..

burada bukadar konuştum asla gitmem diye ama gittim nedeni ise....
4ay önce babaannem vefat etti ama çoks everdik birbirimizi beni o büyüttü bile diyebilirim çok emeği vardır üzerimde...ve arife gecesi rüyama girdi tabi ben kafa takık yattım yaa neyse rüyama girdi sen benim torunumsun ne olursa olsun savaşıcaksın bayramda git elini öp hiç konuşmadan gel evinde sen kazanacaksın dedi...ter içinde uyandm...
bayram sabahı önce eşimin anneannesine sonra dayısına gittik eşim annesine gitmek için kalktı ve gelicekmisin durucakmısın dedi ben gelicem dedim şok oldu ama hiçbişey demedi...gittik kadın kapıdan girer girmez yüzüme bile bakmadı kızımı aldı hemen ayyy çok özledim falan dedi...
sonra ben tam öpecekken kafasını çevirdi bende zorla elini tuttum öptüm bayramın mübarek olsun dedim kızımı aldım kucağından içeri geçtim kocasının ilk evliliğinden olan kızları vardı orda onlara meraba dedim oturudm zaten kızımın uyku saatiydi çok ağladı huysuzlandı 15dk falan kaldık ama bu süre içinde ne yüzüne baktım ne bi laf dedim hiçbişey ordakilierde sürekli bıyıkaltından bana baktı durdu anladılar bi sorun var sonra kalktık eve geldik.....
işte böyle babaannem rüyama girmeseydi asla gitmicektim ama vardır bunda da bi hayır...
hee bide bi çorba yapmış kavanoza koymuş ve sürekli gamzeye bunu içir hadi ben içireyim ver deyip durdu bende hayır karnı tok dedim ve kavanozu çantama koydu kesin evde içir ben kendim yaptım sebze çorbası vitaminli dedi...sonra eve geldikten 2 saat sonra aradı içirdinmi dedi bende evet ama az içti dedim olsun almıştır vitaminini dedi...
ama Allah biliyo yaa hiç içime sinmedi ve ben o çorbayı döktüm...kızıma içirmedim...

iyi yapmışsın canım boşver. eşinin hoşuna gitmiştir. ayrıca çorbayı döktüğün iyi olmuş :)

Back
X