canım çok sevindim senin adına. epeydir bahsetmiyordun zaten. eşin görüşmeye devam ediyor dimi annesiyle? evinden de kovmuş, birsürü hakaret etmiş peki eşin ne düşünüyor şu an annesi hakkında? kaynananla en son görüşmeniz nasıl oldu? bu evden kovma işi nasıl oldu? o zaman mı en son görüşmeniz? eğer küs ayrıldıysanız, ben olsam bana bu kadar aleni bir şekilde eziyet eden bir insanın evine bir daha gitmezdim. madem eşin de sana bırakmış kararı. kendi gitsin annesini bayramlasın gelsin. ama bu arada annesi eşini etkilemez inşallah sürekli dolduruyormuş ya, demek ki sürekli görüşüyorlar. şimdi atacağın adım çok önemli. eşini bu kadar kazanmışken, o bu kadar annesinin hatalarını görüp kabullenmişken tekrar kendinden uzaklaştıracak bişey yapma. doğru kararı sen verirsin. bence insanların ne düşüneceği de pek önemli değil. zaten anlattığın için biliyorum herkes o kadının nasıl biri olduğunu biliyor. sana hak vereceklerdir. zaten uzun uzun açıklama yapman da şart değil.
ben olsam bir daha görüşmezdim onunla. çünkü görüşünce bişey olmamış gibi davranıcak ve yeniden evinize gelip gitmeye başlar diye korkuyorum. sen önce ayrıntılı bir anlat son görüşmenizi.