bunlarda benden arkadaşlar..

Çok hoş, özellikle çiçekli sabunlar
Banyo için çok şık durur
Bende de güllü sabunlardan var ama bu kadar güzel değiller

Vayyy
Çok hoş duruyorlar
Ellerine emeğine sağlık arkadaşım...
Nasıl yaptığını sakınca görmezsen anlatır mısın :44:

çok güzel ellerine sağlık canım
acaba kokuları da çok mu güzel?
oturduğumuz odaya konur mu?
bi de satış yapıyo musun

bi de satış yapıyo musun

Balım çok kokulu olacaklarını sanmam ben.
Olsa da zamanla geçer kokuları.
Ama görüntüleri süper demi
Banyoya ayrı bir şıklık katar

bi de satış yapıyo musun

beğendiğiniz için çok sevindim gerçekten arkadaşım.kokuları çok güzel hacı şakir sabunun gül veya lavanta kokulu olanından yapılıyo zaten o yüzden kokusunu hiç kaybetmiyo..sıcak ortamda daha yoğun kokuyo..satış yaptım bi kaç parça ama sadece insanlar beğenmekle kalıyolar pek alıcısı yok ücreti pahalı buluyolar malum bnde küçük yerde oturuyorum dışarıya verme imkanım yok o yüzden satış sıkıntımız var..

Fiyatlarını yazarsan ona göre almak isteyenlere fikir olur.

merhaba kasnak boncuk isleri yapıyorum fiyatlarım cok uygun sayfamdaki tüm modellerin 6 pecetesi 35 tldirtam takım olarak istenirse (masa konsol orta sehpa)130tlden baslıyor ürünlerimiz alttan ve üstten 3 kat tutkallanır piyasadaki en kaliteli malzemeler kullanılır ptt kargoyla kapıda ödeme olarak gönderilir sayfam bu ürnlerime bakmak isterseniz https://www.facebook.com/pages/Kasnak-boncuk-işleri/502153396499199?ref=hl Eki Görüntüle 728481 Eki Görüntüle 728482 Eki Görüntüle 728483 Eki Görüntüle 728484 Eki Görüntüle 728485 Eki Görüntüle 728486 Eki Görüntüle 728487 Eki Görüntüle 728488 Eki Görüntüle 728489 Eki Görüntüle 728490 Eki Görüntüle 728491 Eki Görüntüle 728492 Eki Görüntüle 728493 Eki Görüntüle 728494 Eki Görüntüle 728495 Eki Görüntüle 728496

ellerine sağlık beğendim arkadaşım..ama kendine bi konu açıp resim koyarsan daha etkili olur..

emeğine ellerine sağlık canım seninle sohbet etmeyi özledim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…