Bunlarda benim çeyizlerim:)

Viole ve Ocean Kızlar çok teşekkür ederimm:)) Aldıkça eklicem, en son dondurmalıkları aldım ekledim:))
Hisarın çeyiz setiyle meşgulüm bu aralar, haftayada onları alıcam inşallah.

Honest tatlım ya gecen yaz bim mağazası vermişti kampanyayla. Ordan almıştım. Ama şimdi satışı devam ediyor mu başka yerlerde bilemiyorum benneyaptımki

Kızlar son aldıklarımı 1. sayfaya ekledim. Beyaz eşyalarımızıda bu haftasonu alıcaz inşallah. En yakın zamanda.. Aldığımızda onlarıda eklicem.

nevresim ve pike takımlarına bayıldım benimde nevresim ve pike takımı almam lazım daha ya

Canlı renkleri çok seviyosun anlaşılan (zaten nickinden de belli) Güle güle kullan hepsini, şimdiden mutluluklar dilerim opuyorumnanaktan

Dulcinea cnm evet seviyorum canlı renkleri,daha çok günlük kullanacaklarımın cıvıl cıvıl olması istedim.Çok tşkederim iyi dileklerin için.

Honest cnm evet paşabahçe satan mağazalarada bi bak bulabilirsin inş cnm.

pinky canım ne güzel şeyler bunlar güle güle kullan inş canım düğün ne zman peki bi ara konuşmuştuk senle aileyle tanışca falan diyodun bende bir tane bişiy yok daha ya

celnur cnm tşk ederim. Düğüm ekim ,kasım gibi olucak canım. Olur inşallah kısmet. Hiç beklemediğin zaman bi bakarsın zamanı gelmiş, hiç canını sıkmaa.s.

kısmet canımcım ya biz çok uzun zamandır birlikteyiz annesine kalsa hemen bu sene evlenin diyorda bende aceleye gelsin istemiyorum ama haklsın bi bakmışın düğün dernek olmuş
senin şu bardaklarına bayıldım ya ben çok severim öle şeyleri hele pasta tabakların çok güzel ağız tadıyla kullanırsınız inş

Celnur canım inşallah hepimiz çeyizlerimizi güle güle kullanırız

deniz cnm tşk ederim..Kampanya içinde aldım ben hepsini 1990 'a.. ama ayrı almak istersen sadece 9 parça tencere takımı şu anda kampanyayla kırmızı ve altın rengi 507 tl cnm , 15 mayısa kadar.

canım hepsi birbirinden güzel ALLAH mutlulukla kullanmayı nasip etsin. Nevresim takımlarına uyku setine ve pasta takımına ayrıca bayıldım :)

Tşk ederim sempatik cadı cnm daha güzelleri senin olsun, sizlerin olsun kızlar.

cnm hepsini çok beğendim ama nevresim hastası olduğumdan en çok bunu beğendim

Cotton Box Ranforce Çift Kişilik Nevresim Takımı (Mehtap Fuşya)

güle güle kullan tatlım

yaowwwsss canımmm beniiimmmm çok tşk ederimmm, bende senin her bişeyini çok beğendim cnmmm sende güle güle kullannnn, güzel günlerde kullan inşallahhh cicileriniiiiyerimseniben

duru canım çok tşk ederim iyi dileklerin için.opuyorumnanaktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…