Bunlarda benim çeyizlerim:)

Sinoplu canım :)))) tşk ederim hepimiz güle güle kullanalım çeyizlerimizi inşallah

celnur tatlım çok tşk ederim sende guzel gunlerde ağız tadıyla kullan inşallah cicilerini:)

öpüyorum kızlar.

çok güzel iyi günler mutlu günlerde kullanırsınız hepsini inş.

lilyum ve elfcn kızlar tşk ederim cnm bu arada sizde gule gule kullanın çeyizlerini

Son düzenleyen: Moderatör:
osgecim sağol canımm daha guzelleri senin olsun canım sizlerin olsun canlarım

Kızlar beyaz eşyalar aldıgımız yerden bir de hediye koparttımmm unutuyodum yaa:))

Bosch Kettle

hepsi güzel canim güle güle kullan
sizin orda beyaz esyalari kiz tarafimi aliyor canim ?
ben hic görmedim, bizde öyel degilde ondan sordum CADIARZU

sultan yok cnm ben almadım, biz beğendik mustakbel kayınpederim aldı:kedi:
sultan, z374 tşk ederim kızlar iyi dilekleriniz için.

Bizim taraftada kız tarafı almaz. Yanlışlıkla aldım yazmış olabilirim, ama biz aşkımla beğendik, sağolsun onun ailesi de daha doğrusu babası da aldı. Ben kullanacağım içinde tüm seçimleri bana bıraktılar sağolsunlar.

cnm benim hepsi çok güzel güzel iyi günlerinde kullan şu makyaj düzenleyiciydi sanırım onu neilirsen sevinirimrelerde bulabiliriz yardımcı olab

deryacım cnm tşk ederim. Canım limango.com.tr alışveriş sitesine gelmişti markası its Beauty cnm. 2 ayda bir geliyor yine siteye, bunun dışında başka yerlerde de satılıyor olabilir cnm bilmiyorum
:1hug:

anladım cnm saol gerçekten faydalı bişiy kalabalığı kaldırır ortalık toplu olur sen sen izmirdendin sanırım yanlış hatırlamıosam

Evet cnm düzenli özellikle oje ve rujları koayacak yer bulamıyoruz bazen zaten. verdiğim siteye gelir yine cnm. Yok cnm ızmirden değilim

Pinky bayıldım hepsine canım baya oldu senınde çeyiz hayırlı olsun aldıkların cok guzel

bu aldıgın kuruyemiş kaselerını ne kadara aldın? bide onların bardakları oluyor renkli onlardan da ıstıyorum su bardağı tarzında

sultan yok cnm ben almadım, biz beğendik mustakbel kayınpederim aldı:kedi:
sultan, z374 tşk ederim kızlar iyi dilekleriniz için.

ha anladim canimmmm :1hug:
ceyizlerim diyince sen aldin sandim onlarida :1rolleyes:
güle güle kullan tekrar herseyin icine sinsin insallah

giz,sultan, sebnem cok sağolun çok tşkederim

giz evet cnm oluyor sanırım yavaş yavaş, ilk başlarken hiçbirşeyim yoktu gerçekten, allah yardımcı oluyormuş dedikleri gibi çok şükür. Ama daha bi sürü eksik var biliyorsunuz bitmezki, inşallah hepimiz gönlümüzce tüm ihtiyaçlarımızı alırız.

giz bu arada son eklediklerimi 5m migrostan adım. kuruyemiş kaseleri 7.90 dan 5.90 a düşmüştü, fazla deil ama olsunyerimseniben Bu kaselerin birde renkli bardakları var evet, limonata ,meşrubat bardağı gibiler,

hatta çay bardakları da çıkmış tabaklarıyla paşabahçenin ama art craft markasının çay bardağı seti çok daha guzeldi yine kuruyemiş kaselerine takım oluyordu , o da 15 tlydi indirimli bende almak istedim , art craftında renkli bardakları vardı onlarda indirimli şu anda. ben hepsini taşıyamam die alamadım ,sen büyük migrosa uğra istersen cnm şu an indirimli biraz.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…