Bunlarda benim çeyizlerim:)

gnydn64 tatlımmm tşkederim hepimiz güzel günlerde mutlu gunlerde gule gule kullanalım

tşk ederim çileklim aldım sonundaaaaaopuyorumnanaktan

Blender setimiz braundan aldık

Son düzenleyen: Moderatör:
bu bardaklarıda bugün aldım canlarım paşabahçenin

Günaydınn kızlar söylemeyi unuttum ben size, hisarın çeyiz setini almıştım ya, porselenlerine içim sinmedi bi türlü, mağazasındadıydı ürünler zaten 1 hafta içinde vazgeçtik.
Ve çok güzel birşey oldu mağazada 880 tl ye satılan noble life yemek takımının 2 günlük kampanyasını yakladım noble life ın aşağıdaki yemek takımını 500 tlye aldık.Resimler aşağıda bakın bakalım ben bayıldım zerafetinesengözlerimebaksanab

çok güzel canım güle güle kullanan sen bayaalmışsın heee.beyaz eşyalrıda almışsın nişanlı sözlü felanmısın canım.

zehra cnm tşk ederim, temmuzda nişan kısmetse. Evet aldık canım bu ay epeyce, çünkü evlenince çok borcumuz olmasın istiyoruz.
katrem canım çok teşekkür ederimmmm vadeli olarak 240 aldık cnm , vadesiz fiyatı 230 tlydi tatlım

herşeyinn muhteşammmm hayatımmm bahtın da böle güzel olur inşallahhhhhhhhbayanssulusmile

Aldıklarını hayırlı günlerde kullanırsın inşAllahopuyorumnanaktan

tşkederim canlarımm çok tşk ederimmm çok sevindim beğenmenizea.s.

pinkycim canım çok güzelmiş,benimde istediğim türden nerde yaşıyorsun nerden aldın kampanya var demişsin ya bende alabilirim? kaç parça canım bir de içinde neler var?
en önemliside ayriyetten tabak ekletebiliyormusun?
benim misafirlerim için 12 kişi çok az başka servis açmaktansada aynı tabaklardan fazla almak istiyorum

xzgi canım ankara ankamall alışveriş merkezindeki Decorium diye bir mağazadan aldım.
2 günlük anneler gününe özel bi kampanyaymış, hatta bana söyleyen çalışan kız bi gün öncesinde izinliymiş, kampanyanın bittiğini bilmiyormuş bana söylemiş bulundu diye banada yaptılar kampanyayıkaydirigubbakcemile3

Ek tabak verip vermediklerini bilemiyorum cnm , ayrıntılarını tabi yazayım , öpüyorum tatlım
En yeni modeli canım Noble life Blanje 309 ( 86 parça)
Servis Tabağı 12 Adet
Yemek Tabağı 12 Adet
Pasta Tabağı 12 Adet
Çorba Tabağı 12 Adet
Salata Tabağı 1 Adet
Kayık Servis Tabağı(küçük) 2 Adet
Kayık Servis Tabağı(büyük) 1 Adet
Çorba Kase 1 Adet
Çorba Kase Kapağı 1 Adet
Sosluk 1 Adet
Sosluk Tabağı 1 Adet
Çay Fincanı 6 Adet
Çay Tabağı 6 Adet
Kahve Fincanı 6 Adet
Kahve Fincan Tabağı 6 Adet
Tuzluk 2 Adet
Karabiberlik 2 Adet
Kürdanlık 1 Adet
Peçetelik 1 Adet

teşekkür ederim canım bilgin için
sitesine baktım bu modeli göremedim ama araştırdım nerelerden alabilirim diye
ben çok zor beğeniyorum bu tabak çanaklarda ,bu modeli çok beğendim
belki bende alabilirim,her kullandığımda da aklıma sen gelirsin:)
çatak bıçak takımları nasıl acaba?
modelleri güzel ama kalitesi nasıl hep jumbo alırım diye düşünüyordum
ama en son jumboya baktım o eskı kalitesi yok gbi geldi

canım bende cok zor beğeniyorum o kadar cok gezdim ki inan hiç bu kadar içime sinmemişti.
Sitesinde yok canım en yeni modeli. Kataloğuna bak canım sitesinde orada var Frame Platin yazıyor canım
Canım benim alırsın tabi, yalnız internet sitelerinden alma, satış sonrası destek olmuyormuş. Mağazalardan almanı tavsiye ederim. Decorium senin bulunduğun şehirde var mı bir bak cnm istersen çok ilgilendiler.
Beraber kullanalım tabaklarımızı birbirimizi hatırlayarak:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…