Bunlarda benim çeyizlerim:)

Herkese çok tşk ederim iyi dilekleri için tekrar.

Son düzenleyen: Moderatör:
pink hepsi çok güzel ya o yadanlık ve tuzlukları nerden aldın bayıldım renkliya bidee

pinky çok iyi fiyatı bende nerden başlasam ne alsam ne yapsam bılemıyorum canım yavaş yavaş hallolur yönlendirilmeye ihtiyacım var sanırım :)

qonca canım benim çok tşk ederim
elcin şekerim ben büyük real marketten almıştım markası paşabahçe, ama dün de büyük migrosta gördüm canımm aynıları var şimdi bi bak istersen.

giz canım ben önce nevresim uyku seti ev teksitilinden başladım, sonra bardak çanak geldi bi yerden başlayınca devamı geliyor, hatta çeyiz alma hastalığı başlıyor yaa fırsatları görünce indirimleri kaçırmiim diyor insan..walla ben dur dicem kendime ama biraz.
bugun limangodan da paspas takımı aldım 3 havlusuyla ekonomik oldu, tavsiye ederim

Canım çok güzel ya bayıldım valla çok şeker
ben nerden takip edicemm bu indirimleri falan

herseyin cok güzel
civil civil renklerde,cok hosuma gitti her biride
güle güle,mutlulukla kullan insallah

cogu seyini ggden almisin sanirim (öyle tahmin ediyorum)
gg baska yerlere bakarak daha mi uygun? tam piyasayi bilmedigim icin soruyorum
yazin trye gittigimde bende ceyiz alis verisi yapacagimda.

Limango.com.tr
markofoni.com.tr
hepsiburada.com.tr
sararshop.com
buralarda rastlarsam gercekten uygun aldım. özellikle limango ve markofoni,
daha cok bu sitelerden takip ediyorum canım ben.Çarşıya cıktıgında da illaki karşılaşılıyor, mesela battaniyelerim tesadüf eseri almıştım baya baya indirimle.

çok tşk ederim canımm, yok canım gitti gidiyordan alışveriş yapmıyorum,

takip ettiğim öyle gezip baktıgım diğer sitelerde
ceyizevi.com
stokburada.com
porsan.com
hatırladıklarım bunlar canlarım webten.

mesela porsan.comda schaferin kahvaltı takımları uygun mağazasına ve diğer yerlere göre, ama şu an alamıcam sanırım. Yakından da baktım çok şık porselenleri çok kaliteli. Ben her parçasını kullanırım yani alırsam.

aşkımın nişan bohçasını bile hep takipettim marka indirimlerini kızlar hep %50- 60 dah aindirimli aldım. Ama yoruyor epey tabi. ama napiim yani hem kaliteli hem uygun olsun istedim.
Hepimize allah kolaylık versin çok zor.

schaferin kahvalti takimi bende aldim dün :)
yesillisini.
ceyiz seti olarak aldim ben gerci icinde kahvalti takimida vardi
porselenleride,tencereleride güzel gercekten
tavsiyen icin tesekkürler

güle güle kullan cnm ne guzel hayırlı olsunn
bende bu desenlisini almak istiyorum

gercekten uygunmus dedigin sitede
normal fiyati 220 tl burda kahvalti takiminin kafamçokkarıştı

pinky cim , ceyizevi.com dan alışveriş yaptın mı canım hiç? güvenlii midir?

pinky ben kahvaltı takımımı aldım ama yanına günlük kullanmak için sade bişeyler ararken senin 4 lü kahvaltı takımını gördüm sade ve güzel günlük için nerden aldın ben koskoca samsunda bulamadım hep süslü püslü şeyler var deli oldum gezerken

bu arada aldıklarının hepsi çok güzel bende çeyiz düzüyorum ok beğendim güle güle kullan canım huzur ve sağlıkla

çileklim almışsın artık, tabaklarıda cok fazla netten almamalıyız bence kırık falan gelir korkuyorum ya artık boşver sen iyi yapmışsın bence hiç kafan karışmasın.güle güle kullan

sinoplu cnm alışveriş yapmadım, ama müşteri hizmetlerine baya bir soru sormuştum almaya yeltenmiştim, baya ilgilenmişlerdi cnm.
stokburada.com,limango,markofoni,hepsiburada,sarar shoptan dan alışveriş yaptım ama çeyizevinden yapmadım tatlım ama sorun olacagını sanmam kapsamlı bir site olarak görünüyor.

baypipo cnm o kahvaltı takımınıda büyük migrostan almıştım ama markasını inan hatırlayamıyorum etiketini de çıkartmışım epey öncesinde almıştım. büyük migros oluyor o tarz porselen kahvaltılıklar cnm

Tşk baypipo cnm sende gule gule kullan bu arada çeyizlerini, daha guzelleri senin olsun inşallah, herkese cok tşkederim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…