Bunlarda benim çeyizlerim:)

araştırdım canım bir sürü yerde var hatta semtimde bile 4 5 yerde var
şimdi sitesine tekrar bakıyorum dediğin yerlere
belki ben ordan da alabilirim çatal bıçaklarımı
öyle güllü dallı şeylerden çok hazetmiyorum,hep sade şeyleri seviyorum bu çok güzel canım
allmode bakıyorum ve aldıklarımı genelde ordan aldım ben cok guzel seyler var
gercı belırlı markaların urunlerı ama hepsını bırarada toplamıslar
sonra aldıklarıma baktım genelde birevin ürünleriymiş
hepsi sarılı geldiği için resimlerini çekemiyorum
sen yine ankara'ya mı gelin gidiceksin
ankamall a gittim bende 2 3 kez güzel yer
nişanlım ankarada askerlik yapıyorda:)

canım istanbul'a gidicem:)) senle zevklerimiz çok benziyo cnm, bende şekilli sevmem.
ay öylemi nişanlın burda mı:)) allah kavuştursun cnm hemen dönsün inşallah

Son düzenleyen: Moderatör:
canım noble life ın sitesinde katolog var. ordan bulursun başka takımlarıda var. bir incele canım. Bu model Frame platin diye geciyor kataloğunda

aa ne güzel istanbul'un neresine geliyorsun?
bende istanbuldayım
evet canım dediğin modelede bakıcam ama şimdi yemek falan yiyim sonra askı memnu var tabı o bıtınce bakar yorumumu yaparım:)
bu gidişle ceyizlerimiz aynı olucak:))
inşallah canım az kaldı zaten kısa dönem yapıyor mayısın onyedisinde geri donucek:)
buarada bir sey daha sorucam bu konularda cok bılgım yok
ceyızde nısanlımın aılesıne de bohca yapıcakmıyım
nısanda yaptık ama aılelere yapmadık
ceyızde aılelere bıseyler yapılırmıs

Ne guzel canım biz evimizi istanbul pendikten aldık. Kasım gibi teslim edicekler inşallah.
Nişanda aşkıma yapıcam güzel bir bohça hatta hazır cogu şeyi bir traş seti gibi kozmetikleri kaldı:)) ama şart değil aileye nişanda bohça. Düğün zamanında isterseniz yapabilirsiniz. Biz düğün zamanında yapıcaz. kayınvalide-kayınpeder, dede- anneanne, dede- babanne için toplam 3 bohça yapıcaz cnm.

çok az kalmış cnm gelmesine hiçbişey kalmamış ne güzel. aşkım emnu vardı değilmi unutmuşum ben, bende izleyeyim, afiyet olsun

Pinky canım bayıldım yemek takımına çok güzel tam istediğim gibi bende boyle bulurum inş.kampanyadan almışsın canım şanslısın valla :)

baypipo cnm o kahvaltı takımınıda büyük migrostan almıştım ama markasını inan hatırlayamıyorum etiketini de çıkartmışım epey öncesinde almıştım. büyük migros oluyor o tarz porselen kahvaltılıklar cnm[/QUOTE]

tşk ederim pinky:1hug:

canım baktım sitesinde 636 milyon yazıyor
modeli çok içime sindi hemde fiyatı çok çok iyi
sen çatal bıçak için korkmazın bir modelini yazmıştın
ona bakıcaktım ama bulamadım sildin mi

Pinky canım bayıldım yemek takımına çok güzel tam istediğim gibi bende boyle bulurum inş.kampanyadan almışsın canım şanslısın valla :)

Giz tatlım çok tşk ederim, decorium mağazası haftasonları bazen böle 2 günlük indiirm yaptıgını söyledi, inş yakalarsın tatlımopuyorumnanaktan

tşk ederim pinky:1hug:

rica ederim cnm pek yardımcı olamadım gerci.opuyorumnanaktan

canım baktım sitesinde 636 milyon yazıyor
modeli çok içime sindi hemde fiyatı çok çok iyi
sen çatal bıçak için korkmazın bir modelini yazmıştın
ona bakıcaktım ama bulamadım sildin mi

Canım dün akşam gelcektim yazmaya,gelemedim hepsiburada comdan salı günü sipariş vermiştim korkmaz pergeyi indirimdeydi epey, yakından da gördüm sadeydi, güzel gelmişti ama dün senle yazıştıktan sonra bi arkadaşla konuştum 150 tl fazla ver aryıldız al dedi, araştırdım gercekten 450-500 arası. Korkmazın siparişini iptal ettim, kararsız kazım oldum bu ara, bitse şu ince hazırlıklarda kurtulsam bendeakannehir Günlük çatal kaşık takımı olarak korkmaz alabilirim ilerde.

Aryıldız' ın viole çatal kaşık takımına baktım çok beğendim .Aryıldızın çatal kaşık takımlarına bi bak canım, bende yarın ya da pztesi gidip modellerini mağazadan inceleyeceğim iyice.
Yemek takımının içine sindiğine çok sevindimmm canım.

Ay yemek takımımı herkes çok beğenmiş var ya çok mutlu oldumhihoyyyt

almayı düşündüğüm çatal kaşık takımı Aryıldız viole

giz canım tşk ederim bakalım o çatal kaşık takımını almayı düşünüyorum araştırayımda.

kızlar bornoz takımımı değiştirmeye karar verdim aldığım yerde
özdilek almayı düşünüyorum

içinde herşey var kızlar ve özdilek değiştiricem bugün aradım söledim
2 Adet Banyo Havlusu (100x150)
2 Adet El Havlusu (50x100)
2 Adet Ayak Havlusu (50x70)
2 Adet Kompres (30x50)
2 Kese
2 Çift Terlik
2 Adet Bornoz
1 Adet Sabun

yok cnm daha pahalı tabiki ama indirimli fiyatı 227. Ama kalite farkı oldugunu düşünüyorum, özdilek daha guzeldi.

MissBiricik

teşekkür ederim canım benim, allah hepimize ağız tadıyla kullanmayı nasip etsin inşallah

kızlar bu arada bornoz takımını aldım geldim, bugün götürdüm diğerini değiştirdim
Bornozum
Özdilek saray çeyiz sandığı mavi,pembe. ıçime sindi şimdi artık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…