Bunlarda benim çeyizlerim..

Canm hayırlı olsun aldıklarını cok begendm dvamınıda bekliyoruz ikincii resimdeki karaca takımını kaça aldın canm ?

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Eki Görüntüle 1183780

karaca nevresim-pike -yatak örtüsü takımıEki Görüntüle 1183779

karaca 12 kişilik çay setiEki Görüntüle 1183781

Hepsi çok güzell güle güle kullanın inşallah :) Elektrikli süpürgenizi ne kadara aldnz acaba

canım çok teşekkür ederim. yatak örtüsü+pike+nevresim set olarak 399tl . şuan indirimde stoklarla sınırlıymış.

Canm bnde turkuazını aldm aynı fıytms cok begenerek aldm bnde inşallah guzl gunlerde kullanırs :) baska resım atmıcnmı :)

Gule gule kullan sende turkuaz da cok güzeldi resimde gördüm ama getirmeyiz indirimli olduğu için dediler lila aldım:) baska foto atıcam yakin zamanda şimdilik tadilatla ilgileniyorum ceyize azicik ara verdim:)

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Ozaman kolay geLsın sana canm en kısa zamanda beklıyorz :)

Hepsi o kadar şık ve güzel ki. Zevklerimiz ayni mi ne ben alsam bende aynilarini alirdim valla :) ben evlenirken hic boyle şeyler alamadim. Çok gözümde kaldi. Hala da istiyorum. :'(

Çok güzelmiş çeyizlerin cnm günlük takımımız aynı güle güle kullan inşaAllah

Eklentiler

• $634772242836272032.webp
    2,4 KB · Görüntüleme: 175

herşeyin çok güsel Allah huzurla kullnmayı nasip etsin süt kupalarınada bayıldım nerden aldın acaba

herşeyin çok güsel Allah huzurla kullnmayı nasip etsin süt kupalarınada bayıldım nerden aldın acaba

Canim cok tesekkur ederim :) süt kupalarini istanbul esenler metro yanında meydan avm den aldim.ama internette de satiliyo diye biliyorum süt kupasi diye arama yap cikiyo:)

nette süt kupası deyince futbol çıkıo neyse canm huzurla kullan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…