Canim gule gule kullandik supurgeni fakir darky tercih ederek cok iyi yapmissin kendileri adeta canavardir evde kullaniyoruz cok memnunuz . Arnikanin modelini bilmedigim icin yorum yapamiyorum emis gucune falan bak yuksekse iyidir zaten gule gule kullan
fakir darky ben arkadasıma ev hediyesi almıştım çok memnun kalmıştı çeyizimede aldım :) arnicayda hem biz hem çevrem kullandığı için tercih ettim umarım beni yanıltmaz
Insallah canim ama kotu olcagini zannetmiyorum sonucta evdede kullaniyomussunuz memnunsaniz sorun yok diger topikten yazdim burdanda yazayim gule gule guzel gunlerde kullan
canım hepsi birbirinden güzel mutlulukla kullan inşallah
Evmanyadan hiç yapmadm cnm alışveriş
Süperler canım maşallahgelin home yatak örtüm sonunda daha düzgün bir resmini buldum
english home üstteki ortadaki serinin kupası ve çerezliğini aldım sırada demlik var
Süperler canım maşallah
Arnica hakkında bir bilgim yok malesef
Mutfak esyalarınız için mutlaka Bernardo ya ugramanızı tavsiye ederim!
http://instagram.com/p/kUNX5KDSAi/ kızlar bunun hakkında yorum yaparmısınız nasıl sizce ben çok beğenerek aldım amayinede emin olamıyorum
http://instagram.com/p/kUNX5KDSAi/ kızlar bunun hakkında yorum yaparmısınız nasıl sizce ben çok beğenerek aldım amayinede emin olamıyorum
Ayy çok tatlıymış bu yaa
canım bence gayet güzel ben de takipteyim ürünleri daha bir şeyler almadım toplu alacağım alırsam:)
bence çok güzel cnm sanırım misafir için aldın.hiç yorumları okumadan direk aldıklarına baktım hepsi birbirinden güzel çok iyi ürünler seçmişsin hepsi modern tarzda.daha çok karaca english home biev gibi yerlerden alışveriş yaptın galiba.o güllü çay takımı seti yanlış değilse biev de görmüştüm sanki.başka nerelerden alışveriş yaptın acaba.hemen hemen benim zevkime göre ürünler bende bakıcam çeyizim için
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?