BUNLARDA benim cicilerim =))

fakir darky ben arkadasıma ev hediyesi almıştım çok memnun kalmıştı çeyizimede aldım :) arnicayda hem biz hem çevrem kullandığı için tercih ettim umarım beni yanıltmaz

fakir darky ben arkadasıma ev hediyesi almıştım çok memnun kalmıştı çeyizimede aldım :) arnicayda hem biz hem çevrem kullandığı için tercih ettim umarım beni yanıltmaz

Insallah canim ama kotu olcagini zannetmiyorum sonucta evdede kullaniyomussunuz memnunsaniz sorun yok diger topikten yazdim burdanda yazayim gule gule guzel gunlerde kullan

canım hepsi birbirinden güzel mutlulukla kullan inşallah

Insallah canim ama kotu olcagini zannetmiyorum sonucta evdede kullaniyomussunuz memnunsaniz sorun yok diger topikten yazdim burdanda yazayim gule gule guzel gunlerde kullan

teşekkür ederim canım benim hepimiz güzel günlerde mutlulukla kullanalım inşallah

gelin home yatak örtüm sonunda daha düzgün bir resmini buldum

english home üstteki ortadaki serinin kupası ve çerezliğini aldım sırada demlik var

Eklentiler

• $e04778e7-602e-4066-a31f-c1ca4b4bc564.webp
    36,6 KB · Görüntüleme: 86
Mutfak esyalarınız için mutlaka Bernardo ya ugramanızı tavsiye ederim!

bernardo zaten sürekli uğradığım biryer çeyizime baktıysan günlük yemek takımım bernardo rosy serisinin tamamıda bende var artı şu güllü modelde var

http://instagram.com/p/kUNX5KDSAi/ kızlar bunun hakkında yorum yaparmısınız nasıl sizce ben çok beğenerek aldım ama yinede emin olamıyorum

bence çok güzel cnm sanırım misafir için aldın.hiç yorumları okumadan direk aldıklarına baktım hepsi birbirinden güzel çok iyi ürünler seçmişsin hepsi modern tarzda.daha çok karaca english home biev gibi yerlerden alışveriş yaptın galiba.o güllü çay takımı seti yanlış değilse biev de görmüştüm sanki.başka nerelerden alışveriş yaptın acaba.hemen hemen benim zevkime göre ürünler bende bakıcam çeyizim için

canım çok teşekkür ederim. benim ürünlerim genelde english home bernardo karaca tantioni porland migros nerde güzel bişi yakalarsam almaya çalışıyorum işte :) evet misafir için aldım canımcım begenmene cok sevindim bu arada o güllü takım bernardo canım ama bievdede benzeri vardı sanırım bşi sormak istersen seve seve cevaplarım yardımcıda olurum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…