- 4 Aralık 2013
- 2.414
- 309
- 198
- 35
canım çok teşekkür ederim. benim ürünlerim genelde english home bernardo karaca tantioni porland migros nerde güzel bişi yakalarsam almaya çalışıyorum işte :) evet misafir için aldım canımcım begenmene cok sevindim bu arada o güllü takım bernardo canım ama bievdede benzeri vardı sanırımbşi sormak istersen seve seve cevaplarım yardımcıda olurum
bildiğim kadarıyla bernardo biev birbirlerinin yan ürünleri.ben de biev in çay takımı setini beğenmiştim pasta tabakları fln gülleri çok hoştu ama şu an çalışmadığım için alamadımaileme de yük olmak istemiyorum cnm ama aldıkların beni de çeyiz almaya teşvif etti istda mı yaşıyon cnm çünkü tantioni porland gibi markaları hiç duymadım.
inşallah çalıştıgında sen daha güzellerini alırsın kendine canım :) bende herşeyimi kendim aldım o zaman daha değerli oluyoevet istanbulda yaşıorum ben sen nerde yaşıosun arada bu markaların markofonide falanda kampanyaları oluyo ordanda takip edebilirsin canım bulunduğun yerde yoksa
takip ediyorum cnm ama hani kırılırsa kargodan gelirken fln diye korkuyorum sonra sorun yaşamak istemiyorum.bende istda yaşıyorum cnm ben kapalıçarşıdan bakmıştım orda da çok güzel şeyler var ama nakit alırsan daha iyi indirim yapıyorlar.ama işte çalışmadığım için alamadım bide amannn daha çok var evlenmeme nasılsa diye düşünüyorum o yüzden de pek sıkıştırmak da istemiyorumoff bu işler çok zor yaa :44::44::44:
ben markofoniden baya alışveriş yaptım on kere ürün almışsam sadece bir kere kırık geldi ondada hemen iade ettim paramı karta yatırdılar hemen hiç sorun yaşamadım yani ama yaşayanlarda var burda okumuştum evim.netten bernardo ve englis home sitelerindende yaptım alışveriş 2 günde elimde oldu sapasağlam canım eminönüne bir kere gidebildim sadece ondada pek bşi alamadım bohça aldım yalnız çalışmadığın için zor oluyodur eminim... zaman çok olabilir ama bence ufaktan almaya başla sonra benim gibi sıkışma :44:
anladım cnm burda english home var zaten ordan bakıyorum onun ürünlerine.az çok bi şeyler aldım ama ya modası geçerse ya daha güzelleri çıkarsa :44::44: bide ben her şeyi kolay kolay beğenmem çok dolaşmam lazım o yüzden valla ben de napacam hiç bilmiyorum kararsız kaldım bayaa bi :44::44:
Çoook güzeller cnm güle güle kullanenglish home audrey serisini tamamladım nerdeyse :) altılı pasta tabaklarımüç tane şirinmi şirin kupam ve mutfak minderlerim 4'lü aldım ve işte karşınızdalar
teşekkür ederim balım boyle yorumları gördükçe iyice heves ediyorum çeyiz almak için :) bu arada blogunu sürekli takip ediyorum ama bu aralar pek bşi yazmadım çeyiz postu beklioruz senden
english home audrey serisini tamamladım nerdeyse :) altılı pasta tabaklarımüç tane şirinmi şirin kupam ve mutfak minderlerim 4'lü aldım ve işte karşınızdalar
Çoook güzeller cnm güle güle kullan
Kuzuu benim resimleri eklemişsin görünce çok şaşırdımGüle güle kullan hepsini ben iki tane daha alıcam minderlerden umarım kalmıştır
Çok güzel her şeyiiiiiiiiinn
Bakmak bile çok keyifli. Güle güle kullan hepsini
teşekkür ederim canım ne güzel yazmışsın sen öyle sende aldıklarını güle güle kullan begenmenize çok seviniyorum valla ne yalan söylim fikirleriniz benim için değerli
Ben de teşekkür ederimKatılıyorum benim için de değerli fikirleriniz
senin çeyiz topiğine bakmışmıydım hatırlamıorum şimdi tekrar ışınlanıp tek tek incelicem canımcım çok begeneceğim şeyler olacagına eminim
Ben de hatırlayamadım iyi mi
Seninkiler kadar güzel değil ama:26:
ole deme canım ya eminim seninkiler daha güzeldir hemen bakıcam bu zamana kadar nasıl farketmemişim bilemedim
Umarım beğenirsin
begenmezmiyim nasıl özenle seçmişsin canımcım bu arada bernardo kupalarımız aynı ben evim.netten almıştım sapasaglam geldiler bayıldım cok sekerler gercekten ama şimdi çıkarıp sevemiyorum hepsi kolilerde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?