BUNLARDA benim cicilerim =))

bildiğim kadarıyla bernardo biev birbirlerinin yan ürünleri.ben de biev in çay takımı setini beğenmiştim pasta tabakları fln gülleri çok hoştu ama şu an çalışmadığım için alamadım aileme de yük olmak istemiyorum cnm ama aldıkların beni de çeyiz almaya teşvif etti istda mı yaşıyon cnm çünkü tantioni porland gibi markaları hiç duymadım.

inşallah çalıştıgında sen daha güzellerini alırsın kendine canım :) bende herşeyimi kendim aldım o zaman daha değerli oluyo evet istanbulda yaşıorum ben sen nerde yaşıosun arada bu markaların markofonide falanda kampanyaları oluyo ordanda takip edebilirsin canım bulunduğun yerde yoksa

takip ediyorum cnm ama hani kırılırsa kargodan gelirken fln diye korkuyorum sonra sorun yaşamak istemiyorum.bende istda yaşıyorum cnm ben kapalıçarşıdan bakmıştım orda da çok güzel şeyler var ama nakit alırsan daha iyi indirim yapıyorlar.ama işte çalışmadığım için alamadım bide amannn daha çok var evlenmeme nasılsa diye düşünüyorum o yüzden de pek sıkıştırmak da istemiyorum off bu işler çok zor yaa :44::44::44:

ben markofoniden baya alışveriş yaptım on kere ürün almışsam sadece bir kere kırık geldi ondada hemen iade ettim paramı karta yatırdılar hemen hiç sorun yaşamadım yani ama yaşayanlarda var burda okumuştum evim.netten bernardo ve englis home sitelerindende yaptım alışveriş 2 günde elimde oldu sapasağlam canım eminönüne bir kere gidebildim sadece ondada pek bşi alamadım bohça aldım yalnız çalışmadığın için zor oluyodur eminim... zaman çok olabilir ama bence ufaktan almaya başla sonra benim gibi sıkışma :44:

english home audrey serisini tamamladım nerdeyse :) altılı pasta tabaklarım üç tane şirinmi şirin kupam ve mutfak minderlerim 4'lü aldım ve işte karşınızdalar

Eklentiler

• $0f6b6f06-91f4-4346-b6fc-249e7d66d4cf.webp
    7,8 KB · Görüntüleme: 54
  • $072005ad-b237-427e-bced-6a25dc93c827.webp
    5,3 KB · Görüntüleme: 75
  • $IMG_3420.webp
    29,5 KB · Görüntüleme: 83
  • $IMG_2475.webp
    20,8 KB · Görüntüleme: 83

anladım cnm burda english home var zaten ordan bakıyorum onun ürünlerine.az çok bi şeyler aldım ama ya modası geçerse ya daha güzelleri çıkarsa :44::44: bide ben her şeyi kolay kolay beğenmem çok dolaşmam lazım o yüzden valla ben de napacam hiç bilmiyorum kararsız kaldım bayaa bi :44::44:

ben herşeyimi o kadar begenerek alıyorumki ürünün modası gecse bile benim için hiç geçmicek zatn benim az kaldı senin ne kadar var düğüne ?

Çok güzel her şeyiiiiiiiiinn
Bakmak bile çok keyifli. Güle güle kullan hepsini

teşekkür ederim balım boyle yorumları gördükçe iyice heves ediyorum çeyiz almak için :) bu arada blogunu sürekli takip ediyorum ama bu aralar pek bşi yazmadım çeyiz postu beklioruz senden

english home audrey serisini tamamladım nerdeyse :) altılı pasta tabaklarım üç tane şirinmi şirin kupam ve mutfak minderlerim 4'lü aldım ve işte karşınızdalar

Kuzuu benim resimleri eklemişsin görünce çok şaşırdım Güle güle kullan hepsini ben iki tane daha alıcam minderlerden umarım kalmıştır

Kuzuu benim resimleri eklemişsin görünce çok şaşırdım Güle güle kullan hepsini ben iki tane daha alıcam minderlerden umarım kalmıştır

kuzu kusura bakma internette bulamadım resimleri senin blogtan kopyaladım belirtmem gerekirdi sanırım özür valla :) senin blogu sürekli takip ettiğimden orda gördüğümde vurulmuştum bunlara en son dayanamadım gittim aldım ve 3 ayrı mağazadan topladım resmen ne kadar çok satılıolar ya bulamadım resmen ama inat ettim aldım inşallah sende gönlüne göre birini kendin gibi yüreği güzel birini bulursun canım tekrar teşekkürler bütün kk kızlarına

Çok güzel her şeyiiiiiiiiinn
Bakmak bile çok keyifli. Güle güle kullan hepsini

teşekkür ederim canım ne güzel yazmışsın sen öyle sende aldıklarını güle güle kullan begenmenize çok seviniyorum valla ne yalan söylim fikirleriniz benim için değerli

teşekkür ederim canım ne güzel yazmışsın sen öyle sende aldıklarını güle güle kullan begenmenize çok seviniyorum valla ne yalan söylim fikirleriniz benim için değerli

Ben de teşekkür ederim Katılıyorum benim için de değerli fikirleriniz

Teşekkür ederiim, çok severek aldım ben de,kaldırmadan önce sevdim durdum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…