aaa inanmıyorum benim gibisin desene ne kadar zor bilirim :26: önce begenirim sonra vazgacerim daha iyisi varmıdır diye sonra tekrar gider ilk begendiğimi alırım falan nişanlım 2 günde çıldırdı valla benimde elektronık eşyalar var bu aralar hepsini alıcam karar verebilirsem
Nişanlım artık ben bir şey beğenmeye çalışırken mağazalarda koltuk bulup oturuyor ordakilerle çay içiyoKötü bir şey kararsız olmam alışverişte herkes mutlu olurken ben mutsuz dönüyorum eve hep ve pişmanlık oluyor ikiside güzeldi falan
Çok güzeller canım ikea olurda begenilmezmiikea alışverişim sonunda istediklerimi aldım :) fenerlerimin ikiside beyaz hepsinden 2 tane aldım :) çerçevelerimin ikisi oval bi tanesi kare bi saksım daha var ama onun resmini bulamadım paketlediğim içinde çekemiyorum.
Çok güzeller canım ikea olurda begenilmezmi
ah işte aşık olduğum bornoz takımıgüle güle kullan tatlım
Ayy çok tatlı yaaaaaaaaaa
İyi yapmışsın canm evet bu şekilde güzel olmuşbende cok begendim canım ya :) bole kupalardanda aldım kısmetse bu şekilde kullanmayı düşünüyorum
İyi yapmışsın canm evet bu şekilde güzel olmuş
Görebilirsin tatlım neden göremicen ki , ütü masam kaldı sadeceTeşekkür ederim :) senin çeyiz bitti sanırımbende o günleri görebilecekmiyim ? (
Görebilirsin tatlım neden göremicen ki , ütü masam kaldı sadeceyeni hediyelerinde harika maşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?