• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

BUNLARDA benim cicilerim =))

Teşekkür ederiim, çok severek aldım ben de,kaldırmadan önce sevdim durdum:1::1:

bende kaldırmadan önce acıp tek tek sevdim hepsini ama sonra odam cok dagıldıı oturmaya bile yer kalmadıgı için nişanlım hepsini koliledi kolilerde bşi olurmu diye düşünmüyorum değil ama içim gidiyo açıp bakmak için ama kapatamam tekrar diyerekten elimi süremiyorum :17: :54:

ben herşeyimi o kadar begenerek alıyorumki ürünün modası gecse bile benim için hiç geçmicek zatn benim az kaldı senin ne kadar var düğüne ?

inan cnm ben uzun bi süre düğün yapmayı düşünmüyorum :52::52: hem daha erken benim için biraz para kazanıp kendi ayaklarımın üstünde durduktan sonra olur ancak.ona da dahaa çok var :46::46:

rooc bıçaklarım tabiki pembe 4 tane aldım :16: kahve kupalarımız en yakın bulabildiğim resim buydu benimkiler daha şeker biri mavi diğeri pembe :16: reçellik , sosluk , kahvaltıda çok amaçlı kullanabileceğim minik tabaklarım :16: kalplilerinide arıyorum gören duyan haber versin :16: :nazar:

Eklentiler

• $635222762062550233.webp
    $635222762062550233.webp
    14,6 KB · Görüntüleme: 62
  • $FK,1511,29,lavin-porselen-6-li-kare-recellik.webp
    $FK,1511,29,lavin-porselen-6-li-kare-recellik.webp
    1,4 KB · Görüntüleme: 50
  • $images (2).webp
    $images (2).webp
    1,9 KB · Görüntüleme: 59
  • $images (1).webp
    $images (1).webp
    9,3 KB · Görüntüleme: 64
rooc bıçaklarım tabiki pembe 4 tane aldım :16: kahve kupalarımız en yakın bulabildiğim resim buydu benimkiler daha şeker biri mavi diğeri pembe :16: reçellik , sosluk , kahvaltıda çok amaçlı kullanabileceğim minik tabaklarım :16: kalplilerinide arıyorum gören duyan haber versin :16: :nazar:

Kuzucum aldıkların çok güzel güle güle kullan inşallah hepsini, ben de kalpli çerezlik mini tabaklar arıyordum, bir gün öylesine gezerken bimilyoncunun birinde karşıma çıktılar, tanesi de 2 tl idi almıştım dört tane :31: ümraniyeye yakınsan tarif edebilirim yerini :31:

Kuzucum aldıkların çok güzel güle güle kullan inşallah hepsini, ben de kalpli çerezlik mini tabaklar arıyordum, bir gün öylesine gezerken bimilyoncunun birinde karşıma çıktılar, tanesi de 2 tl idi almıştım dört tane :31: ümraniyeye yakınsan tarif edebilirim yerini :31:

çok teşekkür ederim özlemcim hepimiz güle güle kullanalım :21: benim gezmediğim bir milyoncu kalmadı her türlüsünü aldım o tabaklarım bitek kalplisini bulamadım.. ümraniyeye hiç gecemiyorum canım cok ters kalıyo bana üsküdarda yada internette biyerde görürsen haberim olsun porlandda gördüm ama tanesi 10 tl idi çok pahalı geldi almadım :54: :9:

Kalpli tabakların 8lisini ben markafoniden almıştım canım. Ara ara bak oraya gelir yeniden. ve çoook güzeller.:34:

çok teşekkür ederim özlemcim hepimiz güle güle kullanalım :21: benim gezmediğim bir milyoncu kalmadı her türlüsünü aldım o tabaklarım bitek kalplisini bulamadım.. ümraniyeye hiç gecemiyorum canım cok ters kalıyo bana üsküdarda yada internette biyerde görürsen haberim olsun porlandda gördüm ama tanesi 10 tl idi çok pahalı geldi almadım :54: :9:

Kuzum porselen oluyla haliyle pahalı oluyor. Seramiklerin içine sıcak birşey koymadığın müddetçe sağlık yönünden sıkıntısı yok, hem kırılırsa da verdiğin paraya acımazsın :9: Ben görürsem sana haber veririm, olmadı alırım senin için nolcak ki :16:

Kuzum porselen oluyla haliyle pahalı oluyor. Seramiklerin içine sıcak birşey koymadığın müddetçe sağlık yönünden sıkıntısı yok, hem kırılırsa da verdiğin paraya acımazsın :9: Ben görürsem sana haber veririm, olmadı alırım senin için nolcak ki :16:

oy kuzuuummm bitanesin sen zaten çeyizin serildiği zaman sana kendim gelemezsem bile kargoyla göndericem hediyeciklerini :) aynen ben bu aldıklarımın tanesini 1 milyona aldım :) porlandda bikaç bişide gozum kaldı belki parama kıyabilirsem alırım :9: :16:

oy kuzuuummm bitanesin sen zaten çeyizin serildiği zaman sana kendim gelemezsem bile kargoyla göndericem hediyeciklerini :) aynen ben bu aldıklarımın tanesini 1 milyona aldım :) porlandda bikaç bişide gozum kaldı belki parama kıyabilirsem alırım :9: :16:

Kuzumm benimm hediyelerini almış kadar oldum çok teşekkür ederimm :54: İnşallah o günler gelsin de beraber göreli bu günleri yad edelim :16:

Kalpli tabakların 8lisini ben markafoniden almıştım canım. Ara ara bak oraya gelir yeniden. ve çoook güzeller.:34:

Gördüğünde bana haber verirsen cok sevinirim canım benim :) markofonide bir kere görmüştüm kartın limiti yoktu alamadım ama görürsen tekrar bana ulaş canım :9:

Yorumlarınızı bekliyorum kızlar ilk denememdi bu :) ayrıca bu gelinlik 44 beden ben 32 bedenim :9:

Eklentiler

• $CIMG0527.webp
    $CIMG0527.webp
    9,2 KB · Görüntüleme: 92
vaayy çok güzel olmuşsun gelinlik çok hoş durmuş

Back
X