• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

BUNLARDA benim cicilerim =))

Yok canımcım almadım benim daha zamanım var iyice düşüncem tasıncam oyle alıcam :9: sen naptın gelinliği az kalmış ? denedinmi seninkinide görelim :21: :17:

çok fazla baktığın zaman kafan karışmasın dikkatli ol :) ayy beni hiç sorma sanırım çok ağırdan gidiyorum daha 1 yere baktım o da tek bi model beğendim ama bütceyi aşıyordu biraz o yüzden bıraktım öyle.. daha fırsat olmadı bi iyileşsem işten fırsat bulsam bakıcam da yok yok yok fırsat yok :) sözde 10 gün izine çıktım işlerimi halledeyim diye ama hasta yatıyorum :D

Yok canımcım almadım benim daha zamanım var iyice düşüncem tasıncam oyle alıcam :9: sen naptın gelinliği az kalmış ? denedinmi seninkinide görelim :21: :17:

bu arada genelde gelinliğin siparişini açmadan fotografını çekmeye izin vermiyorlar diye biliyordum ben, gittim yerde öyle dedi ama sen iyi çekmişsin resminiii :D

bu arada genelde gelinliğin siparişini açmadan fotografını çekmeye izin vermiyorlar diye biliyordum ben, gittim yerde öyle dedi ama sen iyi çekmişsin resminiii :D

kadiköyde bi dükkan burası tabiki çekebilirsiniz dediler bende çektim :9: çok geçmiş olsun kuzum umarım çabucak iyileşip gelinliğini alırsın :21: :16:

inşallah canım yaa.. aaa bende kadıköyde bakmıştın kii senin baktıgın yer neresi kuzum acaba bende bakayım fikir olur en azından :)

bolca gelinlikçilerin olduğu Bir çarşısı varya orda 3 katlı bir dükkan ama malesef ismini hatırlamıyorum fiyatları uygundu ve bol secenek vardı canımcım bulabilirsem adını yazarım sana :16:

Yorumlarınızı bekliyorum kızlar ilk denememdi bu :) ayrıca bu gelinlik 44 beden ben 32 bedenim :9:

Ne güzel olmuşsun, maşallah canım çok yakışmış.

Gördüğünde bana haber verirsen cok sevinirim canım benim :) markofonide bir kere görmüştüm kartın limiti yoktu alamadım ama görürsen tekrar bana ulaş canım :9:

Görürsem haber veririm canım:34:

almıcam almıcam dedim sonunda dayanamadım aldım çok şeker değillermi ama :16: :nazar:

Eklentiler

• $untitled.webp
    $untitled.webp
    2 KB · Görüntüleme: 100
arçelik telve tekli ve arçelik çaycı lal serisi ikisinin 300 tlye aldım düşünenler varsa :16: :nazar: :54:

Eklentiler

• $indir.webp
    $indir.webp
    2,5 KB · Görüntüleme: 92
  • $indir (1).webp
    $indir (1).webp
    2,4 KB · Görüntüleme: 103
hepsi birbirinden güzeller güle güle kullanın inş

çok teşekkür ederim inş birde aldınız ürünlerin marka ve fiyatlarını yazarsanız çok yardımcı olursunuz bende ekleyeceğim tüm çeyiz hazırlığı yapan arkadaşlar yardımllaşması binevi

çok teşekkür ederim inş birde aldınız ürünlerin marka ve fiyatlarını yazarsanız çok yardımcı olursunuz bende ekleyeceğim tüm çeyiz hazırlığı yapan arkadaşlar yardımllaşması binevi

canım ne ögrenmek istersen seve seve yardımcı olurum fiyat ve kullanışlılığı açısından :16: senin çeyizlerinide beklioruz :) :54:

Back
X