canımmm çok hoş olmuşsunnn maşallah diyim de nazar degmesin tü tü tü :)![]()
beğendim tabi tatlım melekler gibi olmuşsun valla çok yakışmış model olarak.. damat bey görmesin lütfen şimdiden son günü beklesin çatlasınnn

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
canımmm çok hoş olmuşsunnn maşallah diyim de nazar degmesin tü tü tü :)![]()
beğendim tabi tatlım melekler gibi olmuşsun valla çok yakışmış model olarak.. damat bey görmesin lütfen şimdiden son günü beklesin çatlasınnn![]()
Burdaki kızlardan başka hiç kimse görmedikiçok teşekkür ederim tekrar canımcm
![]()
![]()
rica ederim canım ne demek ohh iyi olmuşş :) eee aldın mı peki o gelinliği naptın?
Yok canımcım almadım benim daha zamanım var iyice düşüncem tasıncam oyle alıcamsen naptın gelinliği az kalmış ? denedinmi seninkinide görelim
![]()
![]()
Yok canımcım almadım benim daha zamanım var iyice düşüncem tasıncam oyle alıcamsen naptın gelinliği az kalmış ? denedinmi seninkinide görelim
![]()
![]()
bu arada genelde gelinliğin siparişini açmadan fotografını çekmeye izin vermiyorlar diye biliyordum ben, gittim yerde öyle dedi ama sen iyi çekmişsin resminiii![]()
kadiköyde bi dükkan burası tabiki çekebilirsiniz dediler bende çektimçok geçmiş olsun kuzum umarım çabucak iyileşip gelinliğini alırsın
![]()
![]()
inşallah canım yaa.. aaa bende kadıköyde bakmıştın kii senin baktıgın yer neresi kuzum acaba bende bakayım fikir olur en azından :)
bolca gelinlikçilerin olduğu Bir çarşısı varya orda 3 katlı bir dükkan ama malesef ismini hatırlamıyorum fiyatları uygundu ve bol secenek vardı canımcım bulabilirsem adını yazarım sana![]()
çok sevinirim valla kuzum ya bulabilirsen bekliyorum adını :)
Yorumlarınızı bekliyorum kızlar ilk denememdi bu :) ayrıca bu gelinlik 44 beden ben 32 bedenim![]()
Gördüğünde bana haber verirsen cok sevinirim canım benim :) markofonide bir kere görmüştüm kartın limiti yoktu alamadım ama görürsen tekrar bana ulaş canım![]()
Ne güzel olmuşsun, maşallah canım çok yakışmış.
Görürsem haber veririm canım![]()
teşekkür ederim balım o senin gören gözlerinin güzelliği yeni ciciler aldım yarın yüklicem inşallah :)
çok teşekkür ederim inş birde aldınız ürünlerin marka ve fiyatlarını yazarsanız çok yardımcı olursunuz bende ekleyeceğim tüm çeyiz hazırlığı yapan arkadaşlar yardımllaşması binevi