• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

BUNLARDA benim cicilerim =))

benim kuzumun yardımına kimse gelmemiş mii :) söyle bakalım ne yardıma ihtiyacın var :))

oyyy canım sen geldin ya yeter :) artık bakmıyorlar benim topikime :) katı meyve sıkacağı alacagım arçelik nasıldır bir önerin varmı sen aldınmı :17: :16:

oyyy canım sen geldin ya yeter :) artık bakmıyorlar benim topikime :) katı meyve sıkacağı alacagım arçelik nasıldır bir önerin varmı sen aldınmı :17: :16:

Canım bende uzun zamandır katı meyve sıkacağı araştırıyorum.ardakaşım arçeliğin K1578'ini almış kendisine çok memnunlarmış onlar beğenmişler bana da tavsiye etti ama nettende araştırınca herkes farklı farklı markalar tavsiye etmiş.Mesela philipsin en son çıkan içi mi ne komple çelik olanını çok gündem de tuttular ama bence o kadar para vermeye degmez diye düşünüyorum. iş yerinden başka bi arkadaşımda braun multiquick 5 almış o da memnun baya ama fiyat olarak o da 300'e yakın. Korkmazın var 150 küsüre benim aklımda o var en azından fiyat olarak daha uygun bi de ne kadar kötü olabilir ki en azından garantisi fln ve çelik markası :/ gene en uygunu bana korkmaz geldi yada arçelik karar bizde napsak kiii :))

Canım bende uzun zamandır katı meyve sıkacağı araştırıyorum.ardakaşım arçeliğin K1578'ini almış kendisine çok memnunlarmış onlar beğenmişler bana da tavsiye etti ama nettende araştırınca herkes farklı farklı markalar tavsiye etmiş.Mesela philipsin en son çıkan içi mi ne komple çelik olanını çok gündem de tuttular ama bence o kadar para vermeye degmez diye düşünüyorum. iş yerinden başka bi arkadaşımda braun multiquick 5 almış o da memnun baya ama fiyat olarak o da 300'e yakın. Korkmazın var 150 küsüre benim aklımda o var en azından fiyat olarak daha uygun bi de ne kadar kötü olabilir ki en azından garantisi fln ve çelik markası :/ gene en uygunu bana korkmaz geldi yada arçelik karar bizde napsak kiii :))

benimde ilk aklımda philips vardı ama daha sonra düşününce cok pahalı geldi banada sonra bide kullanan bi arkadasım memnun deildi arçeliği tavsiye ettiler k1579 hem fiyatı uygun hemde performansı iyiymiş braunda philips ile fiyat konusunda yarısıo ne bilim 300 vermek istemedim arçeliğe yönelicem sanırım korkmaz hakkında hiç bilgim yok yalnız internetten baktıgımda baya iyi yorumlar okudum arçelikle ilgili ama yinede emin olamadım :// :9:

benimde ilk aklımda philips vardı ama daha sonra düşününce cok pahalı geldi banada sonra bide kullanan bi arkadasım memnun deildi arçeliği tavsiye ettiler k1579 hem fiyatı uygun hemde performansı iyiymiş braunda philips ile fiyat konusunda yarısıo ne bilim 300 vermek istemedim arçeliğe yönelicem sanırım korkmaz hakkında hiç bilgim yok yalnız internetten baktıgımda baya iyi yorumlar okudum arçelikle ilgili ama yinede emin olamadım :// :9:

çok düşünüp araştırınca da insanın daha çok kafası karışıyor kuzum o zaman hiç düşünme git arçeliğe bence :)

sonunda katı meyve sıkacağımıda aldım arçelik markası denedik gördük gayet başarılı bir ürün tavsiye ederim :16:

cupcake kavanozlarım migrostan sonunda kavuştum :16:

porselen çerezlikler , standlarımda migros ( benimkilerin renkleri uçuk pembe ve uçuk mavi böyle bi güzellik yok )

bunlarda migros uğramanızı tavsiye ederim :16: :nazar:

Eklentiler

• $indir.webp
    $indir.webp
    7,9 KB · Görüntüleme: 76
  • $images (1).webp
    $images (1).webp
    1 KB · Görüntüleme: 77
  • $images.webp
    $images.webp
    2,3 KB · Görüntüleme: 91
sonunda katı meyve sıkacağımıda aldım arçelik markası denedik gördük gayet başarılı bir ürün tavsiye ederim :16:

cupcake kavanozlarım migrostan sonunda kavuştum :16:

porselen çerezlikler , standlarımda migros ( benimkilerin renkleri uçuk pembe ve uçuk mavi böyle bi güzellik yok )

bunlarda migros uğramanızı tavsiye ederim :16: :nazar:

canımm aşkla mutlulukla kullan yeni çeyizciklerini inşallah aminnn :nazar::nazar: darısı benim başıma artık bakim ben neyde karar kılıcam katı meyve sıkacağı için :)

canımm aşkla mutlulukla kullan yeni çeyizciklerini inşallah aminnn :nazar::nazar: darısı benim başıma artık bakim ben neyde karar kılıcam katı meyve sıkacağı için :)

saol canımcım benim daha cicileri senin olsun :16: kullananlar cok memnun fiyatıda uygun oldugu için ben bunu tercih ettim sende düşünebilirsin şeker :16:

ikea alışverişim sonunda istediklerimi aldım :) fenerlerimin ikiside beyaz hepsinden 2 tane aldım :) çerçevelerimin ikisi oval bi tanesi kare bi saksım daha var ama onun resmini bulamadım paketlediğim içinde çekemiyorum. :16:

canım 17.sayfada en sondaki resimde üstünde mum olan tabak ya da servis :) adı tam olarak neyse ikeanın ınternet sıtesnnden alıcam da bulamadım yaa:) adını yazarmısın :))

Son düzenleme:
canım 17.sayfada en sondaki resimde üstünde mum olan tabak ya da servis :) adı tam olarak neyse ikeanın ınternet sıtesnnden alıcam da bulamadım yaa:) adını yazarmısın :))

Canım ben mağazasından almıştım onu mum tabağı servis olarak yazıyordu üstünde yanlış hatırlamıyorsan 15 tl gibi bir rakamdı bende bakim bulursam link atayım sana :)

nerden buldun o fiyata kuzum ya arçeligin online satısında 209 tl yazıyor :/

şişlideki arçelikte canım düşünürsen acık adresta veririm sana :16: internetten en ucuz diye arattım tesadufen o magaza cıktı sonra gittik ilk başta 200 tl dediler dedim internette bu kadar diye sonra indirdiler parayı :16: :9:

englis home çıkartması kupalarda fincanlarda indirim vardı :16:

Eklentiler

• $1688773_10152034210268878_1681226156_n.webp
    $1688773_10152034210268878_1681226156_n.webp
    11,5 KB · Görüntüleme: 87
  • $images.webp
    $images.webp
    3,4 KB · Görüntüleme: 73
Back
X