Ahhaaaa ciddi misin kuzu, nerde tam olarak havuzun oraya yakın mı
yeni aldığım cips servis seti :) çokta uyguna aldım kocaman bişey
Serycim güle güle kullan tatlımBen de alıcam bu zımbırtıdan çok kullanışlı birşeye benziyor
saol tatlım ben patates kızartmasına bayıldıgım için benim için çok kullanışlı olacak :)) bayada kocaman birşey 2 tane aldım :)
saol tatlım ben patates kızartmasına bayıldıgım için benim için çok kullanışlı olacak :)) bayada kocaman birşey 2 tane aldım :)
Züccaciye tarzı bir yerde denk gelirsem ben de alıcam ama artık kredi kartıyla alışveriş yapmak istemiyorum
güzel günlerde kullan kuzum
teşekkür ederim tatlım hayırdır internetten alırdın sen genelde ?
kk borçlarımı temizlemeyi düşünüyorum vve artık çok fazla eşya almamayı.. henüz ortada fol yok yumurta yok doldurdum her tarafı.. bu yüzden kızıyorum bazen kendime..
Ayy çok şirinmiş bu ya bulursam alayımmmyeni aldığım cips servis seti :) çokta uyguna aldım kocaman bişey
Ayy çok şirinmiş bu ya bulursam alayımmm
güle güle huzurla ve aşkla kullan
saol canım benim :) senin düğünede az kalmış hazırlıklar ne durumda :))
Hazırlıkları hızlandırdık bir tek mutfak mini elektronik eşyalarım ve süpürgem yemek takımım falan kaldıkaldı çünkü ben çok kararsız bir ypıya sahibim nişan söz olmadan önce herşeyi beğenirdim şunu alırım bunu alırım diye sonra nişnlanınca beğendiklerimi beğenmemeye başladım :26:
tatlım hepside cookk güzel,saglıkla kullanmak kısmet olsun insallahhh
Canım hepsi birbirinden güzel güle güle kullan inşallah.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?