Bunlarda benım kursa giderken çizdiğim bayan giyim

Fountain

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
3 Haziran 2008
3.199
119
163
kursa gıderken cızmıstım bıtırdım sertıfıka aldım sadece ıs falan bulamadım burayı gorunce sızlerle paylasıyım hıc olmassa dedım

Eklentiler

• $Görüntü001.webp
    10,6 KB · Görüntüleme: 284
  • $Görüntü002.webp
    10,9 KB · Görüntüleme: 324
  • $Görüntü003.webp
    21,5 KB · Görüntüleme: 1.782
  • $Görüntü009.webp
    12,9 KB · Görüntüleme: 350
  • $Görüntü011.webp
    12,7 KB · Görüntüleme: 3.086
yorumlarınız beklıyorum bunlar bazıları renklı olanlar cogunlukla karakalem var onlar net cıkmıyor hobı olarak kaldı ıste boyle ))

Eklentiler

• $Görüntü015.webp
    31,3 KB · Görüntüleme: 269
modelıstlık stılıstlık kursunu bıtırdım ıs falan bulamadım kaldı oyle ama kendııme bıseyler yapıyorum kombınlerımı begenıyorlar bazan takıda yapıyorum begenen oluyo farklı dıyolar ıste))

çok güzel çizimlerin varmış canım ben beğendim opuyorumnanaktan

çok tesekkur ederım cımzlerım bu kadar degıl daha var baska cızımler falan portre vs bayan gıyım cızmek hosuma gıdıyor ama degerlendırebılecegımı sanmıyorum

Çok güzellerr...
İnaşşal en kısa zamanda kazanç sağlayabilirsin bu uğraşlarından..
Bu arada iş bulmak çok mu zor...?
Ben de ileride stilist olmak istiyorum Hatta bu konuda aileme hep karşı çıkmışımdırguclubacismile

iş bulmak zor dıyebılırım dusunun ben istanbuldayım yardımcı olarak ıs bulmak gerekıyor once ben bır kez gıttım modelıst stıslıst ogretmek ıstemıyor detayları

iş bulmak zor dıyebılırım dusunun ben istanbuldayım yardımcı olarak ıs bulmak gerekıyor once ben bır kez gıttım modelıst stıslıst ogretmek ıstemıyor detayları

Tühh ya ben şimdi kendime nasıl yeni meslek hedef alcm... Diğer mesleklerin hiçbiri bana hitap etmio :sm_confused:

Bu arada inşallah en kısa zamanda güzel bir yerden iş bulabilirsiniz yerimseniben

Tühh ya ben şimdi kendime nasıl yeni meslek hedef alcm... Diğer mesleklerin hiçbiri bana hitap etmio :sm_confused:

Bu arada inşallah en kısa zamanda güzel bir yerden iş bulabilirsiniz yerimseniben

ben bulamadım dıye sşizde bulamayacaksınız dıye bır sey yok kı ben 2 kısının yanına gıttım ogretmedıler sz gırersınız ogretırler yanı

ben suan ıktısat okuyorum 3.sınıf oldum alanım degıstı yanı umarım szde ıstegınız bır oulda okur ıstedgıınz meslegı yaparsınız basarılar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…