ben bulamadım dıye sşizde bulamayacaksınız dıye bır sey yok kı ben 2 kısının yanına gıttım ogretmedıler sz gırersınız ogretırler yanı
ben suan ıktısat okuyorum 3.sınıf oldum alanım degıstı yanı umarım szde ıstegınız bır oulda okur ıstedgıınz meslegı yaparsınız basarılar
günün modeli diye bir sayfa açarmısın? Ben sana üye olurum çizimlerin profesyonelkursa gıderken cızmıstım bıtırdım sertıfıka aldım sadece ıs falan bulamadım burayı gorunce sızlerle paylasıyım hıc olmassa dedım
günün modeli diye bir sayfa açarmısın? Ben sana üye olurum çizimlerin profesyonel
cok tesekkur ederım amatör çizimler diyelım devam etseydım profosyonel olurdu belkı gunun modelı derken gunun kıyafetı kombını gıbı mı acaba sz açınistiyorsanız bende katılırım
çizimlerımden bazan kendıme tasarlıyorum kombınler olusturuyorum herkes aa nerden aldın farklı dıyor bana faydası bu oldu modaya gore gıyınmeyı hıc sevmezdım oncedende kalıpda cıkartabılıyorum kendıme ama sadece =))
Bu yöntemi arkadaş ve akraba çevrenize uygulayarak küçük bir gelir elde edebilirsiniz bence , böylece hem deneyiminiz artmış olur, hem de reklamınızı yapar daha geniş bir çevreye tanıtırsınız kendinizi, onların da arkadaşlar akrabaları vs. vs. böylece bi müşteri kitlesi olşur zamanla. alın size iş. olmaz mı?
kursa gıderken cızmıstım bıtırdım sertıfıka aldım sadece ıs falan bulamadım burayı gorunce sızlerle paylasıyım hıc olmassa dedım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?