Bunlarda benım kursa giderken çizdiğim bayan giyim

Teşekkür ederim.. İnşallah .. Ama Türkiye'de istediğin mesleği yapmak zordur.. Bu yüzden korkuyorum :1no2:

kursa gıderken cızmıstım bıtırdım sertıfıka aldım sadece ıs falan bulamadım burayı gorunce sızlerle paylasıyım hıc olmassa dedım
günün modeli diye bir sayfa açarmısın? Ben sana üye olurum çizimlerin profesyonel

günün modeli diye bir sayfa açarmısın? Ben sana üye olurum çizimlerin profesyonel

cok tesekkur ederım amatör çizimler diyelım devam etseydım profosyonel olurdu belkı gunun modelı derken gunun kıyafetı kombını gıbı mı acaba sz açınistiyorsanız bende katılırım

cok tesekkur ederım amatör çizimler diyelım devam etseydım profosyonel olurdu belkı gunun modelı derken gunun kıyafetı kombını gıbı mı acaba sz açınistiyorsanız bende katılırım

çizimlerımden bazan kendıme tasarlıyorum kombınler olusturuyorum herkes aa nerden aldın farklı dıyor bana faydası bu oldu modaya gore gıyınmeyı hıc sevmezdım oncedende kalıpda cıkartabılıyorum kendıme ama sadece =))

Bu yöntemi arkadaş ve akraba çevrenize uygulayarak küçük bir gelir elde edebilirsiniz bence , böylece hem deneyiminiz artmış olur, hem de reklamınızı yapar daha geniş bir çevreye tanıtırsınız kendinizi, onların da arkadaşlar akrabaları vs. vs. böylece bi müşteri kitlesi olşur zamanla. alın size iş. olmaz mı?

güzel düşünceniz için teşekkür ederim ama yakın cevrem bu kadar geniş değil uzaktalar anca bır dukkan acıcaksınız falaana oda sermaye demek

arkadaşlar bu tür işler, böle olmaz. evde hobi olarka yapmakla ancak zaman kaybedersiniz.
yani paraya dönüşmez. ama sevdiğiniz meslepğin peşinde koşturuun. yani iş arayın firmalara çizim yollayın gidin küçk giyimlerle konuşun. bende öle başladım. kimse anadan doğma modacı olmuyor.
cnm açıkkonuşmak gerekirse facede bn cengiz abazoğlunun sitesinde biçok amatör modacıya yorum yaptım. ordan bayağı ekleyen oldu oralara üye iseniz bilrsiniz.
bnce, çizimlerin sert yumuşak değiller mesela n son gördüğüm baş modeli yüz dağnıık olmuş.
eğer stilist isen yüzü müzü boşver portre önemli deil önmli olan tasarım.

Bende modelistlik kursuna gitmek istiyorum ama şilede yok İstanbul merkez uzak canım sıkılıyor.İlerde işyeri açmayı düşünüyorum abiye üzerine.Çizimlerin çok güzel eline sağlık ama değerlendirmiyorsun galiba sevgiler:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…