Set şeklinde mi aldın acaba güzelmiş güle güle kullan bi arkadaş daha aynı model tabaklardan almıştı hoşlar :)
Hosgeldinnn, güzel başlangıclar :) devamını bekliyoruz canım :) Tabakların sarı ilede beyaz ilede uyumlu olurdu sen bardak takımınla sarıya çekmişsin, çatal bıçak takımın beyaz, çok fazla karışmasın diye düşündün sanıyorum
Ayyyy benim yemek takımım danÇoook severek aldım bende canım. Senin herseyin de Bernardo sanırım. Bir çok şeyi bana öylesine asıl geliyor ki çok seviyorum. Iyi günlerde kullan aşkla kullan inşallah canım
ne kadara aldın canım takımı ? benim de bernardo paris antique yemek takımı ile bridal set var satıyorum artık, kullanmıyorum diye, satamadım gerçi, almak ısteyen olursa bana ulaşabilir senin takımın aynısına benziyor bu arada o yüzden söylüyorum aynının karesi bendeki takım.
Ne marka seninki ne kadara aldın? Geçen gün bernardo sitesinde gördüm sanırım, hayırlısı olsun güle güle kullanmak nasip olsun. kahvaltı takımına da bayıldım bu arada.
Bernardodan aldım Set şeklinde aldım ama yemek takımım 2800 tl
Ayy gerçekten mi kahvaltı takımında çok kararsızdım bende acaba değişsem mi die
Bone china özelliği var canım.fiyatı biraz fazla değil mi birde bone china özelliği varmı acaba
herşey bir yana gerçekten çok şıklar ben bayıldııım <3
fiyatı biraz fazla değil mi birde bone china özelliği varmı acaba
herşey bir yana gerçekten çok şıklar ben bayıldııım <3
Çok iyi almışsın, yani normal fiyatı, incecik pek narin bunlar yeni moda bir de, yemek takımı ile bardakları birlikte mi çatal bıçakları da dahil mi 2800 e? Bedava o zaman çünkü, yani normal fiyatı da uygun işte.
Kahvaltı takımı çok çok tatlı, tabakları da öyle minicik ufacık değil o güzelliği var, ya böyle güzel desenli ve porselen tabak istedin mi illaha ki pahalı oluyor, kahvaltılık kaseleri de çok kullanışlı dikdörtgen ve oval minik kaseleri var, ben sadece yumurtalıkları gereksiz görüyorum pek kullanılmıyor ama onsuz takım yapmıyorlar.
Canim ben ürünlerini ödedim ve neler olduğunu söyledim ama teslim almadım Bernardo dan . Evlenmeden önce gidip ne istersem onla değiştirebilme imkanı sundular .Zevkim degismezse aynılarını gönderecekler. Kahvalti takımın bence çok tatlı ama sevmezsen kutusunu yıpratmadan ve hiç kullanmadan değiştirme imkanı sunuyorlar.
çay seti almadın henüz sanırım ben şu su yeşilini çok beğeniyorum, güllü takım da harika gerçi
http://www.bernardo.com.tr/butterfly-cay-seti-p1001587
Benim çay setimbunu bende çok beğendim önce taksitlerim bi bitsin öyle bakıcam :S
Benim çay setimcanım ben yemek takımını aldığımda yanına aldigim hersey %30 indirimliydi. Ben bu çay setini 12 kisilik olsun diye 2 takım aldım yanına da herseyi eklettim. 500 tl anca tuttu. Güzel kampanyaya dek getirdim. Umarım sende güzel bir kampanyaya denk gelirsin. Rahatlıkla alabilirsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?