Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
aslinda cok da tarzim degil. bu sekil babetler daha sirin ama dedigim gibi boy.farki olunca babet giyemiyecegim.
bunlardan alan oldumu daha önce... yakindan hos durabilir ama uzakdan karmakarisik ve güzel görünmeyecek diye korkuyorum...
bu tarz ayakkabılar bu sene çok moda bende düşünebilirdim ama internetten araştırdım fiyatları oldukça yüksek özel tasarım diye geçiyor çoğu o yüzden vazgeçtim ama sen beğeniyorsan kesenede uygunsa hiç düşünme derim
cok guzel ama bir kere giyebilecegin bir ayakkabi ve gelinligin altinda cok gozukmeyecektir. yani kendi dugunumde topukluyu nikahda giyip snra hemen dantelli babet giyecem.
Ben çok beğenmiştim bunları, kendim de almak istedim.
Fakat bütçemi aştığı için elim varmamıştı, alamamıştım.
Artıları eksileri var tabii ki bu tarz bir ayakkabı almanın.
- İnanılmaz şirin ve özeller.
- Ayakkabıların sana özel olacak ve anlamlı.
- Diğer yandan çok pahalılar.
- Fotoğraflarda harika görünecekler.
- Sadece gelinliğinin altında, bir kaç saatliğine giymiş olduğun bir ayakkabı olacak, bir daha kullanma ihtimalın çok düşük.
- 1 kere giyeceğin bir ayakkabıya o kadar para ödemek ne kadar doğru?
Bunları düşünerekten bir karar alabilirsin sanırım...