- 17 Aralık 2015
- 27.110
- 49.567
- 598
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Evet o kadın dedi. Ama sanırım kavgaya hakarete alışık olmadığım için dondum kaldım idrak edince de telefonukapadım bir süre kendime dahi gelemedimkocasini aldatan annesimi diyor size bu laflari?
ben olsam hanim efendi bi dinlermisiniz yerine dinime söven müslüman olsa bari der kapatirim telefonu
kişi işi kendinden bilirmiş anneside öyle demekkiEvet o kadın dedi. Ama sanırım kavgaya hakarete alışık olmadığım için dondum kaldım idrak edince de telefonukapadım bir süre kendime dahi gelemedim
Kaçmam gerektiğini ben de anladım bu olayla gözüm açıldı o kadınbana bunları demese ben o psikopatı çekecektim o yönden kadının dedikleri için şükür bile ediyorum yüzünü çabuk gösterdi diye ama sanırım hayal kırıklığımın üzüntüsünü yaşıyorumkişi işi kendinden bilirmiş anneside öyle demekki
kosarak uzaklaş bu aileden
okulunu bitir gez toz hayatina bak yeni ve guzel insanlar tani benden sana bir abla tavsiyesi seni ufacikta olsa kisitlamaya calisan hic bir insanin yaninda durma ve bu hakki kimseye tanima
anan babamln seni ondan bundan kufur yiyesin assagilanasin diye buyutmedi
geciyor hepsi merak etmeKaçmam gerektiğini ben de anladım bu olayla gözüm açıldı o kadınbana bunları demese ben o psikopatı çekecektim o yönden kadının dedikleri için şükür bile ediyorum yüzünü çabuk gösterdi diye ama sanırım hayal kırıklığımın üzüntüsünü yaşıyorum
Tüm anneler böyle değildir umarım. Bu kadın da beni hiç sevmemişti zaten onu aratıp sormuyormuşum yakın davranmıyormuşum diye. Eski sevgilime de demiştim ben öyle biri değilim benden şimdiden beklemesin diye o da sen annemi boşverevlenince zaten bizden uzak olacak falan diye sözler vermişti. Sözünü tutmayacağını çabuk gördük şükürgeciyor hepsi merak etme
ben 16 yasimda falandim sanirim bir erkek arkadasim vardi arkadasimin kuzeniydi
annesi arkadasima gelmisti bende arkadasi vlbi yere cagirmak icin gitmistim merhaba nasilsiniz diyip ayrildik ortamdan aksama cocuk beni terketti anasini elini opmemisim gidip
analar bu gonul islerinde kendilerine cok rol ustleniyorlar
Bu konu hakkında ne yapacağımı bilmiyorum ancak şimdilik muhattap olmamak daha iyi diye düşünüyorumDün attığı mesajlar sonucunda ( attığı mesajlardan anladığım henüz bittiğini anlamamış ve basit bir kavga sanmış) ve okulda da yanıma gelmemesi için annemlebirlikte aradık. Annem konuşup annenin dediklerini ve yaptıklarını babası da ben de biliyoruz daha fazla rahatsız etme diyecekti çünkü dediğim gibi okulda da yanıma gelmesini veya herhangi bir şekilde annesiyle muhattap etmesini vs asla istemiyordum. Ancak nasıl bir düşüncedeyse bana mesajları atıp atıp aramadan engellemiş ben de mesaj attım engelimi açsana konuşmamız lazım diye telefonu ben açacak anneme verecektim. Ancak sonrasında ne bir arama ne bir mesaj olmadı. Ben de en sonunda engelledim. Sizce mesajdan annemin konuşacağını kesinlikle bittiğini yazmalı mıyım yoksa hiçbir şekilde muhattap olmamak en iyisi mi ?
tum erkeklerin klasik yalaniTüm anneler böyle değildir umarım. Bu kadın da beni hiç sevmemişti zaten onu aratıp sormuyormuşum yakın davranmıyormuşum diye. Eski sevgilime de demiştim ben öyle biri değilim benden şimdiden beklemesin diye o da sen annemi boşverevlenince zaten bizden uzak olacak falan diye sözler vermişti. Sözünü tutmayacağını çabuk gördük şükür
Bırak kardesim yaa yüzüne bile bakma.hem kadına biliyo sana o kelimeyi nasıl soyleyebiliyo.sende diyecektin o kelime sana daha çok yakışır iade ediyorum.nede olsa kocasını aldatan sendin.bende senin manyak oğluna sabrediyorumNasıl başlasam bilmiyorum. İlişki içindeyken de buraya yazmayı çok istedim çünkü ayrılmak için cesaretim yoktu ama ilişki hep bir şekilde devam etti. Ben 21 yaşındayım o 23 yaşında. İlk tanışırken sevgili olduktan sonraki 2 3 ayher şey çok güzeldi. Ancak bir süre sonra her gün kavga bana hakaretler küfürler yol ortasında beni tutup sarsmalar selam verdiklerimi dahi kıskanıp beni suçlamalar başladı. Ailesinin içinde sorunlar vardı annesi babasını aldatmış bu olayı öğrendikten sonra çok daha fazla sinirli olduğunu falan söyleyip sanırım bu olayı da kullanarak ne zaman ayrılmaya kalksam beni bir şekilde ikna etti ve ilişkimiz 1 yıl 5 gün sonra bitti. Ama nasıl bitti ?
Her günkü kavgalarımızdan birini ediyorduk. Televizyon izlerken mesajlaşıyorduk ve bir adama çok sinir olduğumu söyledim tvdeki. Bana çok fena kızdı bir adamdan ona nasıl bahsedebilirmişim. Özür dilememi söyledi ben de sinirlenip özür dilerim o kadar istersen yazdım çok sinirlendi aradım ben de bana bağırmaya başladı ben de sessiz olmasını annesinin ablasının duyarsa bağırışmanın büyüyeceğinisöyledim. Bağırmaya devam etti ve yüzüne kapadım. Ben kapandıktan sonra annesi beni arayıp bana " şerefin varsa oğlumun peşini bırak sen şerefsizsin *rospuu *rospuu " diye bağırmaya başladı ben o sırada hala " hanımfendi bir durur musunuz anlatayım siz bilmiyorsunuz" falan diyr anlatmaya çalışıyorum ama kadın bas bas bağırıyor bana en sonunda dayanamayıp kapadım amahayatımda böyle sözleri kendi çevremden duymadığımdan şok içinde kaldım bir süre ve sevgilime yazdım " Bu ne demek oluyor şimdi o kadın bana nasıl bunları diyebiliyor nasıl izin verdin" falan yazdım engelledim. Yaşadıklarımı annem arkadailarım biliyorlar ve hepsi çok mutlu oldular bu olayla o psikoğatı hayatından çıkar diye annem de çok kızdı nasıl insanlar bunlar bak hayatını mahvedeceklerdi diye. İlişkimiz kesinlikle bitti ama 3 4 gün sonra okul açılacak ve ondan bir hareket görürsem yumuşayacağımdan çok korkuyorum. Yazdıklarınızı okuyup soğumak ileride çok daha iyi biriyle olup mutlu olacağıma dair umut etmek istiyorum. Okuduğunuz için teşekkür ederim
Ekleme :Çok üzgünüm dün okulumun olduğu şehre geldim ben gelene kadar bana hep mesajlar attı nerdesin geldin mi napıyorsun falan diye ( annesinin dedikleri ile ilgili hiçbir özür vs yok yazdıklarında sanki sadece siniri geçmiştir gelince düzelir tarzında yazıyordu) üstüne bir de otobüsle geliyorsan ve bana haber vermiyorsan geldiğinde ben bitiricem emin ol falan diye yazınca sinirlendim ve artık annesinin dediklerini unutmadığımı bir daha asla onu istemediğimi yüzsüz gibi hala ben bırakırım diyip de annesinin dediklerinden utanmadığını yazdım. Benim mesajımdan sonra bıraktı mesaj atmayı ama ben şehrin etkisiyle sanırım öyle üzülüyorum ki dünden beri aramamak için zor duruyorum arayıp da annenin dediklerini bana nasıl dedirttin bir özür dilemedin seni hiç mi tanımanışım diye bağırnak istiyorum kendimi çok zor tutuyorum. Okulda da illa göreceğim gördüğümde veya yanıma geldiğinde nasıl davranmalıyım, içimdekileri söylemeli miyim yoksa bitti gitti tarzında umursamaz mı olmalıyım ?
O anki şokla hiçbir şey diyemedim ama içim o kadar dolu ki. Ve o kadar üzülüyorum ki o annesi bana bunları dedi oğlu da benden bir özür bile dilemedi ve ben şimdi çok üzülüyorum. Arayıp bunları nasıl yaptın nasıl annene dedirttin dememek için zor duruyorumBırak kardesim yaa yüzüne bile bakma.hem kadına biliyo sana o kelimeyi nasıl soyleyebiliyo.sende diyecektin o kelime sana daha çok yakışır iade ediyorum.nede olsa kocasını aldatan sendin.bende senin manyak oğluna sabrediyorum
boşver bu adama yapılacak en iyi şey umursamamak üstüne gidersen kendini birşey sanar sonra bu adamdan yakayı kurtarmaya bakın hastalıklı adamBuraya tekrar yazmak istedim. Çok üzgünüm dün okulumun olduğu şehre geldim ben gelene kadar bana hep mesajlar attı nerdesin geldin mi napıyorsun falan diye ( annesinin dedikleri ile ilgili hiçbir özür vs yok yazdıklarında sanki sadece siniri geçmiştir gelince düzelir tarzında yazıyordu) üstüne bir de otobüsle geliyorsan ve bana haber vermiyorsan geldiğinde ben bitiricem emin ol falan diye yazınca sinirlendim ve artık annesinin dediklerini unutmadığımı bir daha asla onu istemediğimi yüzsüz gibi hala ben bırakırım diyip de annesinin dediklerinden utanmadığını yazdım. Benim mesajımdan sonra bıraktı mesaj atmayı ama ben şehrin etkisiyle sanırım öyle üzülüyorum ki dünden beri aramamak için zor duruyorum arayıp da annenin dediklerini bana nasıl dedirttin bir özür dilemedin seni hiç mi tanımanışım diye bağırnak istiyorum kendimi çok zor tutuyorum. Okulda da illa göreceğim gördüğümde veya yanıma geldiğinde nasıl davranmalıyım, içimdekileri söylemeli miyim yoksa bitti gitti tarzında umursamaz mı olmalıyım ?
Kurtulduğunu çok çok sevin bosver kurtulmuştum mihattap bile olma.bi ara lafı geçerse anana iade ediyorum o kelimeyi deO anki şokla hiçbir şey diyemedim ama içim o kadar dolu ki. Ve o kadar üzülüyorum ki o annesi bana bunları dedi oğlu da benden bir özür bile dilemedi ve ben şimdi çok üzülüyorum. Arayıp bunları nasıl yaptın nasıl annene dedirttin dememek için zor duruyorum
Ben sanırım stocholm sendromu yaşıyorum. O kadar üzülüyorum ki arayıp bağırmak istiyorum nasıl reva gördün bunları diye. Çok değersiz hissediyorum bir daha hiç mutlu olamayacakmışım gibiboşver bu adama yapılacak en iyi şey umursamamak üstüne gidersen kendini birşey sanar sonra bu adamdan yakayı kurtarmaya bakın hastalıklı adam
Haklısın o an dusunememissindir.sonradan insan pişman oluyor iki paralık insan sana kalkıyor laf soylemiyormuO anki şokla hiçbir şey diyemedim ama içim o kadar dolu ki. Ve o kadar üzülüyorum ki o annesi bana bunları dedi oğlu da benden bir özür bile dilemedi ve ben şimdi çok üzülüyorum. Arayıp bunları nasıl yaptın nasıl annene dedirttin dememek için zor duruyorum
Eniyi ceza yoksaymak bazen.hem arayıp bagirsan nolacak güzel kardeşim karsindakiler üzülerek söylüyorum çok terbiyesiz sevin bence birdahada asla muhattap olmaBen sanırım stocholm sendromu yaşıyorum. O kadar üzülüyorum ki arayıp bağırmak istiyorum nasıl reva gördün bunları diye. Çok değersiz hissediyorum bir daha hiç mutlu olamayacakmışım gibi
Anlamayacaklarını biliyorum ama ben bu insana 1 yıl sevgilim dedim 7/24 vakit geçirdim o kadar çok üzülüyorum kiEniyi ceza yoksaymak bazen.hem arayıp bagirsan nolacak güzel kardeşim karsindakiler üzülerek söylüyorum çok terbiyesiz sevin bence birdahada asla muhattap olma
Kadının dediklerini duyduktan sonra o anlık şokla bir şey diyemedim. Sonrasında arayıp demek istedim ama annem daha fazla o insanlsrla muhattap olmamı istemediSen diyemedin mi o ... sensin kocanı aldatmışsın sevgili oğlun bana herseyi anlattı diye
Hala yumuşarım diyorsun başka erkek kalmadı dimi bu tip insanlara kendini ezdiriyorsun
O kendi anasına baksın
Ezik pislijler
Ben olsam o kadını doğduğuna pişman ederim
Değil tabii ki ben sadece psikolojik olarak sorun yaşıyorum hayatımdan çıkarmak çok zor geliyor buna karşılık karşımdaki hayatıma girmek için de bir şey yapmıyor ben daha da hırs yapıyorum üzülüyorum bu yaşananları hakettim mi diyeBu adam bulunmaz hint kumaşımı?
Tamam engelle o o ...nun çocuğunuAnlamayacaklarını biliyorum ama ben bu insana 1 yıl sevgilim dedim 7/24 vakit geçirdim o kadar çok üzülüyorum ki
Kadının dediklerini duyduktan sonra o anlık şokla bir şey diyemedim. Sonrasında arayıp demek istedim ama annem daha fazla o insanlsrla muhattap olmamı istemedi
Değil tabii ki ben sadece psikolojik olarak sorun yaşıyorum hayatımdan çıkarmak çok zor geliyor buna karşılık karşımdaki hayatıma girmek için de bir şey yapmıyor ben daha da hırs yapıyorum üzülüyorum bu yaşananları hakettim mi diye