Bunları duyacağımı tahmin etmezdim...

Tamam engelle o o ...nun çocuğunu
Pislijlere bak
Onlar kim ya
Senden ayrılacakmış
Sen ayrıldın bile çoktan
Pislij bir aile
O kadının çocuğundan sana hayır gelmez
Annesine nasıl söyletiyor bunları
O yüzden çok üzülüyorum zaten bana annesini anlatıp ağlıyordu o kadınla sadece annem olduğu için konuşuyorum yoksa asla konuşmam istemem diyordu şimdi o kadin mutludur ben sürekli ağlıyorum

Bence muhattab olma artık
Engelle gitsin
Görünce de kafanı çevir
Daha gençsin üniversite okuyorsun
Aile çok önemli bak
Bu tip insanlarla aile olamazsın
Bu kadının perdesi patlamış artık
Terbiyesiz yüzsüz

O yüzden çok üzülüyorum zaten bana annesini anlatıp ağlıyordu o kadınla sadece annem olduğu için konuşuyorum yoksa asla konuşmam istemem diyordu şimdi o kadin mutludur ben sürekli ağlıyorum
Tamam boşver böyle düşünme
Onlar normal ahlaklı insanlar değil
Anası ne ki çocuğu ne olucak
Ağlarsa ağlasın
Adam gibi adam olsa anasının elinden o teli alırdı sevdiğim kıza bunlaro söyletmem derdi
Valla deli oldum
Annen de çok sakin
Benim annem olsa o kadına haddini bildirirdi
Bide yüzsüz bir şekilde sevgilin seni nasıl arayıp bitiricem diyor bu ne ya bunlar kim
Kocan mu bu ?
Millet koca boşar çocuklu böyle birşey olsa
Senin neyin bu ?
İlişki üzülmek için yaşanmaz
Böylr yapıp kendi piskolojini bozma artık

Tamam boşver böyle düşünme
Onlar normal ahlaklı insanlar değil
Anası ne ki çocuğu ne olucak
Ağlarsa ağlasın
Adam gibi adam olsa anasının elinden o teli alırdı sevdiğim kıza bunlaro söyletmem derdi
Valla deli oldum
Annen de çok sakin
Benim annem olsa o kadına haddini bildirirdi
Bide yüzsüz bir şekilde sevgilin seni nasıl arayıp bitiricem diyor bu ne ya bunlar kim
Kocan mu bu ?
Millet koca boşar çocuklu böyle birşey olsa
Senin neyin bu ?
İlişki üzülmek için yaşanmaz
Böylr yapıp kendi piskolojini bozma artık
Dediklerinizde çok haklısınız.Annem o kafar üzüldü ki önce çocuğun yaptıklarına o yüzden annem sadece artık kendini o çocuktan koru kurtul annesini mannesini boşver diyor. Buradaki bir konudan okudum da sanırım bende de travmatik bağımlılık var. Şehir değiştirene kadar hiç ağlamamıştım ama onun olduğu şehre geldiğimden beri sürekli ağlıyorum niye böyle oldu diye üzülüyorum arayıp hesap sormak niye özür dilemiyorsun niye utanmıyorsun nasıö bunları dedirttin demek istiyorum

Ben sanırım stocholm sendromu yaşıyorum. O kadar üzülüyorum ki arayıp bağırmak istiyorum nasıl reva gördün bunları diye. Çok değersiz hissediyorum bir daha hiç mutlu olamayacakmışım gibi
adam yaşam enerjinizi almış resmen izin vermeyin böyle bir şeye sen mutlu olmayı hakediyorsun en kötüyü arkanızda bırakıp hayatınıza kaldığınız yerden daha güzel daha güçlü bir şekilde devam edin

Oğlu da sanki bulunmaz hint kumaşı
İnşallah burada yazılan tavsiyelerin büyük çoğunluğunu hayata geçirirsiniz ne diyeyim

Kaçmam gerektiğini ben de anladım bu olayla gözüm açıldı o kadınbana bunları demese ben o psikopatı çekecektim o yönden kadının dedikleri için şükür bile ediyorum yüzünü çabuk gösterdi diye ama sanırım hayal kırıklığımın üzüntüsünü yaşıyorum
Evet uzuleceksin ama inan onsuz o kadar mutlu olacaksin ki, hayat gerckten cok guzel boyle bir psikopatla heba etmeye degmez...sana deger veren merhametli saygili biri olsun hayatinda, o zamana kadar da yalnizligin arkadaslarinla gezip tozmanin tadini cikar...daha 2 gun once haberlerde emine bulut vakasiyla yuregimiz parcalandi, gozunu seveyim ilerde sen de o duruma dusme cunku karsindaki gercekten bunu yapabilecek bir psikopat.

Ben sanırım stocholm sendromu yaşıyorum. O kadar üzülüyorum ki arayıp bağırmak istiyorum nasıl reva gördün bunları diye. Çok değersiz hissediyorum bir daha hiç mutlu olamayacakmışım gibi
Bence telde annesine bagirp birsey diyemedign icin icinde kaldi senin ama bosver zamanla gececek sen de cok mutlu olarak al intikamini ondan, boylr bir manyak mutlu oldugunu gorup sinir olur iyice zaten

Anlamayacaklarını biliyorum ama ben bu insana 1 yıl sevgilim dedim 7/24 vakit geçirdim o kadar çok üzülüyorum ki

Kadının dediklerini duyduktan sonra o anlık şokla bir şey diyemedim. Sonrasında arayıp demek istedim ama annem daha fazla o insanlsrla muhattap olmamı istemedi

Değil tabii ki ben sadece psikolojik olarak sorun yaşıyorum hayatımdan çıkarmak çok zor geliyor buna karşılık karşımdaki hayatıma girmek için de bir şey yapmıyor ben daha da hırs yapıyorum üzülüyorum bu yaşananları hakettim mi diye
Ya abartma 1 yil sevgilim dediysen ne olmus, 5 cocukla ortada kalmis gib davranma, 1 yil dedigin nedir su acidan bak insanlari taniman ve kendine deger vermen icin alman gereken bir ders bu da, hayatta basina gelen hersey sana birseyler katar ve seni sen yapar....en sinir oldugum sey ben bu ilskiye emek verdim yillarimi verdin alt tarafi sevgiliydin ve olmadi ne var bunda insanlar hayatta ne hayal kirikliklari yasiyor, sevgili nedir tanimadigin bir insan, insanlari kendi anne babasi, kardesi cok buyuk hayal kirikligina ugratiyor yari yolda birakiyor siliyor yine de su sevgilisinden ayrilan genc kizlarimz kadar yikilmiyor....misal ben abisi , butun cocuklugum, herseyim dedigim insan tarafindan hic hak etmedigim bir muamele gordum ve hayatimdan cikardim simdi ben ne yapayim oturup ben ona 25 yilimi verdim doye yil hesabimi yapayim....hepsini gecin insanlar evlatlarini kaybediyor yine de hayata devam ediyor...kendinize gelin evinizden cenaze cikms gibi davranmayi birakip hayatiniza bakin

Nasıl başlasam bilmiyorum. İlişki içindeyken de buraya yazmayı çok istedim çünkü ayrılmak için cesaretim yoktu ama ilişki hep bir şekilde devam etti. Ben 21 yaşındayım o 23 yaşında. İlk tanışırken sevgili olduktan sonraki 2 3 ayher şey çok güzeldi. Ancak bir süre sonra her gün kavga bana hakaretler küfürler yol ortasında beni tutup sarsmalar selam verdiklerimi dahi kıskanıp beni suçlamalar başladı. Ailesinin içinde sorunlar vardı annesi babasını aldatmış bu olayı öğrendikten sonra çok daha fazla sinirli olduğunu falan söyleyip sanırım bu olayı da kullanarak ne zaman ayrılmaya kalksam beni bir şekilde ikna etti ve ilişkimiz 1 yıl 5 gün sonra bitti. Ama nasıl bitti ?
Her günkü kavgalarımızdan birini ediyorduk. Televizyon izlerken mesajlaşıyorduk ve bir adama çok sinir olduğumu söyledim tvdeki. Bana çok fena kızdı bir adamdan ona nasıl bahsedebilirmişim. Özür dilememi söyledi ben de sinirlenip özür dilerim o kadar istersen yazdım çok sinirlendi aradım ben de bana bağırmaya başladı ben de sessiz olmasını annesinin ablasının duyarsa bağırışmanın büyüyeceğinisöyledim. Bağırmaya devam etti ve yüzüne kapadım. Ben kapandıktan sonra annesi beni arayıp bana " şerefin varsa oğlumun peşini bırak sen şerefsizsin *rospuu *rospuu " diye bağırmaya başladı ben o sırada hala " hanımfendi bir durur musunuz anlatayım siz bilmiyorsunuz" falan diyr anlatmaya çalışıyorum ama kadın bas bas bağırıyor bana en sonunda dayanamayıp kapadım amahayatımda böyle sözleri kendi çevremden duymadığımdan şok içinde kaldım bir süre ve sevgilime yazdım " Bu ne demek oluyor şimdi o kadın bana nasıl bunları diyebiliyor nasıl izin verdin" falan yazdım engelledim. Yaşadıklarımı annem arkadailarım biliyorlar ve hepsi çok mutlu oldular bu olayla o psikoğatı hayatından çıkar diye annem de çok kızdı nasıl insanlar bunlar bak hayatını mahvedeceklerdi diye. İlişkimiz kesinlikle bitti ama 3 4 gün sonra okul açılacak ve ondan bir hareket görürsem yumuşayacağımdan çok korkuyorum. Yazdıklarınızı okuyup soğumak ileride çok daha iyi biriyle olup mutlu olacağıma dair umut etmek istiyorum. Okuduğunuz için teşekkür ederim

Ekleme :Çok üzgünüm dün okulumun olduğu şehre geldim ben gelene kadar bana hep mesajlar attı nerdesin geldin mi napıyorsun falan diye ( annesinin dedikleri ile ilgili hiçbir özür vs yok yazdıklarında sanki sadece siniri geçmiştir gelince düzelir tarzında yazıyordu) üstüne bir de otobüsle geliyorsan ve bana haber vermiyorsan geldiğinde ben bitiricem emin ol falan diye yazınca sinirlendim ve artık annesinin dediklerini unutmadığımı bir daha asla onu istemediğimi yüzsüz gibi hala ben bırakırım diyip de annesinin dediklerinden utanmadığını yazdım. Benim mesajımdan sonra bıraktı mesaj atmayı ama ben şehrin etkisiyle sanırım öyle üzülüyorum ki dünden beri aramamak için zor duruyorum arayıp da annenin dediklerini bana nasıl dedirttin bir özür dilemedin seni hiç mi tanımanışım diye bağırnak istiyorum kendimi çok zor tutuyorum. Okulda da illa göreceğim gördüğümde veya yanıma geldiğinde nasıl davranmalıyım, içimdekileri söylemeli miyim yoksa bitti gitti tarzında umursamaz mı olmalıyım ?
Bir özür ile tekrar barışcak mısınız yani derdiniz sadece basit bir af dilemesi mi ?
Yapmayın Allahaşkına, yol yakınken kurtulun şu psikopattan ve hadsiz terbiyesiz annesinden.Yoksa ilerde daha çok üzülür,pişman olursunuz da iş işten çoktan geçer.

Bir maço erkek kötü oğlan aşkı var genç kızlarda anlamadım gitti. Güçlü, seksi, çekici mi görünüyorlar size. Elini masaya vuruyor olması ya da sizi sokakta hırpalaması mı daha bi tutkulu erkek hissi veriyor. Belki de size karışılıp yönetilmeyi seviyorsunuz. Her ne olursa olsun güçlü ve adam gibi adam kendin fiziksel ve duygusal olarak farklı yaradılıştaki kadına el kaldırmaz, psikolojik siddet uygulamaz, hakaret etmez, kadın çalışıp getirsin para bir yandan da çocukları evi geçindirsin diye bakmaz ( genel olarak sıralıyorum), bencil olmaz, iftira atmaz, ezmez-ezdirmez. Sanmaki bu adam seni koruyup kollar güzel güzel bakar!
Yazarsın üç gün sonra buraya ağzımı yüzümü kırdı bir de iftira attı bana. Tüm çevreme rezil etti beni. Kendime güvenim yeni insanlar tanıyacak cesaretim yok diye. İlla öyle mi olması lazım aklının başına gelmesi için.
Anıların mı depreşti şehri görünce? Git kendine yeni anılar yarat arkadaşlarınla ailenle doldur anılarını. Daha iyi insanlar seç.

Siz barışırsınız Bence öyle anlaşılıyor yazdiklarinizdan
Daha sevgiliyken bunu yapan evlenince ne yapmaz
Ben de bu katıl ruhlu adamları nasıl bulup evleniyorlar hiç mi belli etmiyor bu adamlar kendilerini diyordum cevabımı almış oldum

Ya bu forum cidden bu ülke kadinlarinin zekasi hakkinda sorgulama yapmama neden oluyor. Dalga mi geciyosun. Sosyal deney mi yapiyosun tepkileri olcmek icin.bu nasil bir onursuzluktur ya. O kadina soyleyecegin tek sey sana o.pu derken kisi kendinden bilir isi olmaliydi. Kendi yaptigini herkes yapiyor saniyor cunku. Koca diye kendinizi onurunuzu haysiyetinizi bu kadar ayaklar altina almayin ya. Azcik onurlu olun Allah askina. Sizler yuzunden bu ulkede erkek siddeti kadin cinayeti bitmiyor. Sana bu laflari eden ve bunlarin edilmesine izin veren insanlari hayatinda tutacak kadar deger vermiyorsan kendine dovulmeyi de hakarete ugramayi da hak ediyorsun demektir kusura bakma. Bu tarz kadinlara istesem de yumusak sefkatli bir dille yazamiyorum. Cunku sizi kafaniza vura vura kendinize getirmek istiyorum. Bile bile hayatinizin içine etmeyin diye😠

Evet uzuleceksin ama inan onsuz o kadar mutlu olacaksin ki, hayat gerckten cok guzel boyle bir psikopatla heba etmeye degmez...sana deger veren merhametli saygili biri olsun hayatinda, o zamana kadar da yalnizligin arkadaslarinla gezip tozmanin tadini cikar...daha 2 gun once haberlerde emine bulut vakasiyla yuregimiz parcalandi, gozunu seveyim ilerde sen de o duruma dusme cunku karsindaki gercekten bunu yapabilecek bir psikopat.
Ya abartma 1 yil sevgilim dediysen ne olmus, 5 cocukla ortada kalmis gib davranma, 1 yil dedigin nedir su acidan bak insanlari taniman ve kendine deger vermen icin alman gereken bir ders bu da, hayatta basina gelen hersey sana birseyler katar ve seni sen yapar....en sinir oldugum sey ben bu ilskiye emek verdim yillarimi verdin alt tarafi sevgiliydin ve olmadi ne var bunda insanlar hayatta ne hayal kirikliklari yasiyor, sevgili nedir tanimadigin bir insan, insanlari kendi anne babasi, kardesi cok buyuk hayal kirikligina ugratiyor yari yolda birakiyor siliyor yine de su sevgilisinden ayrilan genc kizlarimz kadar yikilmiyor....misal ben abisi , butun cocuklugum, herseyim dedigim insan tarafindan hic hak etmedigim bir muamele gordum ve hayatimdan cikardim simdi ben ne yapayim oturup ben ona 25 yilimi verdim doye yil hesabimi yapayim....hepsini gecin insanlar evlatlarini kaybediyor yine de hayata devam ediyor...kendinize gelin evinizden cenaze cikms gibi davranmayi birakip hayatiniza bakin
Şu anda içinde olduğum için algılayamıyorum en büyük üzüntü buymuş gibi geliyor ama bu da geçecek inşallah burada yazılanları okudukça kendime geliyorum. Onla mutlu olamayacağımı da biliyorum ama bazı zamanlar duygusallalıp üzülüyorum yazdıklarınız için teşekkür ederim

O çocuğun kanı bozuk annesine çekmiş hani bir söz var ya katranı kaynatsan olur mu şeker cinsini sevdiğim cinsine çeker. Aşağılık kompleksi var o çocukta o ayrıca.
Ne hayal ediyorsun ki böyle biriyle devam edip evlenip birde bundan çocuk yapmayı hayatını iyice zindan etmeyi falan mı ? Onunla olursan asla mutlu olamayacaksın bir gün gülsen bir gün ağlayacaksın emin ol evlenince ailenle bile gorusmene izin vermicek çok iyi tanırım bunların cinsini.
Ama sen şer sandığın olayın içinde ki hayrı göremiyorsun ondan ayrıldın ve özgürsün emin ol üzüntü her şey zamanla gecicek önünde daha güzel bir hayat var hayatını yaşa.

Kadın sana or*spu demiş sen hala neyin peşindesin? Ben olsam o kadını dava bile ederdim. O laf yenilecek yutulacak bir laf değil. Bildiğin namusuna şerefine laf etmiş ve sen susmuşsun?

bu genç kızlar neyin kafasını yaşıyor hic anlamıyorum ne yiyip ne içiyorlar.aklini başına al arama , sorma ,mesaj atma kendine değer ver biraz genceciksin önüne neler cikar,sen düzeltemezsin bunu anla gozyasina yazik sevginin belirtisi kiskanmak kisitlamak degildir ah bunu bir anlasak

Nasıl başlasam bilmiyorum. İlişki içindeyken de buraya yazmayı çok istedim çünkü ayrılmak için cesaretim yoktu ama ilişki hep bir şekilde devam etti. Ben 21 yaşındayım o 23 yaşında. İlk tanışırken sevgili olduktan sonraki 2 3 ayher şey çok güzeldi. Ancak bir süre sonra her gün kavga bana hakaretler küfürler yol ortasında beni tutup sarsmalar selam verdiklerimi dahi kıskanıp beni suçlamalar başladı. Ailesinin içinde sorunlar vardı annesi babasını aldatmış bu olayı öğrendikten sonra çok daha fazla sinirli olduğunu falan söyleyip sanırım bu olayı da kullanarak ne zaman ayrılmaya kalksam beni bir şekilde ikna etti ve ilişkimiz 1 yıl 5 gün sonra bitti. Ama nasıl bitti ?
Her günkü kavgalarımızdan birini ediyorduk. Televizyon izlerken mesajlaşıyorduk ve bir adama çok sinir olduğumu söyledim tvdeki. Bana çok fena kızdı bir adamdan ona nasıl bahsedebilirmişim. Özür dilememi söyledi ben de sinirlenip özür dilerim o kadar istersen yazdım çok sinirlendi aradım ben de bana bağırmaya başladı ben de sessiz olmasını annesinin ablasının duyarsa bağırışmanın büyüyeceğinisöyledim. Bağırmaya devam etti ve yüzüne kapadım. Ben kapandıktan sonra annesi beni arayıp bana " şerefin varsa oğlumun peşini bırak sen şerefsizsin *rospuu *rospuu " diye bağırmaya başladı ben o sırada hala " hanımfendi bir durur musunuz anlatayım siz bilmiyorsunuz" falan diyr anlatmaya çalışıyorum ama kadın bas bas bağırıyor bana en sonunda dayanamayıp kapadım amahayatımda böyle sözleri kendi çevremden duymadığımdan şok içinde kaldım bir süre ve sevgilime yazdım " Bu ne demek oluyor şimdi o kadın bana nasıl bunları diyebiliyor nasıl izin verdin" falan yazdım engelledim. Yaşadıklarımı annem arkadailarım biliyorlar ve hepsi çok mutlu oldular bu olayla o psikoğatı hayatından çıkar diye annem de çok kızdı nasıl insanlar bunlar bak hayatını mahvedeceklerdi diye. İlişkimiz kesinlikle bitti ama 3 4 gün sonra okul açılacak ve ondan bir hareket görürsem yumuşayacağımdan çok korkuyorum. Yazdıklarınızı okuyup soğumak ileride çok daha iyi biriyle olup mutlu olacağıma dair umut etmek istiyorum. Okuduğunuz için teşekkür ederim

Ekleme :Çok üzgünüm dün okulumun olduğu şehre geldim ben gelene kadar bana hep mesajlar attı nerdesin geldin mi napıyorsun falan diye ( annesinin dedikleri ile ilgili hiçbir özür vs yok yazdıklarında sanki sadece siniri geçmiştir gelince düzelir tarzında yazıyordu) üstüne bir de otobüsle geliyorsan ve bana haber vermiyorsan geldiğinde ben bitiricem emin ol falan diye yazınca sinirlendim ve artık annesinin dediklerini unutmadığımı bir daha asla onu istemediğimi yüzsüz gibi hala ben bırakırım diyip de annesinin dediklerinden utanmadığını yazdım. Benim mesajımdan sonra bıraktı mesaj atmayı ama ben şehrin etkisiyle sanırım öyle üzülüyorum ki dünden beri aramamak için zor duruyorum arayıp da annenin dediklerini bana nasıl dedirttin bir özür dilemedin seni hiç mi tanımanışım diye bağırnak istiyorum kendimi çok zor tutuyorum. Okulda da illa göreceğim gördüğümde veya yanıma geldiğinde nasıl davranmalıyım, içimdekileri söylemeli miyim yoksa bitti gitti tarzında umursamaz mı olmalıyım ?
Allah askina haber izlemiyor musun sen sana daha simdiden bunu yapan.sevgili ve annesi.ilerde.neler.yapar.bir dusun istersen
.sen bu kafayla gidersen ( onu gorunce kanabilirim mantigiyla) uzgunum ama sonun o kadin cinayetleri olur boyle pis.serefsizleri atin hayatinizdan ya. Kendinize.deger verin merkezde siz olun lutfen ya. Ben kocama bile tolerans gostermiyorum artik sevgili kim ya

yahu aklin varsa yumusamazsin. bukadar hakaret eden adamdan ne koy okur ne kasaba. derslerine odaklan. hayata odaklan. gordugunde konusma bile. gencecik bir kizsin kendine yazik etme.

kendini bu kadar mı sevmiyorsun?

neden bu insanları kendinden üstün görüyorsun? şehrin etkisiyle özlüyorum demek ne demek biliyor musun? ben bu şehirde onsuz bir hiçim. bana istediği hakareti etsinler yeter ki yalnız kalmayayım demektir. kendini tedavi et. lütfen.

Back
X