Bunlari hicbir erkekte bulamayacak miyim artik?

Summer-girl

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
23 Aralık 2018
4.833
12.046
138
Gecen gun bir konu acmistim 2 senedir arkadas oldugum bir insanin ilginc bir sekilde israrla ara ara kendini hatirlatmasi fakat daha somut bir adim atmamasiyla ilgili olarak. Hoslaniyordur diyenler oldu ama bir art niyetin oldugunu tam 2 senedir hissediyordum ben.

Dun yakinimda olan bir arkadasina gelmis ve gecenin yarisinda "Gecelikle mi dolasiyorsun hep boyle?" diye bir mesaj atti. Ben sok tabii. Oyle bir sey mumkun degil cunku gecelik giymem. Anlamadigimi belirtince o zaman ayni apartmanda baskasini gormus olabilecegini yazdi. Daha sonra ileri giderek cok fena oldugunu, sertlestigini falan acik acik yazdi. Neye ugradigimi sasirdim ve hicbir sey yazamadim.

Cok ofkeliyim. Boyle bir muhabbete meyil verecek herhangi bir tavir sergilemesem de hislerime ragmen boyle bir adami 2 koca sene hayatimda tuttugum icin igreniyorum kendimden.

Nasil olur ya? Naberden oteye gitmeyen bir muhabbetin olan bir insani/arkadasini boyle bir muhabbetin icine nasil cekersin? Bu ne cesaret? Bu ne terbiyesizlik? Bu ne yavsaklik?

Edep? Haya? Neredeler bunlar ve ben bunlari hicbir erkekte bulamayacak miyim artik?

Edit: Upuzun bir mesaj yazarak engelledim her yerden.

Son düzenleme:
Keşke o an sessiz kalmayıp bunları ve daha fazlasını ona söyleyip tamamen hayatınızdan çıkarsaydınız.

Bence kendinde değildi. Öyle bile olsa doğduğuna pişman et pisliği.

Cevap veremedim yazmışsın ya keşke buraya yazdıklarını ona yazsaydın ve sertleşen yerini eline veririm bir daha bana böyle şeyler yazamazsın diye de ekleseydin.Seviyesiz olan insana kendi seviyesinden cevap vereceksin ki anlasın.

Erkekleri genellemek yanlış.İlla önüne düzgün insanlar çıkacaktır.Allah düzgün görünen seviyesizlerden korusun.

İki senelik belirsizlikte böylece sonlanmış oldu. Yalnız, bu kadar iğrenç olmasaymis iyimis. O an sustuysaniz, bir daha sakin tepki vereceğim diye iletişime geçmeyin. Engelleyin her yerden, ne hali varsa görsün terbiyesiz.

Oha
Terbiyesiz pislik
Gerekeni yapip dogduguna pisman etmissindir insallah
Keşke o an sessiz kalmayıp bunları ve daha fazlasını ona söyleyip tamamen hayatınızdan çıkarsaydınız.
Bence kendinde değildi. Öyle bile olsa doğduğuna pişman et pisliği.

Uzun bir mesaj yazarak engelledim kendisini.

Bulursun neden bulamayasın.
Sadece önsezilerine güvenip bir daha art niyeti olduğunu hissettiğin kişiyi 2 sene hayatında tutmazsın.
Çevrenizdeki kötü tohumları elerseniz çok da güzel örnekler bulursunuz.

Hislerimde yaniliyor olabilir miyim diye 2 senedir hayatimda barindirdim.

Cok uzgunum yasadiklarim icin.

Belirsizlik sonlandi ama canim cok yandi.

biz Kadınlar erkek arkadaşı olarak görsek hatta kanka bile yapsak maalesef erkeklerin çoğu olaya o gözle bakmıyor alttan alta yavşıyor içleri bozukta ondan benim de bekarken çok oldu arkadaş kanka vs erkek gibi bir yapıya sahibim ciddi mesafeli öyle olduğum halde değişik cıvımalar falan çoğunla baktım olayın boyutu karşı taraf suistimal etmeye başlıyor muhabbeti kesiyordum çok terbiyesizlik etmiş siz ne kadar ciddi mesafeli dursanız da onun düşünce bozuk olduğu için böyle saçma sapan iğrenç pozisyona sokmuş kendini iyi yapmışsınız ,fakat geçmişte benzer durumları çoğu erkek arkadaşımdan yaşamış olan biri olarak üzgünüm öyle aradığımız gibi normal erkek arkadaşı yok bulamazsınız çünkü akılları başka yerde çalışıyor

Gecen gun aklima sen gelmistin kuzum ya ne yapti acaba demistim cok sinirlendim

Garip bir ruh halindeyim ama olayi dramatize etmeyecek kadar da gucluyum.

Iyi olan tek sey, belirsizlik ortadan kalkti. Yasanan diger seyler insana olan inancimi zedelese de yapacak bir sey yok. Hayat beni ogrendiklerimle olgunlastirmaya devam ediyor ve daha da edecek gibi duruyor.

Pislik herifffff
Ben de hoşlanıyor sizden şeklinde yorum yapmıştım önceki konunuzda ama meğerse sapığın tekiymiş.

Hayır utanmadan milleti dikizlediğini de söylüyor yani. Hay evlerden ırak.

ben senin kadinlara ilgin oldugunu dusunmemistim hep daha farkli tercihlerin oldugu gibi bir izlenime kapilmistim sasirdim acikcasi ama benim sana ilgim yok gule gule de gec. inan bana edecegin kufirden daha cok koyar. omru boyunca disunur durur.

Baştan ne mal olduğunu göstermiş buna şükredin. İş işten geçip öyle anlasaydın daha kötü olurdu. Kötü şeyler yaşasaydın psikolojisinden hiç kurtulamazdınız. Ucuz kurtulmuşsunuz geçmiş olsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…