Bunlari hicbir erkekte bulamayacak miyim artik?

Bence gecelikle gordugu kimse yoktu size yem atmis bana kalirsa.. en duzgun dedigin erkekler bile boyle hayvanlasabiliyor. Daha evlenmeden once univ zamani komsunun oglu da bana yurumustu onun annesiyle annem bi yere.gtmisti evde tek oldugumu biliyordu liseden de arkadas gibiydik cok konusmasakta bana evde teksin ya gelim mi dedi cinselligi ima eden bir ifade kullandi tersleyince daua da selam veremez oldu smdi nadir selam verir. Ama acik acik sertlestim yazmasi tuhaf sevgilim bile o ifadeyi kulllanmamisken arkadas olarak gordugum biri kullansa sanirim bende ne yazacagim ilk basta dusunemem.ama.sonrasinda engellediysem.engeli kaldirir icimi.kusar yeniden engellerim.

Gecelik bile giymiyon komple cıbıldak dolanıyon adam sertleşincede vauww

Yani erkeğinde kadınlarında farklı farklı beklentileri var ama herkeside aynı kefeye koymamak lazım tabi.

Yani kimse kimseye bi çıkarı,beklentisi olmasa yaklaşmıyor zaten buda böyle bi tipmiş demek ki.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…