Bunları söylerken çok utanıyorum ama yardım edin...

Seni sevmiyor seven adam kiyamaz sevdigine vurmaya.problemli bir adam..neyini affediyorsun ya.kendine gel.

Asil problemli olan sensin..

Dayak yemek hoşuna gidiyor belli ki yine dibinde bitiyorsun..

Seviyormuş bilmem neymiş... Annen baban bir fiske vursa "sizden nefret ediyorum" diye üç gün eve girmek istemezsin. Elin oğlu dayak atinca seviyorum oluyor.

Utanmalisin zaten kendini bu kadar küçük dusurdugun için ve hala buna izin verdigin için..

Suanda harbiden yasinizi ben merak ettim? Bu ne ya Alllaaaaaaahimmmmm sen sabirr ver okudukca sinir oluyorum.

Fakülte yazmışsın ama bunları liseli çocuklar bile yapmaz. Allah ikinize de akıl fikir versin inşallah. .

bırakamıyorsan dayakları yiyip yiyip oturacaksın nasıl yardımcı olabiliriz..birde üniversite öğrencisisiniz evcilik sanıyorsunuz dimi flördü..adam tekme atıyor ellerini kızartıyor iki tokat atıyor sonra sarılıyor..Allahım çakma bir Uruguay Paraguay dizisi izler gibi ..yazık çok yazık.

Affetmek mi???
Seni ilerde bu kafayla öldürür bile , sen hiç haber izlemiyor musun? Bu kişi sana hiç değer vermiyor, verseydi ailen gibi olurdu... Adam mı yok başka , unutamam diye düşünme inan ki daha iyisi seni el üstünde tutacak biri çıkar. Böyle insanları asla affetmeyin! En büyük kötülüğü siz kendinize yapıyorsunuz asıl. Batsın sevgisi herşeyi, sevmek değil ki bu, sen sevmek nedir öğrenememişsin henüz. Dik dur güçlü dur boyun eğme eyvallah de çek git...

Bu
Şimdiden dayak? Affedilebilitesi yok kalmış ki ilerde neler yapar. Dünyada bitek o mu var arkadaşım lütfen yoluna bak kendinden değerli bişey yok hayatta kaybeden kendi olur.
Bunları anlamam için daha ne olması gerekiyor nasıl bırakıcam yapıcam bende bilmiyorum

sen bu çocuğu polise vereceğine hala görüşüyormusun.. bravo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…