Bunları söylerken çok utanıyorum ama yardım edin...

o bi daha özür dileyecek sen bi daha affedeceksin o yine sana hakaret edip seni tartaklıcak. Aklın varsa dön... çünkü hiç bişey senden daha değerli değil. Şimdi sana sevgiliyken el kaldıran adam ilerde ne yapr onu düşün.

okulu bırak sen,anan baban boşuna yatırım yapıyor sana.

canını haysiyetini gururunu bu kadar hafife aldığın için olmasın bırakamama nedenin? Baban annen sana bir fiske vurmaya kıyamazken sen hala bırakamıyorum bu çocuğu diyorsun. Bu kadarmı onursuzsun? Birde şu kırmızılara bak düşün..

yaptığım hataları bir daha yaparsam öldürürüm seni diyor yemin ederim diyor ben ise yapmaz diyorum

Aferin kızım, aferin sana. Senin zaten bir değerin yok, annen baban elin adamı gelsin seni dövsün, tehdit etsin diye büyüttüler, o kadar emek harcadılar sana. Aman sakın sevgilini kızdıracak şeyler yapma, o çok seviyor seni, napıyorsa sevgisinden yapıyor öküz.

Sen bu kafayla devam et, ama dayağı yiyince, tehditler alıca şikayet etme sakın.

yaptığım hataları bir daha yaparsam öldürürüm seni diyor yemin ederim diyor ben ise yapmaz diyorum

Adam seni ölümle tehdit ediyor ..
Okur yazar bir genç bayan olarak bu sen de ne düşündürüyor??
Hiç mi haber izlemiyorsun ..
Seni ödürmekten bahseden birini nasıl seviryorsun hala
Adamın seni yaralamasını mı bekliyorsun ne bekliyorsun ki sen bu ilişkiden

var ya biz boşuna yırtıyoruz kendimizi, yok kadın hakları, yok şiddete hayır falan falan.. yiyin dayağınızı oturun, bir de soruyor neden bırakamıyorum diye.. henüz ölmedin ondandır..
Şiddet middet hak getire. Benim elime alıp evire çevire dövesim var böyle beyinleri..

Yukarda herkes onca şey yazmış, dinlemeden bir de baskı görüyorum diye hala anlatıyorsun!

Tek tek, her yorumu tek tek oku bir zahmet!

Senin çaren kendinde!

seni ne zaman öldürcek merak içersindeyim
yazık yazık..

kusura bakma canım ama dışarıdan bakan biri sana müstehak bunlar der.
ne diye hala affettim diyosun
hala sevdiğinden eminim diyosun
seven insan böyle bişey yapmaz emin ol

Yarın,öbürgün Televizyonlar da Yaralandığın,yada öldürüldüğün haberini duyarız.Gazetelerde Manşetini Okur Vah,Vah,Vah Çeker Geçeriz! Senin Canın Tehlikede bir manyağı başına bela etmişsin..Sevgilinden yediğin ilk şiddet değildir....

Şaka mı bu 21 yaşındasın adam seni dövüyor öldürürüm diyor sen de yapmaz diyorsun. Haber filan da mı seyretmiyorsun bu ülkede insan öldürmek hele ki kadın öldürmek ne kadar kolay haberin yok mu adam sevgilisinin başını kesip gitar kutusuna koydu hiç mi duymadın çok değil 1 hafta müge anlı seyret bari çünkü bu gidişle biz annen ve babanı orada seyredecez

aynısı aklıma geldi benimde kuzum
bu nasıl bir değersizliktir..
şimdi birazdan üniversite öğrencisi medeniyetiyle çağdaş sanat dersi verir burda bir de bizi cahil yerine koyar....ama ne fayda...böyle kızları gördüğümde zopaynan dövesim geliyor Allahıma..nasılsa biri dövüyor ağzına küreğnen birde ben vursam çok mu Allasen.

var ya biz boşuna yırtıyoruz kendimizi, yok kadın hakları, yok şiddete hayır falan falan.. yiyin dayağınızı oturun, bir de soruyor neden bırakamıyorum diye.. henüz ölmedin ondandır..

Türk filminde saniyorlar kendini..
Koca üniversite konuşuyordur simdi büyük asklarini..

Şiddet uygulayan adam yapmam dese de inanma ilk sinirlendiğini ana bakar. Ayrıca pskologlar da belirtiyor, normal kıskançlıkla, patolojik hastalık olan kıskançlığı karıştırmayın diye. Kıskanıyor ayy beni seviyor kadınlarından olma gözünü seveyim. Hiç alakası yok. Seven adam sana vurmayı bırak senin ağlamana dayanamaz.
Sen ağlama diye tek kelime kötü söz edemez. Kavgalarda sinirlenince basar gider uzağa sakinleşir gelir sana kötü söz söylememek için seni dö-ve-mez!
Okıskanıyor demek ki seviyor lafı yüzünden kaç kıskançlık cinayetinde kadın öldü.
Bu adam seni sevmiyor! Bu adamın psikolojik sorunları var ve asla düzelmez. Bir hafta sonra değil belki ama bir sene sonra yine döver yine söver yine ağlatır seni. Kendine gençliğine yazık yapma!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…