• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bunları söylerken çok utanıyorum ama yardım edin...

seninle gerçekten ilgilenen, gece iyi geceler mesajı, sabah günaydın mesajı atan, zor günlerinde yanında ve sana destek olan, seni dinleyen-anlayan, özel günleri romantik el ele kutlayabildiğin anlayışlı, şık ve karizmatik bir adamla geleceğini kurmak varken... yazık!

13 sayfadır yazdığın cevaplara bakıyorum 'hakediyorsun' diyorum .

adam 2 gün sonra senden özür dilese geri dönse hemen affedeceksin bu belli bir şey neden o zaman konu açtın ki burda insanların sinirini bozdun :stop:

hala aşktan sevgiden kıskançlıktan bahsediyorsun bence de kendinden Utanmalısın :KK12::KK12:

tamamını okumaya bile tahammül edemedim. o kadar mı vahim durumda gençliğimiz artık. Sana acımam anana babana acıyorum.
Seviyorsa dövebilir, tekmeleyebilir hatta öldürebilir. Gazetelerde 2. sayfa haberlerine çıkma ihtimalin çok yüksek.

Daha önce de anlatmıştım sevgilimle sorunlarımızı aramız uzun zamandır iyi değil.. özellikle son zamanlarda daha kötü ben gerçekten hasta olduğunu düşünüyorum artık kıskançlık falan değil yaptıkları.. Bundan iki hafta önce kendisi beni bıraktı hataları olmasına ragmen durduk yere. Bende ayrılınca ikimizin ortak arkadaşı olan birine neden ayrıldığımızı söyledim konuşurken oda söylediğimi duymuş.. Okulda herkesin içinde ben eve giderken yanıma geldi üzerime yürüdü beni kolumdan tuttu gelmem için çok zorladı herkes bize bakıyordu çok utandım buda yetmedi boynumu falan sıktı kafamı beni hırpaladı küfür etti herkesin içinde :KK43: sonra zorla götürdü beni okuldan çıkıp sessiz bir yere gittik ıssızdı orası bana orda tokat attı ilk defa..çok utanıyorum bunları yazarken bana kızmayın ne olur.. iki defa sert bi şekilde tokat attı yüzüme beni itti boğazımı sıkmaya çalıştı sonra ellerime vurdu ellerim kıp kırmızı oldu ben orda ağlarken korkmuş bi şekilde bana bunları yaptı..ondan sonra ben ordan gitmeye çalıştım bırakmadı böyle gitmee dedi ama yaşadığım korkuyu anlatamam..sarıldı ben sevdiğim kıskandığım için yaptım diye gitmeme izin vermedi ama gittim ondan sonra çok aradı çok yalvardı söz verdi bir daha olmayacağı için bende affettim..onun sevdiğinden eminim ama hareketleri normal değil biliyorum sinirleinince kendine hakim olamıyor çok kötü hakaretler ediyor üstüme yürüyor ve sonunda şiddette uyguladı bu nasıl sevgi bilmiyorum kendimi tanıyamıyorum nasıl affediyorum diyorum kendime ve utanıyorum.. bugün ise okulda en yakın kız arkadaşımın sevgilisi mesaj atmış bana bu o çocuğu hiç sevmiyor nefret ediyor çocuk çok efendi zararrsız biri..çocuk arkadaşımdan numaramı almış olurda ona ulaşamazsa bana ulaşır diye..benim haberim yoktu mesajı gördü resmini gördü delirdi bu çocuğa ne zaman numaranı verdin diye..benim suçum yokken yine üstüme yürüdü tekme attı bana sınıfta kimse yoktu çantamı kitabımı herşeyimi fırlattı bana..bi daha karşıma çıkma dedi yeter bıktım senin şeylerinden dedi ve gitti... ben vermemiştim numaramı ve arkadaşıma da sevmiyorum senin sevgilini demiş ağır konuşmuş şimdi arkadaşım ile de aram bozuldu hiç bir suçum yokken..lütfen bana bir akıl verin ben neden bırakamıyorum bu çocuğu bırakamıyorsam ne yapmam gerekiyor bunları yaşamak istemiyorum artık ben ailemde görmedim böyle şeyler...
birakamiyorsan katlanacaksin, yapacak bsy yok.. tedavi ederim dersen o ayri.. adam kendini gizlemiyo ki, acikca ortada hersey.. evli olup ayrilmayi goze alamayanlari anlarim, cok zor cunku.. ama sizin derdiniz nedir, anlayamiyorum? bu tarz seyleri okuyup bir de israrla devam edisinizi gordukce; biz bosa ayrildik galiba diyorum..

Ay sen üniversitw öğrencisi misin yemin ediyorum lise veya ortaokul sandım

İsterse yüksek lisans yapsın üstüne de doktorasını versin değişen bir şey olmaz.
Kızcağız doğruyu yanlışı ayırt edemiyor tedaviye ihtiyacı var.

Klişe olacak ama psikiyatrların deyimiyle bir psikopatın hasta ettiği bir hasta kendisi.

Anne babası ne düşünür acaba? Hiç mi fark etmezler kızlarında ki değişik ruh halini?

şimdiden tokat atan..daha şimdiden boğazı sıkmaya başlayan..ilerisini düşünemiyorum..ilerde daha beter şeylerle karşılaşırsın..görüyoruz tv lerde..bıçaklama..sevgilin hasta..sizdede başlangıcı diye düşünüyorum..böyle canileri nasıl sevebiliyorsunuz..bunun affı mı olur..:KK53:

Allah akıl versin nedeyim... Dayagını ye otur nasıl olsa sevgisinden dövüyor diye kendini avut....
Şunu da eklemeden yapamıyacagım... Kıskanıyor sevgisinden,tartaklıyor sevgisinden,psikolojik baskı yapıyor sevgisinden diyen kızlara agzına kürekle iki tane benimde vurasım geliyor...
Elin adamının dövmesi hoşlarına gidiyor, ailesinden birisi tartaklasa dünyada onlardan kötüsü olmaz...

adam hakli, ben hakim olsam boyle onume gelen dosyada ceza bile vermem senin bu sevgiline
sen bi guzel kaisniyorsun oda bi guzel kasiyor kesinlikle bi suçu yok seni doverken tekmelerken ..

biz evli olana hayatini kurtar diyoruz sen diyorsun sevgilim
erkek kitligi var sanki,sakin ayrilmaa bu çocukdan
seni dovmeye devam etsinde akillan biraz ..

Daha önce de anlatmıştım sevgilimle sorunlarımızı aramız uzun zamandır iyi değil.. özellikle son zamanlarda daha kötü ben gerçekten hasta olduğunu düşünüyorum artık kıskançlık falan değil yaptıkları.. Bundan iki hafta önce kendisi beni bıraktı hataları olmasına ragmen durduk yere. Bende ayrılınca ikimizin ortak arkadaşı olan birine neden ayrıldığımızı söyledim konuşurken oda söylediğimi duymuş.. Okulda herkesin içinde ben eve giderken yanıma geldi üzerime yürüdü beni kolumdan tuttu gelmem için çok zorladı herkes bize bakıyordu çok utandım buda yetmedi boynumu falan sıktı kafamı beni hırpaladı küfür etti herkesin içinde :KK43: sonra zorla götürdü beni okuldan çıkıp sessiz bir yere gittik ıssızdı orası bana orda tokat attı ilk defa..çok utanıyorum bunları yazarken bana kızmayın ne olur.. iki defa sert bi şekilde tokat attı yüzüme beni itti boğazımı sıkmaya çalıştı sonra ellerime vurdu ellerim kıp kırmızı oldu ben orda ağlarken korkmuş bi şekilde bana bunları yaptı..ondan sonra ben ordan gitmeye çalıştım bırakmadı böyle gitmee dedi ama yaşadığım korkuyu anlatamam..sarıldı ben sevdiğim kıskandığım için yaptım diye gitmeme izin vermedi ama gittim ondan sonra çok aradı çok yalvardı söz verdi bir daha olmayacağı için bende affettim..onun sevdiğinden eminim ama hareketleri normal değil biliyorum sinirleinince kendine hakim olamıyor çok kötü hakaretler ediyor üstüme yürüyor ve sonunda şiddette uyguladı bu nasıl sevgi bilmiyorum kendimi tanıyamıyorum nasıl affediyorum diyorum kendime ve utanıyorum.. bugün ise okulda en yakın kız arkadaşımın sevgilisi mesaj atmış bana bu o çocuğu hiç sevmiyor nefret ediyor çocuk çok efendi zararrsız biri..çocuk arkadaşımdan numaramı almış olurda ona ulaşamazsa bana ulaşır diye..benim haberim yoktu mesajı gördü resmini gördü delirdi bu çocuğa ne zaman numaranı verdin diye..benim suçum yokken yine üstüme yürüdü tekme attı bana sınıfta kimse yoktu çantamı kitabımı herşeyimi fırlattı bana..bi daha karşıma çıkma dedi yeter bıktım senin şeylerinden dedi ve gitti... ben vermemiştim numaramı ve arkadaşıma da sevmiyorum senin sevgilini demiş ağır konuşmuş şimdi arkadaşım ile de aram bozuldu hiç bir suçum yokken..lütfen bana bir akıl verin ben neden bırakamıyorum bu çocuğu bırakamıyorsam ne yapmam gerekiyor bunları yaşamak istemiyorum artık ben ailemde görmedim böyle şeyler...

İyi yapmışsın. Kesin sevdiğinden öyle davranmıştır sana. Yakında sevdiğinden öldürür de seni çıkarsın gazetelerin üçüncü sayfasına yine bir kadın cinayeti diye. Çok akıllıca bir iş yapmışsın tebrik ederim. Leylayla Mecnun gibisiniz hatta...

canım kardeşim çok üzüldüm yaşadıklarına
ama böyle insanlarla gezilmez evlenilmez
sana tavsiyem dua et ve kurtul ondan
yoksa başına bela olur köşe köşe arar
Allah korusun..
o yuzden en kısa zamanda bi şekilde ayrıl canım..

Son actigim konumu bi lutfen okuyun :KK57::KK57::KK57: size inanamiyorum bu denli siddet gorecek naptiniz ve nasil affettiniz herseyi gectim siddet bu ya anan babanda boyle vurdu mu hic? Baslarim askina sevgisine boyle ask mi olur bu resmen aliskanlik kopamama.

Değil tabiki..benim onu bırakmama gerek yok ki o beni bıraktı zaten dün olan olaydan sonra çünkü suçlu her zaman benim o çocuk sadece çok yakın kız arkadaşımın sevgilisi numaramı kız arkadaşım vermiş bana ulaşamazsan ona ulaş diye..o çocuğu sevmiyor ama bunda benim suçum ne o çocuk kötü birisi bile değil bana mesaj attı diye bunları yaptı bıraktı çantam kitabım paramparça mahvoldum ben şimdi ise mesaj attı bırak beni hayatına devam et uzak ol benden diye..tüm yaptıklarına rağmen üste çıkmasını beni bırakmasını gururuma yediremiyorum :KK43: daha önce de ondan önce başkasıyla çıktım diye bunu ona anlatmadım diye beni çok afedersiniz kaşar yerine koydu her hakareti etti...2. yılımız bu bizim ondan önce başkasıyla çıktığımı öğrenmeden önce herşey çok güzeldi o zamanlar aklıma geliyor çok üzülüyorum :KK43:

Senin yüzünden ban yiyeceğim zor tutuyorum kendimi.

Git, yalvar yakar affettir kendini... sonra ye dayagini otur....buraya da gelip bos yere insanların sinirlerini ziplatma.

konu sahibini ardarda dövesim her ağladığında sevesim sonra gene dövesim geliyor vallahi..

Aldatan seviyor, şiddet uygulayan seviyor, ailesine ezdiren seviyor, öldüren bile seviyor kadınlara göre.

Hatta sevmiyorum diyen bile seviyor, evden kovan seviyor, anlık sinirlenmiş oluyor, erkeklik gururuna yedirememiş oluyor, hepsinin zaten öfke kontrolü problemi var güya.

Kim sevmiyor peki? Sevmediğini nereden anlıyorsunuz?

Senin yüzünden ban yiyeceğim zor tutuyorum kendimi.

Git, yalvar yakar affettir kendini... sonra ye dayagini otur....buraya da gelip bos yere insanların sinirlerini ziplatma.
Aynen ben de yazdim yazdim sildim agir olacak diye.sinirlerim bozuldu resmen.

Ben 'Dayak ne olursa olsun affedilmemeli, Dünyanın en korkunç şeyi' insanı değilim. Ama senin yaşadığın durum Dünyanın en korkunç şeyi bir ilişkide yaşanabilecek en kötü şey. Hiç suçun olmadığı halde hakaret yiyorsun, ciddi anlamda saldırıya uğruyorsun ve bunlar olurken ağzını açıp kendini savunamıyorsun bile. Gerçekten sönün iyi değil böyle. Sevgilini her seferinde affediyorsan git işleri senden af dilemeyeceği noktaya getir, acilen darp raporu al, onu şikayet et. Durup dururken insanlara saldırmanın sonuçlarını görsün. Sende gör bakalım sen onu bu kadar sevip affederken, gerçekten haklı bir hamle yaptığında o sana nasıl tepki veriyor, belki silkinip kndine gelirsin böylelikle

Back
X