Bunlari yasamak benim sınavımmı(cok kotuyum)

size iki seçenek sunulmuş
bu adamla evlenmek
bu adamla evlenmemek

siz evlenmişsiniz ve çekiyorsunuz (bilmiyor olabilirsiniz, yalan dolanla kandırılmış olabilirsiniz hepsi mümkün)

şu anda da iki seçeneğiniz var
devam etmek
boşanmak

sınavınız olsa ne olur, kaderiniz olsa ne olur.
Allah insana cuzi irade de vermiştir.
bu tarz saçmalıkları çekip çekip "kaderim buymuş" demek korkak insan işi.
cesaretinizi toplayın.

Bende aynından bahsediyorum imtihanım mı diye sormuş evet imtihan ama katlanmak zorunda değil farklı bişey demedim zaten

Tam olarak bilmiyorum ama polisler üstünde kokain yakalamislar sanirim

Evlenmeden once uyuşturucu içtiğini söylemedi uyuşturucu içinse geç saatlerde eve gelmez gündüz içer alkol esrar kokain artık neyse eve de 2-3 bira sisesiyle gelir. Ne kadarda bir uyusturucu kullanıyor bilmiyorum

Evi ailenden birinin üzerine geçir hemen canım evlendikten sonra olduysa hak iddia edebilir eşin.

Çocuğun yokken arkana bile bakmadan kaç derim ben

Canim duzelmez bu adam.kokain den bahsediyorsun almaya gittiginde ihbar et saticida kendide yakalansin.gozu korksun.
Derhal tedavi olmali oyle biraktim demeyle birakilmaz madde bagimliigi.ac oku vagimlilarin itiraflarini para bulamayinca calmaya baslayacak
Bu adam tedavi icin amatem e yatmazsa birak bitirir seni.

Aynen katiliyorum
Onunde tercih hakkin varken ,tercihini evliligini surdurup kendine eziyet etmeye devam etmekten yana kullaniyor, sonrada kaderim buymus diyor .
Allah akil vermis,bosan kurtul ,kendine yeni bir yol ciz,cocugun yok daha ne ugrasiyorsun...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…