Bunlari yasamak benim sınavımmı(cok kotuyum)

Düzelir düzelir bekleyin. Hatta bu arada bir de çocuk yapın evliliğiniz kurtulur.

ÜSTÜNE suçlu güçlü rest çekiyor !
Peki sizin bu adama katlanma gerekçeniz nedir ?
Yani konuşmuşsunuz ve kabul edersen bu etmezsen güle güle diyor
Yarın çocukta olur onu hiç düşünmüyormusunn kokain alan bir babada mı büyüsün hayatımı maf olsun
Üstelik evin rızkını alkole ve o zıkkıma veriyor
Yarın bu para bulamadımı evin eşyalarını ve daha akla gelmeyecek herşeyi satar
Yapmayın bunu kendinize bu sınav zorlu ama allah size bunu bile bile çek demiyor
Madem koca olamıyor gidin ailenizin evine ortak karar alın

Herkese teşekkür ederim yorumları için. Akşam herşeyi söyledim içimde ne varsa döktüm. En önemlisi sen doktora gittin doktora haftada 2 bira içiyorum dedin. Peki doktor senden kan tahlili idrar tahlili istedi mi dedim. İstese ne kadar bağımlı bir insan olduğun cikar ortaya dedim. Tamam dedi ayrilicaz. Bir rahatladimki ustumden kocaman bir yük kalktı oh be dedim birde yorumlarinizdan dahada kendime geldim. Sabah kalktık gerizekali gibi yanıma geldi akşamki söylediklerin aklımdan çıkmıyor ben seni bırakamam yapamam ben neyi tercih edicegimi biliyorum bundan sonra görürsün dedi. Akşam degismiyecegim diyen sendin şimdi ne oldu ben dönüp dolaşıp aynı yere gelmek istemiyorum dedim. Ben buyum diyen sendin dedim öğleden sonra gelicem daha detaylı konusucam dedi yeminler etmeye gerek yok ben kararımi verdim dedi seni ne kadar uzdugumun farkindayim senden vazgeçemem bundan sonra ne için calisicagimi biliyorum deyip deyip durdu. Değişeceğine karşı 1 gram bile umudum yok İster tedavi olsun değişsin isterse ölene kadar icsin ben herşeyi aileme anlaticam

Hepsini söyledim akşam burda yazan o kadar yorum var söylemediğini hicbir sey yok

düzelmez canım hiç kendini yıpratma çok üzüldüm senin için ne hayallerle evlendin ne çktı.napalım kaderin böyleymiş canım.seni annen bu dünyaya bir daha getirmeyecek.çekme yıpratma kendini.bununla bir ömür geçmez ilerde bide çocuk olur ozaman daha kötü.nasıl büyütcen içkici babanın elinde.sadece içki olsa iyi uyuşturucuda var diyosun.bırak canım git ailenin yanına işe gir karşına inşallah iyi biri çıkar hayatını tekrar gözden geçirir yuvanı kurarsın.sakın üzme kendini.önüne bak kötü bir tecrübeydi bunda benin kaderim miş de noktayı koy yol yakınken.
bişey sorucam ailen bu durumu biliyormu içki kokain eroin olaylarını

Bu sınav değil yaşadıkların seni kurban seçmişler dini duyguların seni yanlış yönlendirmesine izin verme , kötü tiryakileri olan adam yarın sana bıçakta çeker seni pazarlamaya kadar götürür onun sevgilisi alkol ve uyuşturucu

Ne kadar tehlikeli bir adamla yaşadığının farkında mısın? Bir akşam gelip gırtlağını sıkmayacağı bıçağı karnına dayayıp seni tehdit etmeyeceğinin bana göre hiç bir garantisi yok.

İçkiye tercih ediliyorsunuz adam git işte diyor hala nasıl gururunuza yedirip oturuyorsunuz o evde. Biraz akıl biraz gurur çözer bu işi

Dün de karşılaştık bir konudan burada da yahu güzel kardeşim bu yorumu nasil yapabiliyorsunuz sasirdim. Alkollü koca sınavı !!! Olur mu ?? adam çok içsin uyuşturucuyu da çeksin. kadın da o anda istemediği br durumda adama karşı çıksın adamda bunu vahşice öldürüp br kenara atsın. Duymuyor muyuz duyuyoruz.
Sonrada siz ve sizin gibi düşünenler sınavını başarı ile tamamlayamadı dersiniz...
Ne sınavı arkadaş açıp kurtulması lazım oradan...

ben kendi adıma sürekli içki içen bir adam olsa evli kalmak istemem. Başa gelmeyince anlaşılmaz. Ben daha bi damla içki içmiş değilim. Kocamın da içmesini asla istemem ve kabullenemem sanırım.
Benim eniştem de rutin bir şekilde içki içiyordu ablam da arada içerdi ama sarhoş olacak kadar değil. Ablam hamileyken eniştem içmiş birgün ablam da 7 aylık falan hamile. Babamların evinden ablamı almaya gelmiş arabayla. Sonra yolda kaza yapıyorlarmış nerdeyse. Son anda kurtulmuşlar. Gecenin bi yarısı ablam inmiş arabadan bidaha binmemiş eniştem arabayla peşinde illa bin diye uğraşmış durmuş. Sonra polis çıkmış ablamın karşısına bişey mi var sizi biri rahatsız mı ediyor falan demiş ablam da şikayet etmemiş. Gece 1 gibi tek başına eve gitmiş. Eniştem o olaydan sonra içkiyi bıraktı. Artık hiç içmiyor. Dine yöneldi. Dini kitaplar falan okuyor. Namazını kılıyor orucunu tutuyor. O derece değişti yani. Ablam da baya değişti eskiye göre. İnsanların hayatı imtihan dolu. Sizin eşiniz değişirmi değişmez mi bilmem ama bu tip örnekler de var. Başına büyük bir olay gelirse anca düzeliyor bazı insanlar. Birde sizin işte uyuşturucu da var ne demeli bilemedim.

Inanma jaaccc kaç kaç...alkol uyuşturucu he bıraktım demekle bırakılmaz. Kaç kaç çabuk. Birak birilerine anlatmayı adam gidr gitmez çık evden ana evine kos.

Ben senin neden hala o evde kaldığını tahmin edebiliyorum da yazmicam birsry

neden kendinize eziyet ediyorsunuz??
adam rest çekmiş resmen. hatta dalga geçme boyutuna gelmiş.. sanki o içmese sana faydası olacak. genç yaşını heba ediyor sizi de ortak ediyor ya da siz kendinizi ortak ediyorsunuz..
bir bağımlıyla hayat kabusa dönebilir.. neyse ki çocuk yok.. yol yakınken kurtarın kendinizi. bugün evinin mutfak parasını veren yarın karısını verir.. çok üzgünüm ama madde bağımlısı insandan herşey beklenir

Komşumuz vardı temizliğe gider kocasına esrar içki parası verirdi. Herif esrar komasina girdi geberdi de kadın kurtuldu. Düzelmez hiç bekleme.

Öffff dünya burası herşey a dan z ye imtihan bu kızın da imtihanı bu ister sabreder mükafatını alır ister çekmez boşar kimseyi ilgilendirmez dün de mi karşılaşmışız hiç farketmedim a

muslumanim elhamdulilah,evlatla ana babayla sinanirsin amenna çekersin boynun borcu,kocan kaza geçirir hasta olur herseyinde yaninda olursun buda sinav tamam

ama bu adam esrarkesin teki hep boyleymi$ , bu kizin basini yakmis
umreyi katmayalim isin içine miami tatili gibi gormus dusunmus herhalde o topraklari

ben korkarim boyle biruiyle yasamaya, kriz aninda oldururse nolucak,çocuk olsun gitmesin deyip tecavuz ederse nolucak?
ben anlamadim konu sahibesi hangi yuvadan bahsediyor , sinav diyenler neyin kafasini yasiyor hiç bissey anlamadim ..

konu sahibesi llutfen giderken inatlasma, zittina gitme adamin , belliki dakkasi dakkasi na tutmuyor
gezmeye diye git ve gelme babayin evinden
gerkeiyorsa ordada bi sure disari adim atma bu adamdan jkurtulana kdr
senin için uzuldum ve senin yerine ben korkdum bu adamdan

Kendi ailesi bilmiyor sanırım. Onlarla konuşsan para vermeyi kesseler belki para bulamayınca alamaz.
Diğer taraftan bağımlıysa her şekilde almaya kalkar zaten.

Değişenler vardır ama nasıl ne yollardan geçmişlerdir bilemem. Çok zor.

Karı koca bizde severiz içkiyi sohbetini balık rakıyı.
Öffff dünya burası herşey a dan z ye imtihan bu kızın da imtihanı bu ister sabreder mükafatını alır ister çekmez boşar kimseyi ilgilendirmez dün de mi karşılaşmışız hiç farketmedim a
mükafatı ölüm olursa bu nasıl bir imtihan...ölümüne göz göre cekeyim imtihanı...
yada şöyle sabretttim öldürüldüm...mukafatım buymuş ...

bu konuda tek imtihan var.
soruları da : kızın bu durumdan en az zararla nasıl kurtulacagı. boşanma.
2- bu sacma ilişkiden asla cocuk sahibi olmamayı başarması gerektigi
sorular bunlar.
ödülü de aklını kulanarak canını hayatını kurtarması olacak...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…