Bunlari yasamak benim sınavımmı(cok kotuyum)

Yuvamı yıkmak istemiyorum da demişsin de hangi yuva? Nerede?
Adam sen ne dersen de, alkolik de gezeceğim, esrarımı içeceğim demiş açık açık. Sen ne yapacaksın? Pisliğini mi toplayacaksın arkasından? Yuva anlayışın bu mu?

Korkunç bu gerçekten
Görücü usulümü evlendiniz?(bunu merak ettim)
Hemen boşanın bir gün bile yaşanmaz o evde
Adam açıkca söylemiş.. seni oyalamak için yalanda söylememiş. "Kızım ben düzelmem içerimde çekerim de demiş."
Can güvenliğin yok hemen babanın evine git.

kartla nasıl kokoain alınıyor?
bu adamdan uzak dur ilerde çocuğun olursa rol model alır...

Sabah kayinvalideme geldim herşeyi anlattım 2.5 senedir dönüp dolaşıp ayni yerdeyiz ben yapamıyorum dedim. Küçük oğluna sormuş taş iciyomus öğrendim ben diyor pişkin pişkin. Birde 13 yıldır bir tanıdığının kocası hap içmiş karisida hiç birşey dememiş adam 13 sene sonra düzelmiş namaza başlamış. Birde çocuk olsa böyle olmazdi dedi bana.O kadar sabirliyimki sadece sustum saygısızlık yapmadım hepsini Allah a havale ettim bu adamdan bosandigim gün yeniden doğduğum gün olacak

Gözlerim yuvasından fırladı konuyu okurken. Aman aman Allah korusun böylesinden. Kaç kurtar kendini konu sahibi. Bu koca seni de bu pisliğe alıştırmaya da çalışır, satar da. Kv ile daha fazla yüz göz olma. Konuşma niye konuşuyorsun ki? Kaç kurtar kendini bu insanlardan. Kendi evladını pislikten kurtarmaya çalışmaktansa pisliğe iyice batması için parasını verenler sana mı acıyacak. Atmışlar onu senin başına. Baksana para vermekten başka yaptıkları birşey yok. Hala seni kandırma peşindeler. Durma orda daha fazla. Al başını git. Eğer kocan farkederse gideceğini her şey daha kötü olabilir. Seni bile bağımlı haline getirmeyi göze alabilir bu aile. Bu adam da düzelmez ailesi de. Siz bu adamla görücü usulu mü tanıştınız?

sen kayınmuhteşemine bakma (kv) zekasızlar. sadece ogulları evlennirse düzelir diye seninle evlendirmişler.
günah keçisi olmuşsun. namaza döner bilmem neye döner diye seni kandırmalarına izin verme. dini alet edip senin hayatın ile oynuyorlar.
kalk gitsene sen ananın babanın evine neden hala bekliyorsun...bunu da anlamış degilim...kv ne gidecegine ananaa gitsene be kardeş...
taş dedikleri de taş esrar. onu hele asla bırakmaz eşin. çünkü kolay bulunur ucuzdur. ennn ennn ufak başı sıkıştıgında gider gelir içer. hattta evdede içiyordur da sen anlamıyorsundur. çünkü taş esrar sigara içine konur...

Senin bu kayinvaliden çok zalim bir kadın... tatlım resmen seni kurban seçmişler... kaç kurtar hayatını yazık sana... Onlarin tuzağına düşme. .Kadın ayyas ogluna kurban seçmiş seni ... ama Allah korusun sana bisey olursa annen baban ne olucak onları düşün... bu adamı geride bırakmak mi kolay yoksa annenle babanın ilerde evlat acısı yaşaması mi... hem her koyun kendi bacağından asılır içkide icse kendi ameline namaz kılsa da kendi amele. .. annesi niye ikide bir bunu bahane ediyor ki...

Madem çocuk yok neyi beklıyorsun bunu agzının kokusunu cekıyorsun? Gençlıgını heba etme düzelmez düzelsede iş işten gecer sana yazık olur cocuklarına yazık olur.

Alkol kıllanan herkes adam mı öldürüyo
içmeyen de cinayet işliyo değil mi
Ben otursun çeksin demiyorum sadece sen bunun imtihan olduğunu kabul etmiyosun

yardım ediyorlar bize ev kira pazar parası hafta sonu parası falan veriyorlar kv evlenince düzelir sandı kesin biliyorlar kadın benle birlikte ağlıyor son şans ver diyor anneside babası da
oğullarına lafı geçmemiş ailesinin. resmen seni kurban seçmişler. Allah aşkına evlenip de bağımlılıktan kurtulan var mı? belki istisnai % 1 falan.
daha önceki konunda da yazdığım gibi geç bile kalmışsın, kaç kurtar kendini.

kadın elinden geleni yapmış zaten.
imtihanı şekil değiştiriyor artık, kolayca boşanacak mı yoksa kocası işi yokuşa sürüp pislik mi yapacak?

Tatlım bu adam keyfi kullanmıyor bağımlı ve sadece alkol değil uyuşturucu da var... fark bu... imtihan evet ama bu imtihanı katlanarak atlatmak zorunda değil. .. bu evliliği bitirmekte imtihanı atlatma çeşididir. .. ki arkadaşımız haklı uyuşturucu bağımlısı bi adamdan ki evinin nafakasini bile buna yatıran bi adamdan beklenir adam öldürmek ve türevi olaylar ağzıma alamadığım şeyler. .. imtihandir fakat zulüme boyun egmekte yakışmaz müslümana. ..

Ayyy içim şişti. Sen evlatlarımızı koru Ya Rabbim. Konu sahibi eski konularına baktım da, bu adam zaten en başından beri senin dini duygularınla oynamış. Umreye gittim senin gibi birini diledim demiş, param olsaydı seni balayı için umreye götürmek isterdim demiş, kv, yıldızname baktırıp hacı olacak demiş şimdi de 15 yıl sonra alkolü bırakıp namaz kılmaya başlayan adamdan bahsediyor. Sizi daha fazla Allah'la dinle, aldatmalarına izin vermeyin. Sizi her türlü sömürüyorlar. Buna izin vermeyin. Ayrıca, bu belayı atlattıktan sonra, sizi tanıştıran kuzeninize de bunun hesabını sorun! Bu adamın nasıl biri olduğunu bilmiyor muymuş? Bilmediği etmediği adamla sizi nasıl tanıştırmış? Bir de adamın denetimli serbestliği var o nedenmiş peki?

Ne fena alkol,uyuşturucu alan adamdan eş olmaz hele hele baba hiç hiç olmaz öyle bir yuva ayakta da durmaz

kendimi sizin yerinize koydum severek evleniyosunuz ve madde bagimliligi giriyo isin icine .. bi derdimi var dersiniz eger istiyosaniz duzeltebilirsiniz bunun tedavisi var sonucta esimi seviyorum yuvami yikmak istemiyorum diyosaniz onu eve cekin derim egerki siz alkol aliyosaniz oturun beraber icin .. aranizi duzelttikten sonra madde bagimliligi icin tedaviyi tavsiye edin ilerde cocuklarinizin olacagini iyi baba olmak isteyecegini ne bileyim guzel seyleri hatirlatin... Baktiniz olmuyo bosanin zaten ilerisi kotuye gider siz perisan olursunuz onun sagligi iptal olur zaten ... Ama onu bu halde yuzustu birakmak istemiyosaniz caresi var elbette

Düzelmez. Hiç farketmez, harama kendimce karşıyım. Harama el süren erkekle aynı evde yaşamam yaşamak istemem. Benim için ha gidip beni aldatmış ha içki bağımlısı olmuş aynı şey. Kabul edemem. Çocuğun yokmuş şanslısın.

bence olaya yalan ve saygı yönünden bakmak lazım. bu şahıs evlenmeden içtiğini uyuşturucu kullandığını söyledi mi. evlendikten sonra da uyuşturucu için evi bırakıp gitti mi. gerisi önemli değil

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…