bunlarla nasıl baş edeceğim ben :(

Esinizi anlayabiliyorum.cunku bende anne ve babamla buyumedim.ve ben onlari asla affetmedim onunda affetmesini bekleme ama sende elinden geldigi kadar yardimci ol ona ve anne ve babasina saygida kusur etme cunku gun gelir esin barisir sen kotu olursun arada

Peki üvey kayınvalideniz ne diyor bu duruma?

başka şehirde onların ne konuştuklarından nasıl haberiniz oluyor ki kardeşim anlattı demişsin o nerden biliyor. zaten görüşmüyormuşsunuz, onlardan haber almayın ne konuşuyolar umrunuzda olmasın. onlar sizi ayırdı dediler diye öyle olduğu anlamına gelmiyo biliyorsunuz içiniz rahat olsun

Düşünmenize bile değmez!! Size dedikoduyu getiren kişiye de Madem öyle bende iyi yapmışım deyin.. Eşinizde bu olanları onemsemesın.. Onu buyuten aileye anne baba derken bunca zaman akılları neredeymıs_?

Eşiniz haklı gorusmek istemiyorsa saygı duymali.Ki duyuyorsunuz. Siz de duymazdan gelin,anladigim kadarı ile esiniz çok çabuk etkilenip,sinirlenen biri.Yuvanizin huzuru için takmamaya çalışın.Sonra esinizin başı belaya girer.Bosverin Rabbime havale edin.Duymayin,gormeyin mutlu huzurlu olmaya çalışın.Onlar yanlarındaki diğer oğullarının eşlerine karissinlar,sonra dogurmaktan başka hakkı olmayan birine ve yuvasına karismasinlar,karistirtmayin.

zor bir durum gerçek ten canım Allah yardımcın olsun seninde eşim Allah'a havale etti onları artık ..
bana yaptıklarıda çok ..halada uğraşıyorlar asla affetmeyeceğini söylüyo bu yüzdende
öğrendiğinden beri bana daha çok bağlandı
burdaki ailesiylede eskisi gibi olamıyo artık hiç bilmese daha iyiydi
bende elimden geldiği kadar şevkat göstermeye çalışıyorum ona

teşekkür ederim aynı memleketliyiz ister istemez duyuyorum birilerinden söylemeseler daha iyi ama benim ne hissedeceğimi düşünmeden anlatıyolar işte

Düşünmenize bile değmez!! Size dedikoduyu getiren kişiye de Madem öyle bende iyi yapmışım deyin.. Eşinizde bu olanları onemsemesın.. Onu buyuten aileye anne baba derken bunca zaman akılları neredeymıs_?
kv bayramlarda falan hep götürmüş göstermiş onlara hiç saklamamış biz nişanlıykende kv ne zaman bize gelse kadına bu defa anlatacağız diye tehdit ediyolardı kadını ağlatıyolardı hep bende kv destekliyodum onları değilde burayı tuttuğum için düşman oldular bana zaten
kadın şeker hastası olmuş onlar yüzünden hep korkuyla yaşamış söylücekler diye

aynen canım bir sürü gelini var onlarla değil de benle uğraşıyolar
sessiz kalıyodum hep yaptıklarına Allah'a havale ediyordum hep ama hadlerini bildirmek lazım artık yoksa sürekli konuşacaklar

Keşke kendisi anlatsaymış.Bencil insanlar.. Bizim çevremizde de var böyle bir olay.En büyük çocuğunu zengin aileye vermişler bakamadıkları gerekçesiyle.Çocuk bunun hep bilincindeydi. Ziyarete geldiğinde yüzündeki ifadeyi, içindeki yabancılık hissini ve oraya ait olmadığı o kadar cok belli olurdu ki bakısından bile.. Eşinizin yaşadığı travmayı düşünün.Evlatklık edinen ailenin yaşadığı zorluklara destek verin.Gerisine gerçekten kulaklarınızı kapatın.Eşiniz de görüşmek istemiyorsa dialogu kesin ve ona da aileye de duyduklarınızı asla ama asla iletmeyin.Eşiniz olurda görüşmek isterse kendi kararı olur..Bazı anneler cocukları karınlarında büyütür, Bazı anneler ise yüreklerinde..

aynen canım sadece doğurmakla anne olunmuyor maalesef
eşimde diyo keşke sen anlatsaydın tanıştığımızda herşeyi diye ama korktum bende kendine bişey yapar diye
kv de bırakıp gider diye korkmuş hep o yüzden anlatamamış ama öğrenince daha çok bağlandı onlarada ..ama aynı anlattığınız gibi bişey isterken falan çok çekiniyo onlardan şimdi yabancı gibi hissediyor bende onlar sana nasıl bağlı öyle düşünme diyorum biliyorum ama ister istemez çekiniyo insan yinede diyo
görmüyoruz ne güzel laflarıda gelmese durduk yerde huzurumuzu kaçırıyolar işte

Arayip "boyle boyle demissin ama unutma it urur kervan yurur bir daha da adimi agzina alirsan ne mal oldugunuzu herkes ogrenir" de suratına kapat gitsin.

it ulur kervan yurur,havlayip dursunlar siz neden bu kadar uzuluyorsunuz ki.
kendi pisliklerini temizlesinler once de sonra size camur atsinlar reziller.
bosverin hic takmayin kafaniza.

Tesekkur ederim canim esim saolsun beni hic desteksiz birakmadi.bende ararlarsa acmiyorum laflarini ettirmiyorum.hayatiniza bakin konusmayin sizde sonucta o da seninle bir aile oldu.ailesine baksin kafasina takmasin esin allah onunda yardimcisi olsun seninde kolay bi durum degil :)

doğru söylüyosun canım teşekkür ederim söylediklerin iyi geldi

Eşinizin psikolojisini düşünseler zaten, en başta cocuklarını başkalarına vermezlerdi.Size laf taşıyan kaynaklarla iletişimi keserseniz sorununuz tamamen çözülür. Mecburiyeti yok zaten görüşmek için.

Eşinize onlar acısından bişey değişmediğine, Böyle olmasa sizin için direnmeyeceğini kendi öz evladı gibi gördüğünü ifade edin.

it ulur kervan yurur,havlayip dursunlar siz neden bu kadar uzuluyorsunuz ki.
kendi pisliklerini temizlesinler once de sonra size camur atsinlar reziller.
bosverin hic takmayin kafaniza.
Arayip "boyle boyle demissin ama unutma it urur kervan yurur bir daha da adimi agzina alirsan ne mal oldugunuzu herkes ogrenir" de suratına kapat gitsin.
eşim gelssin beraber arayıp konuşacağız sürekli onların huzurumuzu kaçırmasından bıktım durduk yerde sinirimi bozuyolar hep ..bunlar hep hazmedemekten oluyo onlar istedilerki bende onların yanında olayım burdaki ailesini kötülüyeyim o zaman benden iyisi yoktu tabi
birde kvler eşime ayrı ev yapmış biz nişanlıyken sanki kendileri yapmış gibi sahipleniyolardı evi düşünün nasıl insanlar arsızlık çok bunlarda

Hiccc asla aramayin sormayin asla muhatap olmayinn.Sizi bilen bilir bilmeyende ne hali varsa gorsun.. Istedigini söylesinler dogru her zaman dogrudur.. Seviyelerine inmeyin onlarin o daha cok dokunacaktir..

onlar sadece kendilerini düşünüyolar çöpe atın demiş doğurduğu evladına ..eşimin evli olan ablası bakmış bi süre ilk doğduğunda
laf istemesemde duyacağım hep maalesef aynı memleketliyiz birinden duymasam diğeri mutlaka atlatıyor işte onlarada gün doğuyo kaçırırlarmı fırsatı
eşime elimden geldiği kadar destek oluyorum ama kendimi onun yerine koyurumda bende istemesemde çekinirdim heralde elinde olan bişey değil maalesef

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…