bunlarla nasıl baş edeceğim ben :(

Hiccc asla aramayin sormayin asla muhatap olmayinn.Sizi bilen bilir bilmeyende ne hali varsa gorsun.. Istedigini söylesinler dogru her zaman dogrudur.. Seviyelerine inmeyin onlarin o daha cok dokunacaktir..
canım ben hep muhahtap olmak istemiyorum ama onlar hiç susmuyolarki
eşim sildiğini söyledi adımızı anmayın sakın bi yerde dedi ama hala devam ediyorlar her dediklerine baksam sürekli kavga edeceğiz aldırmıyordum çok ama en son görüntüm hakkında konuşmuş kardeşimin yanında onada sabredemedim artık akşam ağzının payını verip birdaha konuşmayacağm zaten

Allah kolaylık versın arkdasım.. Bariz vicdanlarını kaybetmişler.Eşinizle arayıp dialoga girerseniz arada daha büyük tartışmalar cıkabilir.Eşiniz daha çok kinlenebilir.İşler daha kötüye gidebilir.Sizi orada bilen bilir kimseye kendinizi anlatmaya ihtiyacınız yok.

sağol canım doğru söylüyosun ama göz ardı edemiyorum artık sinirlerime hakim olamıyorum maalesef
bakalım ne yaparız akşam
teşekkür ederim yorumların için

Madem esinizde reddetti onlari eh sizde gorusmuyorsunuz ve esiniz oncesinde olan biten herseyide biliyorsa hic gerek yok onlari adam yerine koyupta kiskirtmalarina gelmeye. Hic yoklarmis gibi davranin bence onlara verebileceginiz en iyi cevap seviyelerine inmemek yokmus gibi davranmak elbet bir muddet sonra yaptiklarinin ise yaramadigini dikkat cekemediklerini gorunce susacaklardir. Yok illa israr eder devam ederlersede o zaman dusunursunuz konusmayi falan.

Dertsiz başına dert arıyon bacım bırak ne halleri varsa görsünler

Dertsiz başına dert arıyon bacım bırak ne halleri varsa görsünler
bilmiyorum dahada büyürmü olay ama 5 senedir sabrediyorum ben bunlara taştım artık
çocuğum olmuyo stres yüzünden ..hap kullanıyorum şu an dr sinir olup strese girmemen lazım dedi ararsam çok sinirleneceğim hiç bulaşmasammı bilmiyorum ki

Madem is o kadar ciddi tasinin gidin baska yere ya ne cekiyorsunuz o insanlarin tacizini, hayat sizin hayatiniz

Kesinlikle bulaşma derim. Yazık değilmi sana bak olan sana olmuş. Eğer ararsan daha da stese girersin kafanı boşaltmaya bak

Kesinlikle bulaşma derim. Yazık değilmi sana bak olan sana olmuş. Eğer ararsan daha da stese girersin kafanı boşaltmaya bak
haklısınız bakalım artık eşim gelince ne diyecek o konuşur belki ..beni muhahtap etmek istemiyo onlarla zaten

canım onlar başka şehirde hiç görmüyoruz görüşmüyoruz zaten..
akrabalardan kardeşimden duyuyorum konuştuklarını

o zaman insanlarla acik acik konusun size laf tasimasinlar zarar verdigini uzuldugunuzu duymak kesinlikle istemediginizi soyleyin. Insanlarda cenesini tutsun yani

o zaman insanlarla acik acik konusun size laf tasimasinlar zarar verdigini uzuldugunuzu duymak kesinlikle istemediginizi soyleyin. Insanlarda cenesini tutsun yani
benim ne hissedeceğimi düşünmüyolar işte kimilerinin işine geliyor sırf huzurum kaçsın diye anlatıyolar ..ama dediğiniz gibi konuşturmamak lazım bende saflık zaten kimseye bişey demiyorum hep sessiz kalıyorum böyle durumlarda .

Diyelimki kardesiniz aradi ve konuyu acti lafi agzina tikayin ve birdaha o kisilerden laf duymak istemediginizi acik sekilde belirtin ve bunu herkese yapin. Birdaha sizze laf tasimazlar. Laf tasinan her ortamda sert bir sekilde bunu belirtip laf tasiyan kisileride ortaligi karistirmak hosunuza mi gidiyor kavga cikarip kosenize gecip film seyreder gibi izleme pesindemisiniz derseniz mesela birdaha cekinir soylemezler. Tabi bilemezsinzi kimi iyilik yaptim sana kimi gercekten kotuluk etmek icin soyler. Ama siz kesinlikle duymak istemediginizi belirtin ayni sekilde esinizde belirtsin.

evet en iyisi konuşmalarına izin vermemek dün hiç birşeyim yokken kardeşim aradı laf açıldı bunu söyledi o an için bişey demedim ama kapattıktan sonra öyle sinir oldum ki ağladım birde
durduk yere huzurumuz kaçtı eşimle

Anlattıklarına göre sen haklısın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…