canım ben hep muhahtap olmak istemiyorum ama onlar hiç susmuyolarkiHiccc asla aramayin sormayin asla muhatap olmayinn.Sizi bilen bilir bilmeyende ne hali varsa gorsun.. Istedigini söylesinler dogru her zaman dogrudur.. Seviyelerine inmeyin onlarin o daha cok dokunacaktir..
onlar sadece kendilerini düşünüyolar çöpe atın demiş doğurduğu evladına ..eşimin evli olan ablası bakmış bi süre ilk doğduğunda
laf istemesemde duyacağım hep maalesef aynı memleketliyiz birinden duymasam diğeri mutlaka atlatıyor işte onlarada gün doğuyo kaçırırlarmı fırsatı
eşime elimden geldiği kadar destek oluyorum ama kendimi onun yerine koyurumda bende istemesemde çekinirdim heralde elinde olan bişey değil maalesef
sağol canım doğru söylüyosun ama göz ardı edemiyorum artık sinirlerime hakim olamıyorum maalesefAllah kolaylık versın arkdasım.. Bariz vicdanlarını kaybetmişler.Eşinizle arayıp dialoga girerseniz arada daha büyük tartışmalar cıkabilir.Eşiniz daha çok kinlenebilir.İşler daha kötüye gidebilir.Sizi orada bilen bilir kimseye kendinizi anlatmaya ihtiyacınız yok.
merhabalar
ben 5 senelik evliyim eşim evlatlık şu an evlatlık alan ailesiyle yaşıyo alt üst oturuyoruz
asıl sorunum eşimin biyolojik olan ailesi
evlenmeden önce eşim evlatlık olduğunu bilmiyordu ..onlarlada görüşüyordu yakından akrabası sanıyordu onları ..benle çok uğraştılar nişanlıyken ama eşime anlatmıyordum hiç bişey
neyse evlendik 2 ay sonra bunlar telefonda eşime anlatmışlar herşeyi biz senin gerçek aileniz seni evlatlık verdik oraya diye
eşim araba kullanıyormuş anlattıklarında
yanlarına hesap sormaya gidecekmiş ama beni düşünüp gitmemiş Allah'a havale etmiş onları ama sildim sizi hayatımdan çıkın diye konuşmuş..
bu arada sözde babası olacak kişi hastanede yatmıştı 2 sene önce felç geçirdi yatıyo şimdi..ben eşimi o zman bile gönderdim yanına ..bişey olur pişman olursun gitmediğine diye
biz nişanlıyken çok geeliyolardı bize bana anne baba dedirtiyolardı kendilerine düşünün eşime annelik babalık yapmamışlar ama eşi olacak birine anne baba dedirtiyolar ..eşim en çok ta ona sinir oluyo ..bende demek istemiyordum ama sonra öğrendiğinde bana kırılır diye ses çıkarmıyodum
10 ay nişanlı kaldık hep onlarla içli dışlı olduk aynı yerde yaşıyorduk çünkü
şimdi keşke bana baştan anlatsaydın herşeyi diyo ..bende kendine bişey yapar diye korkuma anlatamıyordum
asıl meselem eşim onlarla görüşmk isemiyo onlarda suçu bana buluyo sürekli arkamdan hakaret ettiklerini duyuyorum ayırdı bizi diye konuşuyolarmış
bana o kadar yaptıkları şeylere rağmen nişanlıykende görüşüyorduk evlenincede gidiyorduk yanlarına eşim öğrendiğinden beri görüşmüyoruz suçlu ben oluyorum kendileri anlatmasaymış yanı sanki ben demişim eşimi evlatlık verin diye suçlusu benmişim gibi davranıyolar
6 tane çocuğu var eşim en küçükleri ..kız istiyormuş sözde annesi olucak kişi ..erkek olunca çöpe atın gitsin demiş elim ayağım titriyo sinirden bu kadın şimdi bana hakaret ediyo ayırdı bizi diye
dün duydum görüntümle ilgili konuşmuş iyice sinirlerim zıpladı burdaki ailesi herşeyi söyleyebilir bana eşimin üzerinde çok emekleri var çünkü ama o ne hakla bakmadığı çocuğun eşine konuşabiliyor şimdi
eşimde arayıp konuşalım diyo kim oluyoda konuşuyo arkamızdan diye
sizce ben mi abartıyorum kim haklı burda sizce ?
Madem esinizde reddetti onlari eh sizde gorusmuyorsunuz ve esiniz oncesinde olan biten herseyide biliyorsa hic gerek yok onlari adam yerine koyupta kiskirtmalarina gelmeye. Hic yoklarmis gibi davranin bence onlara verebileceginiz en iyi cevap seviyelerine inmemek yokmus gibi davranmak elbet bir muddet sonra yaptiklarinin ise yaramadigini dikkat cekemediklerini gorunce susacaklardir. Yok illa israr eder devam ederlersede o zaman dusunursunuz konusmayi falan.
bilmiyorum dahada büyürmü olay ama 5 senedir sabrediyorum ben bunlara taştım artıkDertsiz başına dert arıyon bacım bırak ne halleri varsa görsünler
bilmiyorum dahada büyürmü olay ama 5 senedir sabrediyorum ben bunlara taştım artık
çocuğum olmuyo stres yüzünden ..hap kullanıyorum şu an dr sinir olup strese girmemen lazım dedi ararsam çok sinirleneceğim hiç bulaşmasammı bilmiyorum ki
Kesinlikle bulaşma derim. Yazık değilmi sana bak olan sana olmuş. Eğer ararsan daha da stese girersin kafanı boşaltmaya bakbilmiyorum dahada büyürmü olay ama 5 senedir sabrediyorum ben bunlara taştım artık
çocuğum olmuyo stres yüzünden ..hap kullanıyorum şu an dr sinir olup strese girmemen lazım dedi ararsam çok sinirleneceğim hiç bulaşmasammı bilmiyorum ki
canım onlar başka şehirde hiç görmüyoruz görüşmüyoruz zaten..Madem is o kadar ciddi tasinin gidin baska yere ya ne cekiyorsunuz o insanlarin tacizini, hayat sizin hayatiniz
haklısınız bakalım artık eşim gelince ne diyecek o konuşur belki ..beni muhahtap etmek istemiyo onlarla zatenKesinlikle bulaşma derim. Yazık değilmi sana bak olan sana olmuş. Eğer ararsan daha da stese girersin kafanı boşaltmaya bak
En iyisi bu zaten sen konuşursan bizi ayırdı yalanı gerçek olur millete aradı bizi aramızı açtı derhaklısınız bakalım artık eşim gelince ne diyecek o konuşur belki ..beni muhahtap etmek istemiyo onlarla zaten
canım onlar başka şehirde hiç görmüyoruz görüşmüyoruz zaten..
akrabalardan kardeşimden duyuyorum konuştuklarını
kesin derler zaten daha yanınada eklerler ..evet eşimin konuşması daha iyi olacak kesinlikleEn iyisi bu zaten sen konuşursan bizi ayırdı yalanı gerçek olur millete aradı bizi aramızı açtı der
benim ne hissedeceğimi düşünmüyolar işte kimilerinin işine geliyor sırf huzurum kaçsın diye anlatıyolar ..ama dediğiniz gibi konuşturmamak lazım bende saflık zaten kimseye bişey demiyorum hep sessiz kalıyorum böyle durumlarda .o zaman insanlarla acik acik konusun size laf tasimasinlar zarar verdigini uzuldugunuzu duymak kesinlikle istemediginizi soyleyin. Insanlarda cenesini tutsun yani
benim ne hissedeceğimi düşünmüyolar işte kimilerinin işine geliyor sırf huzurum kaçsın diye anlatıyolar ..ama dediğiniz gibi konuşturmamak lazım bende saflık zaten kimseye bişey demiyorum hep sessiz kalıyorum böyle durumlarda .
evet en iyisi konuşmalarına izin vermemek dün hiç birşeyim yokken kardeşim aradı laf açıldı bunu söyledi o an için bişey demedim ama kapattıktan sonra öyle sinir oldum ki ağladım birdeDiyelimki kardesiniz aradi ve konuyu acti lafi agzina tikayin ve birdaha o kisilerden laf duymak istemediginizi acik sekilde belirtin ve bunu herkese yapin. Birdaha sizze laf tasimazlar. Laf tasinan her ortamda sert bir sekilde bunu belirtip laf tasiyan kisileride ortaligi karistirmak hosunuza mi gidiyor kavga cikarip kosenize gecip film seyreder gibi izleme pesindemisiniz derseniz mesela birdaha cekinir soylemezler. Tabi bilemezsinzi kimi iyilik yaptim sana kimi gercekten kotuluk etmek icin soyler. Ama siz kesinlikle duymak istemediginizi belirtin ayni sekilde esinizde belirtsin.
Anlattıklarına göre sen haklısınmerhabalar
ben 5 senelik evliyim eşim evlatlık şu an evlatlık alan ailesiyle yaşıyo alt üst oturuyoruz
asıl sorunum eşimin biyolojik olan ailesi
evlenmeden önce eşim evlatlık olduğunu bilmiyordu ..onlarlada görüşüyordu yakından akrabası sanıyordu onları ..benle çok uğraştılar nişanlıyken ama eşime anlatmıyordum hiç bişey
neyse evlendik 2 ay sonra bunlar telefonda eşime anlatmışlar herşeyi biz senin gerçek aileniz seni evlatlık verdik oraya diye
eşim araba kullanıyormuş anlattıklarında
yanlarına hesap sormaya gidecekmiş ama beni düşünüp gitmemiş Allah'a havale etmiş onları ama sildim sizi hayatımdan çıkın diye konuşmuş..
bu arada sözde babası olacak kişi hastanede yatmıştı 2 sene önce felç geçirdi yatıyo şimdi..ben eşimi o zman bile gönderdim yanına ..bişey olur pişman olursun gitmediğine diye
biz nişanlıyken çok geeliyolardı bize bana anne baba dedirtiyolardı kendilerine düşünün eşime annelik babalık yapmamışlar ama eşi olacak birine anne baba dedirtiyolar ..eşim en çok ta ona sinir oluyo ..bende demek istemiyordum ama sonra öğrendiğinde bana kırılır diye ses çıkarmıyodum
10 ay nişanlı kaldık hep onlarla içli dışlı olduk aynı yerde yaşıyorduk çünkü
şimdi keşke bana baştan anlatsaydın herşeyi diyo ..bende kendine bişey yapar diye korkuma anlatamıyordum
asıl meselem eşim onlarla görüşmk isemiyo onlarda suçu bana buluyo sürekli arkamdan hakaret ettiklerini duyuyorum ayırdı bizi diye konuşuyolarmış
bana o kadar yaptıkları şeylere rağmen nişanlıykende görüşüyorduk evlenincede gidiyorduk yanlarına eşim öğrendiğinden beri görüşmüyoruz suçlu ben oluyorum kendileri anlatmasaymış yanı sanki ben demişim eşimi evlatlık verin diye suçlusu benmişim gibi davranıyolar
6 tane çocuğu var eşim en küçükleri ..kız istiyormuş sözde annesi olucak kişi ..erkek olunca çöpe atın gitsin demiş elim ayağım titriyo sinirden bu kadın şimdi bana hakaret ediyo ayırdı bizi diye
dün duydum görüntümle ilgili konuşmuş iyice sinirlerim zıpladı burdaki ailesi herşeyi söyleyebilir bana eşimin üzerinde çok emekleri var çünkü ama o ne hakla bakmadığı çocuğun eşine konuşabiliyor şimdi
eşimde arayıp konuşalım diyo kim oluyoda konuşuyo arkamızdan diye
sizce ben mi abartıyorum kim haklı burda sizce ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?