bunu adı nedir ALLAH AŞKINA!!

_Aquarius_

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
19 Ocak 2011
180
0
0
Diğer
hayatımda asla olmaz dedigim bişey geldi basıma kızlar...erkek arkadasımla yaklasık 2 senedir beraberiz,dün işte biraz kstük taa ki msnine bakana kadar...gördüğüm resimle şoka ugradım diyebilirim hala her yerim titriyor yazarken,gayet müstehcen bi resim bi kadın resmi...ona sordugumda sadece hayvvan muhabbeti yapıoruz dedi(köpeği adına actıgı face sayfasından bahsediyor)ben de dedim ki sen beni aptal mı zannediyorsun nasıl resim o öle öle bi kadının senle ne tür bi ilişkisi olabilir dedim,sadece hayvan hakkında ddi.yetmio muydu dedim face sayfasından konustugunuz?neymiş kız online olamıyormusmus...

dur dedi sana sohbete alayım da gör nasıl muhabbet var aramızda...neyse geldi kadın sohbete bizimki demez mi aramızda bişey var sanıo bu sefer kadın basladı bana dökülmeye...vay sen beni nasıl suclarsn da gözünle gördün mü de falan...bana bak dedim sen kimsin ya kimsin benimle bu sekilde konusuosun?tartışmaya gerek yok diyo beyfendi cık sen diy kadına!olaya bakar mısınız yaa ben sok içinde izliyorum olayı!ne istiyosnz benden dedim.işte kadın dedi erkek arkadasınla aramızda bişey yok vs vs öle bişey mümkün degil netten mi bulucam falan filan...listesine baktım full erkek!sırf muhabbet için görüşmediği apaçık...sonra erkek arkadasım da durum böyle böyle dedi ama kadın bana lafları sayarken sustu bi güzel...biz onunla hayvan dostları içeren bi siteden arkadas olmustuk ne kdr direnirsem direneyim görüştükten sonra aşık olmustuk birbirimize.kadın da onu ima ediyo bana...hani netten kimseyle cıkmam falan! bizimki susuo...

hala inanamıyorum rüyaydı sanki sabahladım dün gece bi de o yetmedi ruh gibiyim cok kötü hissediyorum daha sonradan tekrar bişey olmadıgını söledi ama yemedim,çünkü asla diorm bu kdr eminim asla öle kadınlarla sohbete girmez bıraktım onu msnine kadar eklemezdi ((

kafam cok karısık ama düpedüz aldatıldım hissi kafamdan cıkmıyor.siz olsaydınız ne yapardınız gerçekten inanamıyorum yasadıklarıma.

Ne gereksiz bir paylaşıma girmiş o kadınla..
sizide muhattap etmiş, hiç hoş değil...
bunun adı hayvan kardeşliği olmayacağına göre ?

Ne gereksiz bir paylaşıma girmiş o kadınla..
sizide muhattap etmiş, hiç hoş değil...
bunun adı hayvan kardeşliği olmayacağına göre ?

alevi arkadasım kızın da alevi oldugu gerekcesini sundu bana.ben napıcam simdi biraz akıl verin kime nasıl anlatayım bu durumu

alevi arkadasım kızın da alevi oldugu gerekcesini sundu bana.ben napıcam simdi biraz akıl verin kime nasıl anlatayım bu durumu

siz sordukça gerekçesi bahaneleri dahada artacak..
iptal etmesini isteyin face yada sanal iletişime ait bütün hesaplarını.. bakalım ne diyecek.

erkek arkadaşın kadınla seni neden yüz göz ediyorki msn konuşmasına alarak hadi aldı nie lönk die aramızda bişey var zannediyor.Bide sürekli online olamıyor die msne eklemiş kadın nasıl birden online olabiliyor?

siz sordukça gerekçesi bahaneleri dahada artacak..
iptal etmesini isteyin face yada sanal iletişime ait bütün hesaplarını.. bakalım ne diyecek.
alevilik böyle bişeymiş iste dedim,sonra delirdi iste.halbuki cok iyi biliyor alevi düşüncemin ne oldugunu.

aptal degilim resimde resmen uzanmıs bacaklarını gösteren bi kadın var hiçbir gerekcesi olamaz bunun,ben de anlamadım ne gerekcesi var msne ekledi.işte bana açıklama yapıyor aramda bişey yok gibisinden

Bence ; aralarında birşey olmasada , erkek arkadaşının ona karşı ilgisi olduğu aşikar. köpek,böcek,çicek bahane..

alevilik böyle bişeymiş iste dedim,sonra delirdi iste.halbuki cok iyi biliyor alevi düşüncemin ne oldugunu.

konunun alevilikle ne alakası var yaa,nasıl empoze edilmiş aleviler size böyle anlayamıyorum..o kadar fesat düşünen insanlar var ki tiksiniyorum bu tarz kişilerden..şu saçma önyargınızdan kurtulun artık...
bu konu kapanır bilgine....o tertemiz insanları da gereksiz muhabbetlerinize karıştırmayın...

en dogrusu ayrilmak doyumsuz biri anlasilan
aralarinda gecennin sadece hayvan dostlugu muhabbeti oldugunu sanmiyorumki öyle biseye bile hic gerek yok

valla şu erkekler bizim yapmamızı istemedikleri şeyi yaparlar üstünede bizi suçlu çıkarırlar..
ne gereksiz bir kardeşlikmiş.hayvan kardeşliği...peehhh!!!
ben olsam ikisinide başbaşa bırakır bu saçma salak ortamdan hemen uzaklaşırdım..
kadına başan msjı vermiş zaten aramızda bişey var sanıyo deyipte...

aynı şeyler geçiyordu aklımdan. yazmayayım dedim ama dayanamadım.

Alevilikle ilgili değilde insanlıkla ilgili düşüncelerin önemli olmalı. Karaktersiz insanın dini mezhebi memleketi yoktur.
Hayvan muhabbetinden arkadaşlık başlayıp nasıl aleviliğe bağladın bilmiyorum. konu sapmasın diyede uzatmıyorum.
hakkında hayırlısı neyse o olsun.

sen ne dediğinin farkında mısın?ne kötü söz söyledim şimdi bi kere ne kadar kötü düşünüyorsunuz ben alevileri cok severim,bilmeden konusmussunuz.bunlar benim için önemli degil! ben ayırım yapmam.sormadan etmeden karsıdan konusuosunuz yaa

bilip bilmeden yorum yapmayın bana rica edicem,bunlarla ugrasacak vaktim yok anlatabildim sanırım..

Son düzenleme:

karsı taraf söyledi bana alevilikle oldugunu,ırk din dil ayrımı yoktur bende,herkes hemen kötüye cekiyor yaa hayret bişey.

Erkek milleti işte kanka muhabbeti yapıp ondan sonra da aralarında bişey çıkıyo mutlaka..Eğer sizde öle bir site aracılığıyla tanıştıysanız bence aralarında sadece arkadaşça bir muhabbet olamaz ama yinede emin olmak için bence rahatsız olduğunu o kişiyi silmesini istediğini belirt..Zaten sana gerçekten değer veriyorsa o kişiyi umursamayıp sırf seni rahatlatmak için hiç tartışmaya girmeden silecektir..Ama silmemek için direnip sen bana güvenmiyormusun gibi şeylerin arkasına sığınırsa kesinlikle demagoji yaptığını anla..Hemen ayrıl diyemem tabii sevmek bu zamanda kolay değil ama yinede böyle birine tam güvenme derim karar senin canım..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…