- Konu Sahibi _Aquarius_
-
Ne gereksiz bir paylaşıma girmiş o kadınla..
sizide muhattap etmiş, hiç hoş değil...
bunun adı hayvan kardeşliği olmayacağına göre ?
alevi arkadasım kızın da alevi oldugu gerekcesini sundu bana.ben napıcam simdi biraz akıl verin kime nasıl anlatayım bu durumu
alevilik böyle bişeymiş iste dedim,sonra delirdi iste.halbuki cok iyi biliyor alevi düşüncemin ne oldugunu.siz sordukça gerekçesi bahaneleri dahada artacak..
iptal etmesini isteyin face yada sanal iletişime ait bütün hesaplarını.. bakalım ne diyecek.
erkek arkadaşın kadınla seni neden yüz göz ediyorki msn konuşmasına alarak hadi aldı nie lönk die aramızda bişey var zannediyor.Bide sürekli online olamıyor die msne eklemiş kadın nasıl birden online olabiliyor?
alevilik böyle bişeymiş iste dedim,sonra delirdi iste.halbuki cok iyi biliyor alevi düşüncemin ne oldugunu.
aptal degilim resimde resmen uzanmıs bacaklarını gösteren bi kadın var hiçbir gerekcesi olamaz bunun,ben de anlamadım ne gerekcesi var msne ekledi.işte bana açıklama yapıyor aramda bişey yok gibisinden
alevilik böyle bişeymiş iste dedim,sonra delirdi iste.halbuki cok iyi biliyor alevi düşüncemin ne oldugunu.
konunun alevilikle ne alakası var yaa,nasıl empoze edilmiş aleviler size böyle anlayamıyorum..o kadar fesat düşünen insanlar var ki tiksiniyorum bu tarz kişilerden..şu saçma önyargınızdan kurtulun artık...
bu konu kapanır bilgine....o tertemiz insanları da gereksiz muhabbetlerinize karıştırmayın...
konunun alevilikle ne alakası var yaa,nasıl empoze edilmiş aleviler size böyle anlayamıyorum..o kadar fesat düşünen insanlar var ki tiksiniyorum bu tarz kişilerden..şu saçma önyargınızdan kurtulun artık...
bu konu kapanır bilgine....o tertemiz insanları da gereksiz muhabbetlerinize karıştırmayın...
aynı şeyler geçiyordu aklımdan. yazmayayım dedim ama dayanamadım.
Alevilikle ilgili değilde insanlıkla ilgili düşüncelerin önemli olmalı. Karaktersiz insanın dini mezhebi memleketi yoktur.
Hayvan muhabbetinden arkadaşlık başlayıp nasıl aleviliğe bağladın bilmiyorum. konu sapmasın diyede uzatmıyorum.
hakkında hayırlısı neyse o olsun.
alevileri sevdiğinizi söylüyorsunuz ama kurduğunuz cümleleri okumuyorsunuz herhalde , lütfen biraz daha dikkat , insan insan olmadıktan sonra neye inanırsa inansın, önce adem olmayı becermek lazım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?