Terapi de görseniz psikolojik destek de alsanız içinizdeki ses sizin iyi olup olmayacağınızı belirliyo, kesinlikle kendinizi kontrol edebilir ihtiyacınız olan düşüncelere odaklanabilirsiniz, aldım gitti çok şükür hiç değilse hastalığa gitmedi fikrine odaklanın, ya da sizi ne rahatlatıyosa o fikre sarılın, sürekli kafanızın içinden neden sldım neden aldım ay çok pahalı derseniz o fikre saplanır kalırsınız, çok şükür varmış almışsınız, her gün 900liralık ayakkabı almıyosunuz zaten, almışken zehir olmasın boşuna, eşiniz de farkediyomuş bakın, ben anneme diyorum hep kendine bişeyler al diye, kadın almıyo kendine çok üzülüyorum, çocuklarınız içşn de kendine değer veren anne figürü önemlidir bence, bnm için önemli en azından, isterim annem kendine değer versin giyinsin güzel güzel, bu deli gibi alışveriş yapsın har vurup harman savursun demek değil yani tabi
evt tabiki bundan bahsediyodum, ufak tefek rahatsızlıklar olur herkeste, çok şükür sağlıklısınız ve bunu her zaman yapmıyosunuz, o ayakkabı da taş gibidir zaten o kdr uzun seneler kullanınca kârlı bile oluyor o ayakkabıları almak