ay hakikaten öyle valla. herşeye hayır hayır hayır. adam tam muhalefet adamı. hayır demek ondan öğrenilmeli adam kitabını yazacak
Esim suriyeli ailesi suriyede sadece 2 teyzesi ve bir kardesi var burda baska kimsesi yok ben ve ailemden baska bu iki teyzede beraber kaliyordu kavga etmisler bize geldi bidaha gitmem diyor kizma bana diyor aglamaklii bi sekilde ama kabul edemem kii edemem yanu esimi aradim az once teyze boyle birsey dedi ee ne yapayim dedi bn kabul etmiyorum cok yaramazlar dedim soylemem sokaga mi atayim diyorr lanett olsunn !!!Kayinvalidenle mi kavga etti kardesi dedigin baska bir kardesi mi? Acaba rahatsizlanmis gibi esinle konussan hani teyzen basimin ustunde yeri var ama bak ben cok kotuyum acaba annenle konussan da o davet etse teyzeni falan desen ise yarar mi?
Hahhahhhaha ciddi mi buuneden evlenmediniz demişler, çünkü Evet demek zorunda kalacaktım demiş
Bi an ciddi sandim beni guldurdunuz allah iyiliginizi versinnyok ay şaka tabiki
neden evlenmediniz demişler, çünkü Evet demek zorunda kalacaktım demiş
adam bu günlerde bütün liderlerin görüşme tekliflerini de reddediyor hepsine hayır demiş yine. ondan öğreneceğin çok şey var konu sahibiHahhahhhaha ciddi mi buu
Keskee el ele veripde hayir desekkmaalesef ben de hayır diyemiyorum
Keskee ogretsee banaaadam bu günlerde bütün liderlerin görüşme tekliflerini de reddediyor hepsine hayır demiş yine. ondan öğreneceğin çok şey var konu sahibi
Sanirim hayir demeye zirveden baslaman gerekecek. Esini de anlayabiliyorum bu konuda ama sen cok haklisin. Bilemedim simdi kadinin 3 cocuguyla kalcak baska bi yeri yoksaE
Esim suriyeli ailesi suriyede sadece 2 teyzesi ve bir kardesi var burda baska kimsesi yok ben ve ailemden baska bu iki teyzede beraber kaliyordu kavga etmisler bize geldi bidaha gitmem diyor kizma bana diyor aglamaklii bi sekilde ama kabul edemem kii edemem yanu esimi aradim az once teyze boyle birsey dedi ee ne yapayim dedi bn kabul etmiyorum cok yaramazlar dedim soylemem sokaga mi atayim diyorr lanett olsunn !!!
Kardesinin evi var fakat inat etti gitmeyecem diye ona gelmede demiyor zaten kardesi kendisi cephe alip gitmeyecem dedi ve sucluda kendisiSanirim hayir demeye zirveden baslaman gerekecek. Esini de anlayabiliyorum bu konuda ama sen cok haklisin. Bilemedim simdi kadinin 3 cocuguyla kalcak baska bi yeri yoksa
Ben cizebilir belki ama esimm atamam diyor baska birsry demiyir!!!Açıkça söylersin bugun kapima gelmissin bugun kal ama ev üstüne ev yapamam teyze dersin.Her kususunde yanınıza gelir açık kapı olduğunu bildiğinde.Sizin kabul etmeyeceginizi bilseydi cesaretle kalkıp gelmezdi.farzet kabul ettin ya artık hep sende yada olduda barıştı her kususunde kapini çalar.Sınır cizmelisin.........
Offffffffff olucemmm sinirdennnnnnnnnnnnüfff... ev ev üstüne olur mu ya.Çok yardım etmek istiyosa başka bi çözüm bulsun eşiniz.Tamam allah kimseyi öyle zor duruma koymasın ama olmaz yani evin hanımının rızası olmadan o neymiş öyle.
Heppp kalmak istiyorr..Eşinin teyzesi kaç günlüğüne kalacakmış sizinle?
Keskee el ele veripde hayir desekk
valla öğreteceği pek bişey de yok, adamın diline pelesenk olmuş, direkt her teklife hayır diyorKeskee ogretsee banaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?