Bunu da duydum hemde esimden yardim

bayankapriss

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
5 Haziran 2015
255
53
28
8 aylik evliyim ailemden uzakta yasiyorum oncesinde esimle 7 yillik beraberligimiz var tanistigimiz ilk zamandan bu yana esimin ilkokul arkadasi mehmet olsun gorusuruz bugun baska bi arkadasi daha bize geldiler yemege cay ictik falan kahve yapcam neyse o sirada konusuyorduk esime diger arkadasida tv izliyor laf bolunmesin diye kahve yapcam mutfaga gel dedim bu arada kendisi cayci esim buna cok bozulmus !!! Onlari gonderdik kapiyi kapattigim gibi sen nasl bu kadar samimi olabilirsin falan dedi cok zoruma gitti nasil tepki vermeliyim bilmiyorum yastigini battaniyesini aldi baska odaya gitti hata bendemi yol gosterin inanin kafam darmaduman

Mutfağa çağırdığın kim?

Arkadaşınıza mı dediniz mutfağa gel diye, öyle anladım. Kıskanmıştır olabilir gayet normal bence.

Bişey anlamadım. Kimi çağırdınız eşinizimi?? Diğer türlü düşünemiyorum

Yani bilemedim şimdi
Ne diye mutfağa çağırdınız adamı
Tabiki bozulur,birde başka bir arkadaşı daha varmış
O yüzden biraz gerilmiştir ister istemez

Benim esimde olsa aynı tepkiyi verirdi o yüzden bişey diyemicem ama abartacak bi durum yok rahatsız olacağını tahmin etmedim bidaha dikkat ederim de sonuç olarak eşiniz aynı şeyi yapsaydı hoş karsilarmiydiniz ben karsilamazdim o yüzden haklı diyebilirim bence git gönlünü al

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…