- 5 Haziran 2015
- 255
- 53
- 28
- Konu Sahibi bayankapriss
-
orasını ben de çözemedimKime mutfaga gel dedin?
Mutfağa çağırdığın kim?8 aylik evliyim ailemden uzakta yasiyorum oncesinde esimle 7 yillik beraberligimiz var tanistigimiz ilk zamandan bu yana esimin ilkokul arkadasi mehmet olsun gorusuruz bugun baska bi arkadasi daha bize geldiler yemege cay ictik falan kahve yapcam neyse o sirada konusuyorduk esime diger arkadasida tv izliyor laf bolunmesin diye kahve yapcam mutfaga gel dedim bu arada kendisi cayci esim buna cok bozulmus !!! Onlari gonderdik kapiyi kapattigim gibi sen nasl bu kadar samimi olabilirsin falan dedi cok zoruma gitti nasil tepki vermeliyim bilmiyorum yastigini battaniyesini aldi baska odaya gitti hata bendemi yol gosterin inanin kafam darmaduman
Yani bilemedim şimdi8 aylik evliyim ailemden uzakta yasiyorum oncesinde esimle 7 yillik beraberligimiz var tanistigimiz ilk zamandan bu yana esimin ilkokul arkadasi mehmet olsun gorusuruz bugun baska bi arkadasi daha bize geldiler yemege cay ictik falan kahve yapcam neyse o sirada konusuyorduk esime diger arkadasida tv izliyor laf bolunmesin diye kahve yapcam mutfaga gel dedim bu arada kendisi cayci esim buna cok bozulmus !!! Onlari gonderdik kapiyi kapattigim gibi sen nasl bu kadar samimi olabilirsin falan dedi cok zoruma gitti nasil tepki vermeliyim bilmiyorum yastigini battaniyesini aldi baska odaya gitti hata bendemi yol gosterin inanin kafam darmaduman
EvetEşinin arkadasini mi mutfağa çağırdın anlamadim
Oha niye:)))
Eşinin arkadaşı çaycı olduğu için mi onu mutfağa çağırdın?
Bence de eşin haklı kiskanmistir yani eşim aynısını bana yapsa çok rahatsız olurdum
Ama yillardir samimiyiz diger arkadasida oyle rahatsiz olabilir ama bunun uygun bi yolu yok muYani bilemedim şimdi
Ne diye mutfağa çağırdınız adamı
Tabiki bozulur,birde başka bir arkadaşı daha varmış
O yüzden biraz gerilmiştir ister istemez
Gayet haklı ozaman. Ben eşimin arkadaşını mutfağa çağırcam eşim sakin duracak :))) bana esim aynisini yapsa neler yaparim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?