- 4 Şubat 2015
- 11.087
- 31.426
- 598
- Konu Sahibi bayankapriss
-
“Kahve yapıcam mutfağa gel” demek de ne bileyim biraz şey... Adam haklı sanki pek yerinde olmamış.
Hay agzina saglik cnm yaaaneden? doğru dürüst anlatsanıza kırk soruyla olayı çözmeye çalışıyoruz.
Nerden bilion kotu niyetli olmadigini:) bise anlatmiyokigönlünü al kocanın. adam haklı ama sen de kötü niyetli değilsin.
Çok zorladım kendimi en mantıklı şunu buldum; eşinin arkadaşı çaycıymış, adamı bu yüzden kahve yapmak için mutfağa çağırmış. En mantıklısı bu yani.. düşün...adamı mutfağa niye çağırdığını anlayan varsa sevabına bana da anlatsın..
Caycıymıs ya güzel kahve yapiyor zaaradamı mutfağa niye çağırdığını anlayan varsa sevabına bana da anlatsın..
Kahve içmeye çagırmış ama adam çaycıymış.adamı mutfağa niye çağırdığını anlayan varsa sevabına bana da anlatsın..
Mantıklı ama o zaman “çaycı” detayını niye verdi?Ben anladım galiba. Eşi arkadaşıyla konuşurken konu sahibi de diğer arkadaş ile muhabbet ediyor, uzun süre tanışık oldukları arkadaşla yani... Mutfağa geçerken de eşinin yanında ki adamı değil kendi sohbet ettiği kişiyi, muhabbet bölünmesin diye ben kahve yapıcam hani gel orda devam et gibisinden yanına çağırıyor.
Adama adam meslek olarak mı çaycı, yoksa müptela olarak mıKahve içmeye çagırmış ama adam çaycıymış.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?