- Konu Sahibi bayankapriss
-
Bilemiyorum burdan bile tuhaf karşıladım benAma yillardir samimiyiz diger arkadasida oyle rahatsiz olabilir ama bunun uygun bi yolu yok mu
Kahve içmeye çagırmış ama adam çaycıymış.
YaniDefaatle okumama rağmen hiçbir şey anlamadım
Çok zorladım kendimi en mantıklı şunu buldum; eşinin arkadaşı çaycıymış, adamı bu yüzden kahve yapmak için mutfağa çağırmış. En mantıklısı bu yani.. düşün...
Belki adam güzel kahve yapıyordurMantıklı ama o zaman “çaycı” detayını niye verdi?
Not :Sorunu hallettik o yuzden kimse zaman kaybetmesin :)
Ne oldu ya foton gitti ?Not :Sorunu hallettik o yuzden kimse zaman kaybetmesin :)
Sorun 20 dk da mı çözüldü?Not :Sorunu hallettik o yuzden kimse zaman kaybetmesin :)
Ben çayı tercih ederdim ama mehmeti bilmiyorumAdama adam meslek olarak mı çaycı, yoksa müptela olarak mı
Ajsjsnsneb 5 dakikada hallediverdi, biz kafamızda soru işaretleriyle kaldıkNe oldu ya foton gitti ?
Not :Sorunu hallettik o yuzden kimse zaman kaybetmesin :)
Orası tam bir muamma.. bu bdv hatunları artık kendini aştı. 20 dk sorunu çözmeler falan. Bi ayrıntıları öğreneydik..Ben çayı tercih ederdim ama mehmeti bilmiyorum
Madem misafir gelmişler yapacağınız kahveyi neden yardım alarak yapıyorsunuz anlamadım? Alt tarafı 4 fincan kahve yahu atla deve değil.
Ayrıca adamı "çaycı bu zaten gelsin burada da pişirsin "der gibi neden çağırıyorsunuz mutfağa. Ayıp yani. Kıskançlık vs den ziyade misafire yapılan bir ayıp bu.
Adam temizlik işi yapiyor olsa gel temizliğe yardım et mi diyeceksiniz?
Konu sahibi eşi dururken eşinin samimi arkadaşı Mehmet i mutfağa kahve yapmaya çağırıyor eşi de bu ne samimiyet diyip yatağı yorganı alıp odayı terk ediyor sonra da burada taş yağmuru gelince konuyu hallettik deyip siyriliyorsorun neydi ki
Kahve yapsın diye degilki sohbete mutfakta devam edelim diye çağırmış ama çaycı detayını neden verdi o kısmı anlamadim :)Madem misafir gelmişler yapacağınız kahveyi neden yardım alarak yapıyorsunuz anlamadım? Alt tarafı 4 fincan kahve yahu atla deve değil.
Ayrıca adamı "çaycı bu zaten gelsin burada da pişirsin "der gibi neden çağırıyorsunuz mutfağa. Ayıp yani. Kıskançlık vs den ziyade misafire yapılan bir ayıp bu.
Adam temizlik işi yapiyor olsa gel temizliğe yardım et mi diyeceksiniz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?