- 24 Temmuz 2023
- 581
- 1.803
- 33
- Konu Sahibi Evrimnecla
-
Demekki kalitesiz bir adammış.Adam olsa ta peşinden koşardı affet diye yada ben haklıyım derdi seninle iletişime geçmezdi biraz aşk acısı çekerdi.İnan öyle yapan birine üzülme.Gez dolaş.Selam kızlarrr, benim olayları hatırlayan var mı?
Gece arkadaşım bir video göndermiş saat 3 gibi. Eski nişanlım ve tanımadığım bir kadın (yüzü tam görünmüyor ama tanımadığıma eminim) sahile kamp sandalyelerini atmış içiyorlar, kafaları güzel el kızartmaca falan oynuyorlardı.
Hiç telefon karıştırmak, kim aradı falan diye sormak huyum değildir. Şuraya gidiyorum şununla buluşcam deyince de irdelemem ama irdelemem gerekiyormuş BELLİ OLDU BEN GALİBA ALDATILIYOMUŞUM ONDAN 1 KURUŞ PARA HARCAMAK İSTEMİYOMUŞ BU ADAM
Her kes tercihleri ile yaşar o nasıl hayatına devam edebiliyorsa sizde devam edebilirsiniz hiçç üzülmeye bile değmez bu karakterdeki birisi için bence öğrenmeniz daha iyi olmuş sizin açınızdan barışma gibi düşünceye girmezsiniz.Selam kızlarrr, benim olayları hatırlayan var mı?
Gece arkadaşım bir video göndermiş saat 3 gibi. Eski nişanlım ve tanımadığım bir kadın (yüzü tam görünmüyor ama tanımadığıma eminim) sahile kamp sandalyelerini atmış içiyorlar, kafaları güzel el kızartmaca falan oynuyorlardı.
Hiç telefon karıştırmak, kim aradı falan diye sormak huyum değildir. Şuraya gidiyorum şununla buluşcam deyince de irdelemem ama irdelemem gerekiyormuş BELLİ OLDU BEN GALİBA ALDATILIYOMUŞUM ONDAN 1 KURUŞ PARA HARCAMAK İSTEMİYOMUŞ BU ADAM
Yeni tanışmış da olabilir, hemen aldatıldığınızdan emin olmayın bence.Selam kızlarrr, benim olayları hatırlayan var mı?
Kiyamam gözyaşlarına kız kardeşim. O rezille bir bağın yok artik. Kalitesiz bayağı herif. Çukurunda debelensin.Ay bilmiyorum. Sabah 7de uyandım videoyu bi gördüm bu saate kadar ağlamaktan bi hal oldum ya Allah düşmanımın başına vermesin bu çok farklı bir sinir, stres ve hüzün.
Şu mesajı evlenmiş karnında 2 aylık bebe ile alabilirdin, Allah nasıl bir ateşin içinden çekti aldı görüyor musun, şu an hemen şükür secdesine yat.Selam kızlarrr, benim olayları hatırlayan var mı?
Gece arkadaşım bir video göndermiş saat 3 gibi. Eski nişanlım ve tanımadığım bir kadın (yüzü tam görünmüyor karanlık çünkü ama tanımadığıma eminim) sahile kamp sandalyelerini atmış içiyorlar, kafaları güzel el kızartmaca falan oynuyorlardı.
Kurtuldun.Hayirlisi değilmiş.İkinizin hakkında başkaları hayırlı olsunlar.Bana da ağır geldi bu kelimeler. Özellikle boşanacagim eşime başkasıyla mutlu olur diyorlar ya kıskanıp çıldırıyorum.Hayal kırıklığı yaşayınca kimsenin "geçecek" tavsiyesi ilk etapta işe yaramıyor.
Ama kendimden biliyorum, geçiyor.
Evlendikten sonra da ortaya çıkabilirdi.
Şanslı hisset kendini.
Bana en çok "kurtuldun" tesellisi iyi geldi.
Evet kurtuldum, sen de kurtuldun.
O karaktersiz seninle degil, hiçbir bağın kalmadı onunla, bitti. Kurtuldun.
Bu olay siz nisanliyken mi nişanı bozduktan sonra mi olmuşSelam kızlarrr, benim olayları hatırlayan var mı?
Gece arkadaşım bir video göndermiş saat 3 gibi. Eski nişanlım ve tanımadığım bir kadın (yüzü tam görünmüyor karanlık çünkü ama tanımadığıma eminim) sahile kamp sandalyelerini atmış içiyorlar, kafaları güzel el kızartmaca falan oynuyorlardı.
O tabiki mutlu olacak. Kaç tane yaşattığını yaşayan insan gördün ki? Hiç. Hiç kimse yaşattığını yaşamıyor etme bulma dünyası değil burası. Ben daha 25 yaşıma yeni gireceğim bu yaşadığım nedir ya.Kurtuldun.Hayirlisi değilmiş.İkinizin hakkında başkaları hayırlı olsunlar.Bana da ağır geldi bu kelimeler. Özellikle boşanacagim eşime başkasıyla mutlu olur diyorlar ya kıskanıp çıldırıyorum.
Nişanı bozduktan sonraki 2.geceBu olay siz nisanliyken mi nişanı bozduktan sonra mi olmuş
Kurtuldun Nuran. Sorunlu ailesinden de, kendisinden de.Kurtuldun.Hayirlisi değilmiş.İkinizin hakkında başkaları hayırlı olsunlar.Bana da ağır geldi bu kelimeler. Özellikle boşanacagim eşime başkasıyla mutlu olur diyorlar ya kıskanıp çıldırıyorum.
2010 da 17 yaşıma girerken sevgilim oldu.Okulda karizmatikti.Havasi var diye etkilendim.Bana da ilgiliydi.Ama aşırı da capkindi.Defalarca aldattı vazgeçmedim.4 sene ayrıl barış oldu.Esinden boşanmış yeni gördüm kızı var.Esine ve çocuğa üzüldüm.Ona değil ya aldatmistir ya şiddet uygulamıştır.O tabiki mutlu olacak. Kaç tane yaşattığını yaşayan insan gördün ki? Hiç. Hiç kimse yaşattığını yaşamıyor etme bulma dünyası değil burası. Ben daha 25 yaşıma yeni gireceğim bu yaşadığım nedir ya.
Tam kurtulamadim.Kurtuldun Nuran. Sorunlu ailesinden de, kendisinden de.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?