- 19 Mayıs 2020
- 47.349
- 212.692
- 598
- Konu Sahibi Evrimnecla
-
Hiç takip etme.Baktikca üzülürsün.Ay bilmiyorum. Sabah 7de uyandım videoyu bi gördüm bu saate kadar ağlamaktan bi hal oldum ya Allah düşmanımın başına vermesin bu çok farklı bir sinir, stres ve hüzün.
Ergen kılıklı herifNişanı bozduktan sonraki 2.gece
Hepsi kötü değil.Benim komşum var.Erzurumlu kardeşleri öğretmen falan kendisi hemşire çok iyiler.Esi Ankaralı.Dayimin komşusu karı koca polisler onlar da iyi.Ama bunlar üniversite görmüş olanları.İsyerimde bayan müdür Erzurumlu piskopat ve okul arkadaşlarım var biri iyi biri kötüydü.Erzurumlular kapatılsın.
Bide urfalilar lütfen. Üzülme arkadaşım çok üzüldüm çok kötü biliyorum ben görmedim ama yaşıyorum benden hemen sonra yas tutmadan o kızla birlikte duusncesi bile kötü iki ay oldu çok aglayacaksin bazen ağlıyorum ama geçecek emin ol. Kurtuldun bolbol sosyalles bolbol hemdeErzurumlular kapatılsın.
Kurtuldugunuza sevininSelam kızlarrr, benim olayları hatırlayan var mı?
Gece arkadaşım bir video göndermiş saat 3 gibi. Eski nişanlım ve tanımadığım bir kadın (yüzü tam görünmüyor karanlık çünkü ama tanımadığıma eminim) sahile kamp sandalyelerini atmış içiyorlar, kafaları güzel el kızartmaca falan oynuyorlardı.
Hiç telefon karıştırmak, kim aradı falan diye sormak huyum değildir. Şuraya gidiyorum şununla buluşcam deyince de irdelemem ama irdelemem gerekiyormuş BELLİ OLDU BEN GALİBA ALDATILIYOMUŞUM ONDAN 1 KURUŞ PARA HARCAMAK İSTEMİYOMUŞ BU ADAM
Ha nişanlıyken ayrılmışsın ha düğün olmadan ayrılmışsın. Bu kadar gözünde büyütme. Dul kaldım lafları falan hoş olmamış, daha bismillah yeni başlıyorsunMahkeme süreci olacak evlilik hayatı yaşayamadan dul kalicam.
O psikolojiye soktular ama neymiş bana 40 50 yaşındaki adamlar gelirmiş.Bizim zamanımızda nisan atan kıza hoş bakmazlardi ben ondan nisan atmadım sonra boşandım.Sen şimdi dul kalacaksın.Daha geçen ay görücü çıktı 35 li yaslarda dedim daha ayrılmadım yakışık almaz dedim.Ha nişanlıyken ayrılmışsın ha düğün olmadan ayrılmışsın. Bu kadar gözünde büyütme. Dul kaldım lafları falan hoş olmamış, daha bismillah yeni başlıyorsun
Ağır sacmalamışlar ya da moralini bozmak için demişler. Sen önüne bak kalbini temiz tut. Karşına hakeden biri çıktığında çatır çatır çatlarlar.O psikolojiye soktular ama neymiş bana 40 50 yaşındaki adamlar gelirmiş.Bizim zamanımızda nisan atan kıza hoş bakmazlardi ben ondan nisan atmadım sonra boşandım.Sen şimdi dul kalacaksın.Daha geçen ay görücü çıktı 35 li yaslarda dedim daha ayrılmadım yakışık almaz dedim.
Bilmiyorum ben başka birisinde gözüm yok beklemiyorum.Dusunemiyorum.Kendime yakıştıramıyorum.Ağır sacmalamışlar ya da moralini bozmak için demişler. Sen önüne bak kalbini temiz tut. Karşına hakeden biri çıktığında çatır çatır çatlarlar.
Olaydan sonra mi eski nişanlı oldu , yoksa ayrimiydiniz?Selam kızlarrr, benim olayları hatırlayan var mı?
Gece arkadaşım bir video göndermiş saat 3 gibi. Eski nişanlım ve tanımadığım bir kadın (yüzü tam görünmüyor karanlık çünkü ama tanımadığıma eminim) sahile kamp sandalyelerini atmış içiyorlar, kafaları güzel el kızartmaca falan oynuyorlardı.
Hiç telefon karıştırmak, kim aradı falan diye sormak huyum değildir. Şuraya gidiyorum şununla buluşcam deyince de irdelemem ama irdelemem gerekiyormuş BELLİ OLDU BEN GALİBA ALDATILIYOMUŞUM ONDAN 1 KURUŞ PARA HARCAMAK İSTEMİYOMUŞ BU ADAM
Olsun o yoldasın. Sürdürebilirdin, devam ettirebilirdin.Tam kurtulamadim.
Tesadüf tamamen. Tekirdağ zaten küçücük yerEeee hep dediğim şey. Ahlak bir bütündür. Ataerkillik, ailecilik, psikolojik şiddet, fiziksel şiddet, aldatma bunlar hep içiçe olan şeyler. Arkadaşına sormadın mi nereden bulmuş videoyu?
Ay esiniz olurse dul kaliyorsunuz, olmeden bosanirsaniz bekar. SacmalamayinO psikolojiye soktular ama neymiş bana 40 50 yaşındaki adamlar gelirmiş.Bizim zamanımızda nisan atan kıza hoş bakmazlardi ben ondan nisan atmadım sonra boşandım.Sen şimdi dul kalacaksın.Daha geçen ay görücü çıktı 35 li yaslarda dedim daha ayrılmadım yakışık almaz dedim.
Bende burdayım soyle hemen baskın yapayım eğer ki küçük kasabasiysa hahahahahahTesadüf tamamen. Tekirdağ zaten küçücük yer
Nuran dur bekle sen de. Sakın dul kalma psikolojisine girip de alelacele evlilik yapmaO psikolojiye soktular ama neymiş bana 40 50 yaşındaki adamlar gelirmiş.Bizim zamanımızda nisan atan kıza hoş bakmazlardi ben ondan nisan atmadım sonra boşandım.Sen şimdi dul kalacaksın.Daha geçen ay görücü çıktı 35 li yaslarda dedim daha ayrılmadım yakışık almaz dedim.
Altınova'da....Bende burdayım soyle hemen baskın yapayım eğer ki küçük kasabasiysa hahahahahah
Ayrılmıştık 2 gece önceOlaydan sonra mi eski nişanlı oldu , yoksa ayrimiydiniz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?