Bunu da mı görecektim

Erzurumlular kapatılsın.
Hepsi kötü değil.Benim komşum var.Erzurumlu kardeşleri öğretmen falan kendisi hemşire çok iyiler.Esi Ankaralı.Dayimin komşusu karı koca polisler onlar da iyi.Ama bunlar üniversite görmüş olanları.İsyerimde bayan müdür Erzurumlu piskopat ve okul arkadaşlarım var biri iyi biri kötüydü.

Erzurumlular kapatılsın.
Bide urfalilar lütfen. Üzülme arkadaşım çok üzüldüm çok kötü biliyorum ben görmedim ama yaşıyorum benden hemen sonra yas tutmadan o kızla birlikte duusncesi bile kötü iki ay oldu çok aglayacaksin bazen ağlıyorum ama geçecek emin ol. Kurtuldun bolbol sosyalles bolbol hemde

Kurtuldugunuza sevinin

Mahkeme süreci olacak evlilik hayatı yaşayamadan dul kalicam.
Ha nişanlıyken ayrılmışsın ha düğün olmadan ayrılmışsın. Bu kadar gözünde büyütme. Dul kaldım lafları falan hoş olmamış, daha bismillah yeni başlıyorsun

Ha nişanlıyken ayrılmışsın ha düğün olmadan ayrılmışsın. Bu kadar gözünde büyütme. Dul kaldım lafları falan hoş olmamış, daha bismillah yeni başlıyorsun
O psikolojiye soktular ama neymiş bana 40 50 yaşındaki adamlar gelirmiş.Bizim zamanımızda nisan atan kıza hoş bakmazlardi ben ondan nisan atmadım sonra boşandım.Sen şimdi dul kalacaksın.Daha geçen ay görücü çıktı 35 li yaslarda dedim daha ayrılmadım yakışık almaz dedim.

Ağır sacmalamışlar ya da moralini bozmak için demişler. Sen önüne bak kalbini temiz tut. Karşına hakeden biri çıktığında çatır çatır çatlarlar.

Ağır sacmalamışlar ya da moralini bozmak için demişler. Sen önüne bak kalbini temiz tut. Karşına hakeden biri çıktığında çatır çatır çatlarlar.
Bilmiyorum ben başka birisinde gözüm yok beklemiyorum.Dusunemiyorum.Kendime yakıştıramıyorum.

Olaydan sonra mi eski nişanlı oldu , yoksa ayrimiydiniz?

Ay esiniz olurse dul kaliyorsunuz, olmeden bosanirsaniz bekar. Sacmalamayin

Nuran dur bekle sen de. Sakın dul kalma psikolojisine girip de alelacele evlilik yapma

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…