- 24 Haziran 2023
- 1.669
- 5.899
- 73
- Konu Sahibi Evrimnecla
-
Kiz niye agliyosun verilmis sadakan varmis. Kurban kes. Mezdeke ledbilveledistiri ac gobek at. Ya evlenseydin de oyle ogrenseydin.Ay bilmiyorum. Sabah 7de uyandım videoyu bi gördüm bu saate kadar ağlamaktan bi hal oldum ya Allah düşmanımın başına vermesin bu çok farklı bir sinir, stres ve hüzün.
Aldatacağını düşünmedim ama o kadar çirkinleşmişti ki "bi bu kalmıştı zaten, onu da yapmış" dedim. Şimdi nedense 10 saattir ağlıyorum yine de canım yandıBen uzulmeniz icin bi sebep goremiyorum
Hicbir manasi olmayan adamlara vasiflar sifatlar yukluyoruz sonra da pisman oluyoruz, bence kendimizin kendimize ettigini bize kimse yapmiyor.
Eminim bir suru red flag vardir adamda ama gormek istememissinizdir. Gercekten sasirdiniz mi videoya yoksa yakistirdiniz mi dogru soyleyin hissediyor muydunuz? Hissettirmeyecek kadar zeki bi erkoya rastlamadim cunku
Yanar tabi canim yanmaz mi, uzulursunuz muhakkak ama uzulmemeniz icin daha cok sebebiniz var, buna odaklanin. Nisan atmis biri olarak soyluyorum yakin zamanda, bazen cokkkkk mutlu bazen darmaperisan oluyorum. Mahvoluyorum.Aldatacağını düşünmedim ama o kadar çirkinleşmişti ki "bi bu kalmıştı zaten, onu da yapmış" dedim. Şimdi nedense 10 saattir ağlıyorum yine de canım yandı
Şaşkınlıktan ağzımı kapatamadım. Videoyu kendisine aynen gönderip 'düğüne sponsor olacak mıymış babası sordun mu? Hayırlı olsun' yazsaydınSelam kızlar, benim olayları hatırlayan var mı?
Gece arkadaşım bir video göndermiş saat 3 gibi. Eski nişanlım ve tanımadığım bir kadın (yüzü tam görünmüyor karanlık çünkü ama tanımadığıma eminim) sahile kamp sandalyelerini atmış içiyorlar, kafaları güzel el kızartmaca falan oynuyorlardı.
Hiç telefon karıştırmak, kim aradı falan diye sormak huyum değildir. Şuraya gidiyorum şununla buluşcam deyince de irdelemem ama irdelemem gerekiyormuş BELLİ OLDU BEN ALDATILIYOMUŞUM ONDAN 1 KURUŞ PARA HARCAMAK İSTEMİYOMUŞ BU ADAM
Bilmiyorum ya günlerdir hiç uyumadım. Ha dönseydi yine bu iş olmazdı beklentim yoktu ama bu ağır geldi. Umarım atlatabilirim cidden canım yanıyor hiçbir şey içimden gelmiyor günlerdirYanar tabi canim yanmaz mi, uzulursunuz muhakkak ama uzulmemeniz icin daha cok sebebiniz var, buna odaklanin. Nisan atmis biri olarak soyluyorum yakin zamanda, bazen cokkkkk mutlu bazen darmaperisan oluyorum. Mahvoluyorum.
Bu surecler cok normal. Stalk ve istihbarat muhabbetini bitirin. Velev ki vefat etti, yok artik oyle biri. Boyle dusunun. Ne yaptiginin ne onemi var adamin adi artik sizinle anilmiyor isterse kotu yola dussunbizi baglamaz diyelim
E yürüyüşte burakmistin bosver gececekBilmiyorum ya günlerdir hiç uyumadım. Ha dönseydi yine bu iş olmazdı beklentim yoktu ama bu ağır geldi. Umarım atlatabilirim cidden canım yanıyor hiçbir şey içimden gelmiyor günlerdir
Gecmis olsun arkadasim. Sabirli ol yasini tut sonuna kadar yasa. Olum bile kabulleniliyor.Bilmiyorum ya günlerdir hiç uyumadım. Ha dönseydi yine bu iş olmazdı beklentim yoktu ama bu ağır geldi. Umarım atlatabilirim cidden canım yanıyor hiçbir şey içimden gelmiyor günlerdir
Hepsi birden patlamış sende o yüzden ağlıyorsun, dirayetli durmak zorunda değilsin, içinden geleni yap. Yanında bağırıp ağlayabileceğin biri varsa ona git orada ağla iyi gelir.Aldatacağını düşünmedim ama o kadar çirkinleşmişti ki "bi bu kalmıştı zaten, onu da yapmış" dedim. Şimdi nedense 10 saattir ağlıyorum yine de canım yandı
VErilmis sadakan varmış.Ayrılmıştık 2 gece önce
Adam gününü gün ederken o neden yas tutuyormuş. Hemen gozyasini silip ayağa kalksın hayat kaldığı yerden de devam etsinGecmis olsun arkadasim. Sabirli ol yasini tut sonuna kadar yasa. Olum bile kabulleniliyor.
Konuyla alakasız olacak ama size ayıp gerçekten. Konulara yorum yazmayı biliyosunuz kendi konunuza millet günlerdir yaziyo guncellemiyosunuz. İnsanlar o kadar ilgilendi merak etti, sordular kaç kere.Hislerinizi tahmin edebiliyorum. Ancak uzun vadede böyle şeyleri görmek ve bilmek sizin için büyük şans. Sizi acabalardan ve hatalardan kurtarır. Ben aldatıldığımda doğal olarak çok üzülmüştüm, sonrasında öyle bir mutlu oldum ki "iyi ki beni aldatmış da evlenmemişim onunla" dedim. Hayat bu, hiç belli olmaz
Bu o üye değil galiba. howl diye başlıyordu üyelik adı onun.Konuyla alakasız olacak ama size ayıp gerçekten. Konulara yorum yazmayı biliyosunuz kendi konunuza millet günlerdir yaziyo guncellemiyosunuz. İnsanlar o kadar ilgilendi merak etti, sordular kaç kere.
Sanki buydu diye hatırlıyorum ben ya. Değilsen özür dilerimBu o üye değil galiba. howl diye başlıyordu üyelik adı onun.
Değil değil.
Ayyy kusura bakmaDeğil değil.Yukarı alıntıladım
Biten iliskinin ardindan yas tutulur tutulmazsa farkli sekillerde kiside patlak verme ihtimali cok yuksek, sidik yarisi degil bu isler maalesef.Adam gününü gün ederken o neden yas tutuyormuş. Hemen gozyasini silip ayağa kalksın hayat kaldığı yerden de devam etsin
Aynen o zaman aldatilmissiniz aman bosverin değmezmis o adama iyi olmuş nişanı attiginiz haketmeyene asla uzulmeyinNişanı bozduktan sonraki 2.gece
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?