• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bunu duymamaliydim

uzun kirpik

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
20 Ağustos 2015
1.598
1.224
48
45
Kizlar esimle tartistik.Kv yakinimiza tasinmisti.Esim.pek gitmezdi.Biraz limonilerdi.Neyse...Bugun gitti.Cok guzel bir teraslari var. ,Misafir gelmis ve terasta yemek yemisler.Esim tutturdu bundan donra misafirim gelince orda agirlicam vs demeye.x beyleri oraya yemege cagiricam dedi.Ben kv gitmiyorum.Dedim ki"bizim evimiz yok mu,?Derdin teras ise , o kadar balkonumuz var ayni yukseklikte ve ayni manzaraya sahip.Benim evim,benim masam,benim mutfagim varken kimsenin terasinda misafir agirlamam."Efendim oranin ustu acikmis da vs...ben zaten misafir sevmezmisim.Annesi hizmet edermis...."Buyur git.ben gelmem.coook da tingirimda" dedim.Umursamayisima da cok kizdi."Anam size dogurmadi' dedim.Bana"cibiliyetsiz karaktersiz" dedi.Birkac kez "boyle mi diyosun" dedim.Evet dedi.....Bana o kadar cok yatili akrabasi gelir ki.Kv nin teyzesinin kizinin torunu bile gelir 15-20 hun jalir.Amcasi 7 gun kalip gecen hafta gitti.Gecen sene kuzeni geldi 20 gun.6 gun yegeni kaldi.Bu ay sonu halasi gelip 1-2 ay kalacak.2 gun ablasi ailesiyle kaldi.....Hepsine hizmet hurmet yatagi camasiri, istanbulu gezdirmesi, bazisina harik veya yol parasi,arabamla akrabalarini gezdirmesi vs.....bunaldi..Naparsan yap dedim.Bundan sonra bunu da bulamayacaksin dedim.10 evlilikkte ilk kez kustum bu aksam."Orasi da benim evim ne var" fln dedi."Orayi evin biliyosan, onlari da ailen bil.Evimi de beni de sayma" dedim.
Esim dogulu ve milletin pesinde gezip sayilan bir insan olacagina inaniyo.
Ben mi abarttim haksiz miyim?Cok kirildim.

Senin canin yokmu ablacim be.
Kv nin teyzesinin ninisinin ninisi niye sizde kaliyor?
Iyimisin sen?

Kocanda cocuk gibi bisy. Sizin misafiriniz neden kvnin bahcesinde agirlaniyor?
Sonra " gelin hanimin evini pis ettik aman pekte degerliymis" denilir benden soylemesi. Yada aaamaann en guzeli ya.
Gelin hanim bizi istemiyor derler dahada gelmezler bi dahakine. Oh mis. Bos veer.

Haklısınızda kendınızı ıfade biçiminiz esınızde savunma mekanızması oluşturmuş doğl olarak.. Farklı sekılde ıncıtmeden soleseydınız karsılığı bu olmazdı belki... Uslup cok onemli

Benim esimde feraset yok dedi bana Ben tavir yaptim.Ogluma uzum verdim, ona vermedim.Okey oynayacaktik oglumla, o da oynamak isteyince oynamadim.Barisirsam bi daha yapar ve saygisi sifir olur.hep yapar.

Haklısınızda kendınızı ıfade biçiminiz esınızde savunma mekanızması oluşturmuş doğl olarak.. Farklı sekılde ıncıtmeden soleseydınız karsılığı bu olmazdı belki... Uslup cok onemli
Cok dogru.Fakat ilk oncesebep sordum cunku mantikli bi sebebi olabilirdi.Yokmus.Peki evli bi erkek olarak boyle bi teklif makul karsilanmaz diye ongorulu olmasi gerekmez mi?

Emek ve vefa ....

Haklısınız.. Sizinde gelmenizi istiyor muydu o misafirler için ?

Senin canin yokmu ablacim be.
Kv nin teyzesinin ninisinin ninisi niye sizde kaliyor?
Iyimisin sen?

Kocanda cocuk gibi bisy. Sizin misafiriniz neden kvnin bahcesinde agirlaniyor?
Sonra " gelin hanimin evini pis ettik aman pekte degerliymis" denilir benden soylemesi. Yada aaamaann en guzeli ya.
Gelin hanim bizi istemiyor derler dahada gelmezler bi dahakine. Oh mis. Bos veer.
Erkek; esiyle cocuguyla evindrki ailesindeki sayginligiyla deger kazanir.Demezleri"karisina bi yemek yaptiramadi, zaten evi otel gibi kullaniyo misafiri bile goturmez, zaten yakinda bosaniyolar, mevlutine yada gemis olsuna bile kimse gelmesin diyomus "derler bana.Boyle bir zihniyetim yok ve esimin de aile hukukumuzda tek basina karar vermesi ve ustelik manevi olarak sahsimin ve ailemin itibarini sarsmasi dogru degil

Size gelecek olan yatılı misafirleri oraya rezerve ederek başlasın lütfen. Yerinizde olsam çok keyiflenirdim "Halanla başlamalısın, ay sonu geliyor biliyorsun, annene şimdiden haber ver, yatılı olacak.." derdim.. Misafiri sevmeyen yanlarınızı ben anlayamadım.. Bu kadar insanı otel gibi ağırlayıp, fazlasını sunduktan sonra bunu mu diyor hala.. Buyursun ağırlasın bence.. Özellikle yatılı olanları.. Halaya deyiverirsiniz "Eşim artık misafirleri orada ağırlamak istediğini söyledi. Benim fikrim değildi" diye..

Cok dogru.Fakat ilk oncesebep sordum cunku mantikli bi sebebi olabilirdi.Yokmus.Peki evli bi erkek olarak boyle bi teklif makul karsilanmaz diye ongorulu olmasi gerekmez mi?
Keske bole bir öngoruye sahıp olsalar erkekler kimyaları geregı duz bakıyorlar olaylara:) bız duygusal ve genıs bı acıda degerlendırıyoruz... Sahsım adına benım çözümüm anlasılmaya ıhtıyacım varsa haklıda olsam bıraz magduru oynuyorum:) ıyılıkle guzellikle soyluyorum sonra duygusallığım karsı tarafa gecıyor :) ben kazanmış oluyorum ... Sevılmekten cok anlasılmayı bekleyen bır kadın için zor ama evlilikte haklı haksız olmuyor...

Dogulu'mu ? Tartisma yaratmak istemiyorum .. ama bu insanlar kendilerini cok belli ediyor konununuzun basinda anlamistim zaten dogulu oldugunu..

Size gelecek olan yatılı misafirleri oraya rezerve ederek başlasın lütfen. Yerinizde olsam çok keyiflenirdim "Halanla başlamalısın, ay sonu geliyor biliyorsun, annene şimdiden haber ver, yatılı olacak.." derdim.. Misafiri sevmeyen yanlarınızı ben anlayamadım.. Bu kadar insanı otel gibi ağırlayıp, fazlasını sunduktan sonra bunu mu diyor hala.. Buyursun ağırlasın bence.. Özellikle yatılı olanları.. Halaya deyiverirsiniz "Eşim artık misafirleri orada ağırlamak istediğini söyledi. Benim fikrim değildi" diye..
Halasi orda kalmaz ki."kizim ben senin misafirinim" dedi.İlla ki misaforleri orda agirlamak ve ailenin evini gostermek istiyosan geleni annende cay icmeye goturelim dedim.
Biz aileyiz ve yapilan her iyi/kotu seyin ceza/ odulunu paylasmamiz gerek.Anasinin agirladigi misafir ben hasta olsa gelmez ama anasi hasta olsa gider.Kahveyi kimin elinden ictiyse onun hattini bilir

Son düzenleme:
Dogulu'mu ? Tartisma yaratmak istemiyorum .. ama bu insanlar kendilerini cok belli ediyor konununuzun basinda anlamistim zaten dogulu oldugunu..
Maalesef öyle. Aman da oğluşum oğluşum olunca onlar da 'aman da ailem ailem karım kim ya benim annem kardeşim var burada'
Bir de her ailenin 5-6 çocuğu var sürü sepet akraba hangi biriyle uğraşacaksın?
Benim babam da doğulu yani oradan biliyorum. Acayip bir düşkünlükleri var aileye hiç sevmediğim erkek tipi.

Eşiniz mi almıştı o evi kayınvalidenize?
Hatta kardeşlerine falanda almıştı yanlışmı hatırlıyorum?

Keske bole bir öngoruye sahıp olsalar erkekler kimyaları geregı duz bakıyorlar olaylara:) bız duygusal ve genıs bı acıda degerlendırıyoruz... Sahsım adına benım çözümüm anlasılmaya ıhtıyacım varsa haklıda olsam bıraz magduru oynuyorum:) ıyılıkle guzellikle soyluyorum sonra duygusallığım karsı tarafa gecıyor :) ben kazanmış oluyorum ... Sevılmekten cok anlasılmayı bekleyen bır kadın için zor ama evlilikte haklı haksız olmuyor...
Evlilik cok farkli ve gram gram her seyi hesabi olmuyor.Hakli haksiz da olmuyor dediginiz gibi

Back
X