Bunu nasıl algılamalıyım

Sabir_tasi

Annesinin tıpkısının aynısı
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
2 Mayıs 2017
1.589
398
53
43
Daha önce yazmıştım kreş in ilk bir haftasında bana bir saat izin al demişlerdi ve oğlumla okulun parkında oynarken hemen öğretmen başımıza dikilmişti. Bana siz gidin demişti kibarca sepetlenmiştim. Bunu müdüre söylediğimde okulun güvenlik uygulamasını saygıyla karşılama gerektiği söylenmişti.şimdi fotoğraf göndermişler. Velilerden Ayşe hanım çocuklara kek börek yapmış ve çocuklarla ikindi kahvaltısında ben kuralların genel olduğunu düşünürken acaba bireysel miydi yani kural varsa tüm velilerin uyması gerekmez mi bunu nasıl algılamalıyım

ben sizin cocugunuz adina cok uzuluyorum.siz cok takintili ve olaylari inanilmaz buyuten bir İnsansiniz.diger konunuzda bir cocugun yas gunu oldugunu soylemistiniz muhtemelen o velide yasgunu olan cocugun annesidir.oyle olmasa bile ogr uygun gormustur ordadir.ayrica inaniyorumki sizin derdiniz veli oKulda cocuklarin yaninda guvenli bir ortamdegiLden ziyade ,beni gonderdiler herkesi gondersinler inadi..

Aynı konudan güncelleme yaparak devam etmek yerine neden sürekli konu açıyorsunuz ki?

P pembebalerin in de dediği gibi fazla takıntılı olduğunuzu düşünüyorum. Evet, sizi kibarca sepetlemiş olabilirler, bir başkasını da kreşe almış olabilirler. Ama belkş o kadının çocuğu sizinki kadar hassas değil. Oğlunuz alışma döneminde olduğu için sizsiz 'zamana' ihtiyacı var. Belki oğlunuz alışınca siz de biraz daha rahat girebileceksiniz kreşe. Biraz olumlu yönde motive etmeye çalışın kendinizi.

Veli sinifta, ogretmenin yaninda bulunabilir. Herhangi bi etkinlik saati de degil, ikindi kahvaltisinda. Sizde yapin yiyeceklerini haftaya sizde sinifa girmeyi talep edin. Ama sunuda soyliyim. Takintiniz cok korkunc.

Onun çocuğunun durumu ne bilmiyorsunuz ki, belki ağlayan bir cocuk annesinden ayrılamıyor ve çocugun annesini alip ikindi kahvaltısında yapip ikram ederek çocuğa güven veriyorlar olabilir...oğlumun krestede yasak , bende hergün gittim ama okulda degil yakınlarda bulundum...o velinin çocuğunun özel bir durumu vardir bilemezsiniz...
Değişik birisiniz gibi geldi

Veli sinifta, ogretmenin yaninda bulunabilir. Herhangi bi etkinlik saati de degil, ikindi kahvaltisinda. Sizde yapin yiyeceklerini haftaya sizde sinifa girmeyi talep edin. Ama sunuda soyliyim. Takintiniz cok korkunc.

Bu konuda başka birsey vardir, velinin sinifa alinmamasinin nedeni diger çocukların etkilenmesi neden benim annem yok vs diye..bunda cok farkli bisey olmali..okulun ilk haftası aile katilim etkinliği yoktur evden kek yapip götürmek olmaz diger cocuklae acısından bizim kreş asla musade etmez

2 hafta oldu sanirim onlarin okulunda. Bizde kek boregi ya sabahtan verirler veli gelmez yada ikindi saatinde geldiyse sinifta onlari dagitir cocuklara, 5 10 dakika durup gider. Bana cok absurt bi durum gibi grlmedi.

2 hafta oldu sanirim onlarin okulunda. Bizde kek boregi ya sabahtan verirler veli gelmez yada ikindi saatinde geldiyse sinifta onlari dagitir cocuklara, 5 10 dakika durup gider. Bana cok absurt bi durum gibi grlmedi.
Anladım her okul farkli ddmek ki ama konu sahibi takıntılı gibi geldi ilk gün gonderilmek tabiki sinir bozmuştur ama anlatımı degisik

hayır budoğum zgünü velisi değil ayrıca bir kural varsa herkese uygulanmalı aksi takdirde şahsıma hakarettir bu

Arkadaşlar yemin ediyorum çok üzüldüm. O veliye bariz farklı davranılıuor bana farklı...takıntı olsa keşke. Ama kurallar kişiye göre esnetiliyor. Ben bu düşüncem de haksız, ım diyorsunuz yani...

Güvenlik uygulaması nedeniyle tartışmıştık. Şimdi böyle bişi gördüğümde içim acıdı

Biz burda ne desek boş aşırı derecede takıntılisiniz malesef üzüldüğüm konu şu sizin bu yok beno ayırdılar yok o girdi ben kaldım mubabbettinizden dolayo evladınizı kreşe almayacaklar olan çocuğa olucak

Bakın ben bunları kendi içimde yaşadım kesinlikle yazılı veya sözlü kreşle iletişime geçmedim. Bunları düşünebilirim değil mi

Hic psikolojik destek almayi dusundunuz mu?
Bu kacinci konunuz?
Gercekten cocugunuza yazik lutfen tedavi olun

Okulun ilk haftası alışma aşamasında olduğu için daha hassas davranmış olabilirler.
Şimdi biraz esnetmiş olabilirler.

Allah o kreş çalışanlarının yardımcısı olsun.
Siz çocuğunuzu kreşe vermeye hazır bir anne değilsiniz.
Başka çarem yok falan demeyin bulun bakıcı baktırın madem.
Sabahın 7 sinde kreşle ilgili yeni bir konu açıyorsunuz. Başka düşüneceğiniz bir şey yok mu Allah aşkına?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…