- 2 Mayıs 2017
- 1.589
- 398
- 53
- 43
- Konu Sahibi Sabir_tasi
-
Veli sinifta, ogretmenin yaninda bulunabilir. Herhangi bi etkinlik saati de degil, ikindi kahvaltisinda. Sizde yapin yiyeceklerini haftaya sizde sinifa girmeyi talep edin. Ama sunuda soyliyim. Takintiniz cok korkunc.
2 hafta oldu sanirim onlarin okulunda. Bizde kek boregi ya sabahtan verirler veli gelmez yada ikindi saatinde geldiyse sinifta onlari dagitir cocuklara, 5 10 dakika durup gider. Bana cok absurt bi durum gibi grlmedi.Bu konuda başka birsey vardir, velinin sinifa alinmamasinin nedeni diger çocukların etkilenmesi neden benim annem yok vs diye..bunda cok farkli bisey olmali..okulun ilk haftası aile katilim etkinliği yoktur evden kek yapip götürmek olmaz diger cocuklae acısından bizim kreş asla musade etmez
Anladım her okul farkli ddmek ki ama konu sahibi takıntılı gibi geldi ilk gün gonderilmek tabiki sinir bozmuştur ama anlatımı degisik2 hafta oldu sanirim onlarin okulunda. Bizde kek boregi ya sabahtan verirler veli gelmez yada ikindi saatinde geldiyse sinifta onlari dagitir cocuklara, 5 10 dakika durup gider. Bana cok absurt bi durum gibi grlmedi.
hayır budoğum zgünü velisi değil ayrıca bir kural varsa herkese uygulanmalı aksi takdirde şahsıma hakarettir buben sizin cocugunuz adina cok uzuluyorum.siz cok takintili ve olaylari inanilmaz buyuten bir İnsansiniz.diger konunuzda bir cocugun yas gunu oldugunu soylemistiniz muhtemelen o velide yasgunu olan cocugun annesidir.oyle olmasa bile ogr uygun gormustur ordadir.ayrica inaniyorumki sizin derdiniz veli oKulda cocuklarin yaninda guvenli bir ortamdegiLden ziyade ,beni gonderdiler herkesi gondersinler inadi..
Hemen damgayı yapıştırıyorsunuz. Bana değerverilmiyor çok önemli insanlar ya telefonlara bile bakmıyorlarTedavi olun.
Bakın ben bunları kendi içimde yaşadım kesinlikle yazılı veya sözlü kreşle iletişime geçmedim. Bunları düşünebilirim değil miBiz burda ne desek boş aşırı derecede takıntılisiniz malesef üzüldüğüm konu şu sizin bu yok beno ayırdılar yok o girdi ben kaldım mubabbettinizden dolayo evladınizı kreşe almayacaklar olan çocuğa olucak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?