- 30 Mayıs 2015
- 14.300
- 13.963
- 298
- Konu Sahibi Sabir_tasi
-
Kendime de soruyorum ama şu var bişi şeri eleştirince kurum sana bu böyle işine gelirse diyor. Söz gelimi eşya karışması kaybolması sorunu altı günde üç kez yaşandı bu ns düzensizlik diyince hemen size verdik dediler. Daha sonra ortaya çıktı ki kreş te imiş. Yeri geldi mi kredi kartı komisyon alıyorum hesabını yaparlar.kirlileti koydukları minik poşetlerini hesabını yaparlar onları geri isterler. Doğaya geri dönüşüm içinmiş. Ben de yedim. Ulan poşetin maliyetini hesaplıyorlar. Olay bu. Ama onlar yaldızlı konuşuyor onlar bunun hesabını yapıyorsa ben de kaybolan eşyaları sorarım
Alternatif yok Büyükşehir yaşamıyorum. Burası küçücükilçe 120.000 nüfusBu kadar memnuniyestiz iseniz neden öocuğu almıyorsunuz ordan? Yazık değil mı çocuğunuza madem herkesten şikayetçisiniz?
Alternatif yok Büyükşehir yaşamıyorum. Burası küçücükilçe 120.000 nüfus
Şimdi oldu 120.000 nüfuslu yere küçük bir ilçe mi diyorsun?Alternatif yok Büyükşehir yaşamıyorum. Burası küçücükilçe 120.000 nüfus
Kadın bana bu fırsatı verdiğiniz için teşekkür ederim diye yazmış e tabi öle olunca kırılıyor insan ben de fazla taktım gereksiz bir konuTamam konu sahibi takıntılı olabilir de velinin ne işi var sınıfta. Doğum günü olsa anlarım. Ben dr istemem anneler çocuğumun sınıfına girsin. Veli katılımı olsa her hafta onu da anlayacağım ama o da yokmuş.
Konuyla ilgisiz. Ben aşırı hassasım belki ama onlar kesinlikle hatalıYanlış anlamayın ama çocukluğunuzda dışlanıyor muydunuz?
Aileniz kardeşlerinizle aranız Arkadaş çevreniz falan nasıl?
bir de niye kadının yaptığı pastayı yesin değil mi çocuk? En azından okulun nutfağını görmüşsübüzdür içiniz az da olsa rahattır. Bu konuda haklısınız. Biz de geçen sene veli katılımı yaptık ama okulumuzun mutfağını kullandık mesela.="sarimanolyam, post: 52893337, member: 830637"]Kadın bana bu fırsatı verdiğiniz için teşekkür ederim diye yazmış e tabi öle olunca kırılıyor insan ben de fazla taktım gereksiz bir konu
Evet evet kesinlikle siz haklısınız. Bunca insan yanlış anladı sizi. Haklısınız. Bence alın çocuğunuzu o okuldan.Konuyla ilgisiz. Ben aşırı hassasım belki ama onlar kesinlikle hatalı
simdiye kadar actiginiz konularda verdiginiz cevaplarda tam anlamiYla olmasada Bu konuda birazcik haklisiniz uslup olarak gercekten itici oluyorsunuz lutfen elestirileri biraz dikkate alin bu kadar kisi ayni seyi soyluyorsa vardir bir seyArkadaşım Bişilefi eleştirince kötü oluyorsun uslüp önemli ben haklı olsam da uslüp yüzünden haksız duruma düşüyorum olay bu
Belki de mutfağında yaptı kekleri neyse takmaya değmez saçmaydı burada paylaşmam bilebir de niye kadının yaptığı pastayı yesin değil mi çocuk? En azından okulun nutfağını görmüşsübüzdür içiniz az da olsa rahattır. Bu konuda haklısınız. Biz de geçen sene veli katılımı yaptık ama okulumuzun mutfağını kullandık mesela.
Bir konuda iki taraflıdır haklılık farklı oranlardadır o ayrı konu bu şekilde düşünEvet evet kesinlikle siz haklısınız. Bunca insan yanlış anladı sizi. Haklısınız. Bence alın çocuğunuzu o okuldan.
Tşk değerlendiriceösimdiye kadar actiginiz konularda verdiginiz cevaplarda tam anlamiYla olmasada Bu konuda birazcik haklisiniz uslup olarak gercekten itici oluyorsunuz lutfen elestirileri biraz dikkate alin bu kadar kisi ayni seyi soyluyorsa vardir bir sey
haklısınız. Belki de iletişim tarzım yanöıifırhakLi oldugunuz konular illaki vardir.ben okul oncesi Ogretmeniyim ve kizimda bu yil okul oncesinde ben koy okulunda gorev yaptigim icin kiziMi merkezde evimin yakininda baska bir okula gOnderiyorum bu yil.okulun ilk gunu karsilastigim muameleyi yazsam inanin 10 larca sayfa yorum yapilir yakilir yikilir buralar ama benim kizimi gonderebilecegim baska bir okul yok burda ne yazikki.simdi inatlassam kizimda bende itici bir duruma dusecegim ve inaninki %500 ben hakliyim sirf kizim icin gittim pasa pasa konustum ogretmenle nasil yapabiliriz hocam ne diyorsunuz hocam diye diye ertesi gun kizim okadar mutlu geldiki.dOgru veya yanlis tartisilir ama iste birazcik yumusak huylu olmakta uslubumuza bİraz daha dikkat etmekte fayda var
Ayrıca dışarıdan kek börek getiriliyor o evin hijyeni nasıldır bilinemez. Bütün yemekler kreştepişmeli. Dışarıdan bişi alınmamalı bence.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?